רכבת ישראל בחולון- אוטופיה?

רכבת ישראל בחולון- אוטופיה?

אמממ בדיוק לפני כמה ימים קראתי בעיתון ישן שבקרוב תהיה רכבת לכפר סבא לראשון ולעוד ערים שאני לא זוכרת... אבל חשבתי.. כאילו אם יכולה להיות רכבת בראשון...למה שלא תהיה בחולון? התחנה היחסית חדשה ב"הגנה" די קרובה לחולון יחסית למקומות אחרים ואם זה מגיע לראשון אני לא חושבת שיש סיבה שלא תהיה תחנת רכבת בחולון למרות שקשה לי לי לדמיין מסילות רכבת פה.. מה אתם חושבים?

Katy Cat

New member
זה יהיה טוב אם תהיה פה רכבת...

אבל גם לי קשה לדמיין פה מסילות. מעניין למה אין רכבת לאילת........

Darakan

New member
אני רוצה לראות

רכבת יורדת את סדום..
אין מאיפה להוריד מסילת רכבת... זה לא שזה הר נורמלי שאפשר לחצוב בו מנהרות... הכל צוקים... ועוד סלע גיר... אז בכלל..

tofy

New member
אין כמו נסיעה ברכבת התחתית של גולדה

לעבור מסלול של 4 ק"מ בחצי דקה נשמע חלום לא? סיור תחתי במקווה אולי עוד ימצאו שם ממצאים ארכיאולוגים? מאזור לסוקולוב ומשם לראשון בלי פקק קטנטן עוד נהגי רכבות עם כובע סקסי-קדימה!

lol...

רכבת תחתית? עוד מטרה לפיגועים....... לצערי ולצערכם הרב
אבל אני מדברת על רכבת משהו שייקח אותי לנהריה מבלי לקחת אוטובוס!!!או לב"ש.. ככה בנסיעה אחת

NiGa

New member
לצערי הרב -

ה- so called "תחנה של ראשון" זה פשוט עלבון. עלבון לרמת התכנון של הארץ הנחמדה שלנו. תחנת רכבת בראשון... הם שחכו להזכיר שכולנו נצטרך לקחת לשם אוטובוס! שמו את הרכבת בצומת גן הורדים, למי שזה אומר משהו... רחוק מרוב הסיביליסציה של ראשל"צ... נכון תגידו, אי אפשר לשים אותה באמצע העיר... אז מי שנוסע לאשקלון אולי זה באמת סבבה לו אבל אם חשבתם לקחת רכבת לת"א או לחיפה במקום אוטובוס - יהיה לכם יותר קל לקחת אוטובוס לתחנת רכבת צפון בת"א - גם בגלל שלשם כבר יש אוטובוסים סדירים, וגם כי לשם כל רכבת מגיעה - גם האקספרס... קיצר, לא להתלהב יותר מדי

צודק..

אבל לא יודעת זה נראה לי לא הגיוני לבנות מסילות רכבת במרכז העיר.. רכבת זה יותצר לפרברים.. בשביל זה יצא האדם את הרכבת התחתית רק חבל שזו עוד מטרה לפיגועים וגם יותר מידי תקציב אין למדינה....

NiGa

New member
לדעת מקצוענים -

משמע לא פוליטיקאים/ממשלות/עיריות - אנשי מקצוע מומחים בתחום הזה בלבד - זה לא עניין של תקציב... אותו דבר על הטפלת מים, שחברת מקורות מתחננת לקבל אישור להתחיל להטפיל

Gum Cigarettes

New member
זה לא מועדון מעריצות..

לא נראה לי.... יש מספיק חברים כדי שזה יהפוך מ"קבוצה" ל"מועדון"?

למעלה