גם תמונותרכבת קלה בחיפה
תוכנית אב למטרופולין חיפה כוללת גם רכבות קלות באיזור העיר והמפרץ. בשלב א´ יבנו את הקו מקרית אתא דרך מרכזית המפרץ לבת גלים, עם הסתעפות להדר (רח´ הרצל).
האם זה חלום?רכבת קלה בחיפה
תוכנית אב למטרופולין חיפה כוללת גם רכבות קלות באיזור העיר והמפרץ. בשלב א´ יבנו את הקו מקרית אתא דרך מרכזית המפרץ לבת גלים, עם הסתעפות להדר (רח´ הרצל).
seffic, תודה רבה על המפה והתמונות!האם זה חלום?
למה התחנה המרכזית היא בת גלים???רכבת קלה בחיפה
אכן עובר!למה התחנה המרכזית היא בת גלים???
חשבתי שהכל אמור לעבור דרך מרכזית המפרץ!
תמונות מתוקנותרכבת קלה בחיפה
שאלה מתוך סקרנותאחרונה להפעם..
כדי לספק את סקרנותךשאלה מתוך סקרנות
אתה עובד ברכבת ישראל או שמה בעיריית חיפה שיש לך תמונות כ"כ מעודכנות ועוד מתוך חוברת? יש לך תמונות דומות לגבי הרכבת הקלה בירושלים? חוץ מזה שלדעתי הרכבת הקלה הינה/הינו (מה נכון?) רעיון גדול!!! וזה באמת נראה חלומי
אכן קראתי והבנתי - תודהכדי לספק את סקרנותך
תקראי את הפרטים שלי ותביני הכל. אני מנסה להשיג עוד דברים מעניינים, כולל הרכבת הקלה בירושלים שהיא(!!) בהחלט פורצת הדרך בתחום זה בארץ הקודש. וזה בהחלט כמו חלום שהתגשם ( לאחר שכבר נואשנו)
מאיפה החוברת היפה הזו?אחרונה להפעם..
תנסה לפנותמאיפה החוברת היפה הזו?
מאיפה החוברת היפה הזו עם המפות והתמונות אילוסטרציה של הרכבת הקלה המתוכננת לחיפה? גם אני רוצה!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.