רכבת מתפצלת או אשתי המדהימה

חתולון*

New member
רכבת מתפצלת או אשתי המדהימה

זה היה בשנה שעברה, הייתי עם אשתי בהולנד, פעם שלישית או רביעית, מי סופר? החלטנו לנסוע משם ללונדון..... באנו לתחנת הרכבת באמסטרדאם, קנינו 2 כרטיסים לרכבת של 18.00 היינו צריכים לבצע check in בשעה 17.00 והזהירו אותנו שיש היכנס לקרון מס´ 9 בלבד מקומות מס´ 21 ו- 22. העמסנו את 2 המזוודות לתא המטען, ועלינו בחיוך ובכייף לקרון האמור והתכוננו לנסיעה. ספרתי 18 קרונות, כל שלישיית קרונות מהווה "סט" של רכבת, סה"כ שישה סטים לא ידענו כמובן שהרכבת מתפצלת ביעדי הביניים לכל מיני ערי בירה באירופה. כאמור..... היציאה מאמסטרדאם , תחנת הרכבת, והיעד ??? אנחנו ללונדון!!! יש לנו 2 כרטיסים עם מקומות מסומנים ואין לנו שום בעייה לוח היעדים והרציפים ממוחשב, יש מעל 15 רציפים ומעל 300 יעדים, מי יכול בכלל לקרוא את היעדים של כל מסלול/רציף/רכבת. הרכבת יצאה לדרכה בדיוק בשעה 18.00 (אלא מה?) תחנה ראשונה נמל התעופה סחיפוהל, 2 דקות עצירה עולים/יורדים נוסעים והרכבת ממשיכה לדרכה. לאחר כ-4 שעות נסיעה, הרכבת עצרה לרבע שעה הפסקה במסלול צדדי, וניתן אישור לרדת מהרכבת "לחלץ עצמות"... ביקשתי מאשתי להביא לי אספרסו מהמכונה בתחנה והיא ירדה בשמחה, עם כמה מטבעות של "יורו" והסתכלתי מהחלון על אשתי אהובתי. היה תור קטן ליד המכונה, ותוך מספר דקות, כשהגיע תורה, היא לחצה על הכפתור הנכון, יצאה הכוס החד פעמית, והאספרסו החם נמזג לתוכה...... ציפצוף חזק נשמע מהצד של הקטר וברמקול הודיעו לכל הנוסעים לעלות מיד לרכבת. אשתי עלתה מיד לקרון שהיה מול מכונת האספרסו, בתקווה שתייכף תוכל להגיע אליי עם הקפה החם. * * * * ואז התבררה לי הטעות שלי , ושל אשתי ומה שקרה אח"כ, לא נשכח כל ימי חיינו. הרכבת הזו, שהכילה 18 קרונות, עם מקומות מסומנים לפי מס´ קרון ומקומות ישיבה, מתפצלת בכל מיני צמתים באירופה, ונוסעת ליעדים שונים, ולכן הייתה צריכה להיות הקפדה מוחלטת על מיקום הישיבה בדיוק בקרון כפי שרשום בכרטיס. אני הגעתי ללונדון בשעה 23.50 ומיד נסעתי במונית למלון שליד "גשר לונדון" כמובן שלא הייתה שום דרך או אפשרות לתקשר עם האישה, שלאחר מעשה התברר שהגיעה לפריז. שנינו, מתוך חוש טלפאתי, ידענו שהתקשורת בינינו צריכה להיות דרך הבית בארץ. הילדים התפוצצו מצחוק, ונחנקו מדאגה למשמע הטלפון שהגיע מאמא, שבו היא מספרת שאיבדה אותי..... חחחחחחח בדרך והיא עכשיו בפריז במקום בלונדון. לקראת חצות התקשרתי הבייתה ובנותיי בישרו לי שאמא במלון "אינטרנשיונל" ברח´ ויקטור הוגו, בפריז ומסרו לי את מס´ החדר ואת הטלפון שם. כל הלילה אירגנתי בטלפון "חילוץ" של אשתי מפריז, שלשם היא הגיע ללא תיק, ללא כסף, ללא דרכון, אבל....... סוף טוב הכל טוב למחרת אשתי נסעה ברכבת מפריז ללונדון וחיכיתי לה בתחנה, בלונדון.... אכן, יש לי אישה מדהימה

חן (*_*)

New member
חחח...חתולון, אכן אישה מדהימה../images/Emo6.gif

והסיפור כתוב בחן ובהומור.

חתולון*

New member
היי נעה ../images/Emo140.gif

היי נועה, אותך לא ראיתי ואני שואל את עצמי, איפה טעיתי? תודה על התגובה, נעה יקרה אני בטוח "שהיא לא שיקרה" חחחחחחחחחחחחחחח

חן (*_*)

New member
אפרופו לונדון-עוד סיפור על בלבול../images/Emo6.gif

לפני שנים מספר, יצאנו ללונדון- אישי, בני- שהיה כבן 9, ואני. למרות שלא היה זה ביקורינו הראשון בלונדון, לקחנו סיור מודרך כדי להראות לילדנו מנפלאותיה של העיר- במתכונת מה שיותר לראות, במה שפחות זמן
. אוטובוס התיירים הממוזג, עשה סיבוב בעיר, תוך עצירה באתרי התיירות השונים, בחלקם נערך אף סיור רגלי תוך מתן הסברים. לכשהגענו לארמון המלוכה, עמדנו בין קהל התיירים לצפות בחילופי המשמרות. עקב הצפיפות הרבה, סיכמנו שאם מישהו הןלך לאיבוד, הוא חוזר למלון. ציידנו את הילד בכסף למונית, + כרטיס ביקור של המלון, וחשבנו שאנו מסודרים. בשלב מסויים החלטתי לצלם במצלמת וידיאו את המתרחש, אישי הג'נטלמן, נטל ממני את תיקי האישי ואת תיק המצלמה בכדי להקל עלי. ההמתנה ארכה כ40 דקות, ידעתי שהילד עם אביו, רגועה, הסתובבתי באיזור תוך כדי תיעוד המתרחש במצלמת הוידיאו שביד. עוד אני מצלמת תוך כדי הליכה, וכמו בקומדיות, נכנסתי עם המצלמה הצמודה לעיני ב......... עמוד שניצב לו בתמימות, או ברוב חוצפתו בדרכי. מעוצמת החבטה, נפלתי אחורה, ולמה שאפספס את אבן השפה? ראשי נחבל בעוצמה והתעלפתי. פקחתי את עיני לאחר מס' דקות. סביבי היה קהל צופים, אשר טרח במתן עיצות, ו"הטבעתי" במיים- האם חשבו שאני צמח? או שניסו לעשות תחרות החולצה הרטובה?,- כך או כך, הייתי רטובה, רעדתי מקור, ראשי כאב וקרן צמחה עליו. שוטרים הוזעקו למקום, סייעו לי לקום, הגישו לי עזרה ראשונה, הישקו אותי במים וכשנרגעתי, שאלו אם אני לבד. רק אז נזכרתי שאין לי גם שמץ של מושג היכן אישי ובני. שוטר אדיב העלה אותי על סוסו, ותוך כדי חיפושים אחרי משפחתי האבודה, זכיתי לחוויה נדירה של רכיבה על סוס הדור, עם שוטר בריטי נאה, במדיו המצוחצחים וכובעו המפורסם. חיפושינו העלו חרס, את משפחתי לא מצאתי, והשוטר הביא אותי למשרד חברת הנסיעות איתה נסענו, בניסיון ליצור קשר עם האוטובוס. רק לאחר מס' ניסיונות, אותר האוטובוס, ורק אז הסתבר שאישי והמדריך חיפשו אותי כשעה בכל האיזור וכשלא מצאו, יצא אישי מתוך הנחה שבהתאם לסיכום בינינו, כאשר משום מה, לא מצאתי אותם ואת האוטובוס, חזרתי למלון. כולנו שכחנו פרט קטן, אך חשוב. התיק שלי היה אצל אישי, ואני הייתי רק בבגדי הרטובים ומצלמת וידאו על כתפי. פקידה במשרד הייתה נחמדה להפליא והלוותה לי כסף למונית למלון, במקביל, אישי ובני ירדו גם הם מהאוטובוס והגיעו במונית לפני, והמתינו לי בלובי. הפגישה המחודשת הייתה מרגשת. מאותו טיול, בכל יציאה מהרץ, אישי מחזיק בידי במקומות ציבוריים מחשש שאלך לו לאיבוד. (או אולי מחשש ששוטר נאה יחמוד בי?

טאKילה

New member
חן (*_*)אצלך זה זה../images/Emo6.gif../images/Emo7.gifגם

כי נפלת וזה כואב,אבל יאמי יצא לך שוטר חתיך ורכיבה על סוס.. עשיתם לי יופי של צחוק וחיוכים,אתם גדולים מהחיים...

חתולון*

New member
חן חן לך על סיפורך ../images/Emo24.gif

אכן, חן, סיפורך יפה ואמיתי זה מזכיר לי, את האישה שאיתי אני שמח שסיפרת אותו כאן לפני שמגיעה סופת הוריקאן אשתי אומרת שרק לנו יש ניסים ונפלאות ועכשיו אוכיח לה, שיש חוויות ותלאות שמח, שוב שסיפרת את הסיפור בקרוב אביא סיפור, ממלחמת כיפור יופי חן

Mוניk

New member
שיאוווו אחלה אשה יש לך חתולון../images/Emo20.gif

סוף טוף הכל טופפפפ ת´אמת אילו זה היה קורה לי אופ לא יכולה לחשוב על זה אפילו אכן יש לך אשה מדהימה פס פס פס יום טופ חתולון
מוניק

חתולון*

New member
יום טוב לך מוניק ../images/Emo140.gif תודה על ה../images/Emo23.gif

ותודה על התגובה

טאKילה

New member
חתולוןןןןן ../images/Emo6.gif../images/Emo5.gif../images/Emo6.gifענקקקקקקקקקקקקק

אוחחחחחחחח אני מעולפת מצחוק,,סיפור מדהים מלא הומור, אני היתי מתפחצלת במצב כזה של התפצלות,,יש לך אישה גיבורה. תסלחו לי אבל!! בכתיבת שורות אילה אני פשוט ממוטטת מרוב צחוק עעעעעעעעעעננננננננננננננקקקקקקקקק ממדדדדדהההההייייימממה סיפור 10 אתה גדול חתולון...

חתולון*

New member
תודה טאקילה ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

עכשיו אני יודע, שפתוחה לי הדרך לסיפורים שלי, אצלכם יש ערך אביא מידי פעם, סיפור או שניים סיפורים חמודים, בלי איזכור לשדיים אצלי הסיפורים, קצרים ופשוטים זה כמו לקטוף, מעץ התותים שמח שקיבלתם/ן אותי בשימחה ועל זה, תבוא עליכם/ן הברכה

Crossface

New member
חתולון וחן

מאוד מאוד משעששע העיקר שהכל נגמר טוב ואפשר לצחוק על זה

למעלה