איזה יופיעם הקטר דוחף מאחור
מדובר באפקט פשוט של תוכנה גרפיתאיזה יופי
בהתחלה חשבתי שזה איזה תמונה מהשנים הראשונות של הרכבת (ככהזה נראה מרחוק)תמשיך כך! (למרות שאני מעדיף תמונות צבעוניות... אבל, זו המצלמה שלך!)
התמונות של אורןרכבת קומותיים יוצאת מהתחנה
מסכים במאה אחוז ותודה רבההתמונות של אורן
אורן, סחתיין על התמונות, הן מאוד נחמדות. אני מקווה שתמשיך בדרך הזו של תיעוד איכותי של התחבורה הציבורית בארץ, ותשפיע גם על שאר המתעדים. ברשותך, הייתי מעוניין להעלות כאן עצה קטנה, שמתבססת על ה-´נסיון´ שלי בצילום רכבות במשך כמעט עשור, והתעסקות של כ-6 שנים עם סידור, ארכוב ומחקר של תמונות של אחרים בארכיון הרכבת - כדאי מאוד (מאוד!) לצרף לכל תמונה את הנתונים הבאים לפחות: תאריך, צלם ומספר תמונה (לדוגמה, מספר הנגטיב ומספר התמונה בו, או שם הקובץ) לצורך יצירת עותקים נוספים. נתונים אופציונליים שניתן (ואני נוהג) להכניס - המיקום בו צולמה (אם רלוונטי) ומה מופיע בה (בייחוד אם זה לא מסביר את עצמו - לדוגמה: מספרו של קרון או קטר כשלא רואים את המספר בתמונה). יש כאלו שגם רושמים את נתוני המצלמה (עדשה, מהירות צמצם, סגר), אבל אלו אנשים שמתעניינים בצילום לא פחות מאשר ברכבות. כדאי מאוד להשקיע את המאמץ הנוסף הזה בתמונות - הרווח יהיה ברור וניכר יותר ככל שהזמן מאז צילומן יעבור.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.