רכב

zing21

New member
רכב

אנחנו יוצאים כל שבוע מינימום 3 פעמים עם תינוקינו היות ויש לה חוץ מהתסמונת דאון מום בלב, וזה לרופא, פיזיוטרפיה. וכו` וההגעה היא ע"י מוניות חברים משפחה ידידים וזה מאוד קשה עלינו התלות כל פעם פה הוא מחוץ לעיר או כל מיני התחמקויות אנחנו לא יוזעים אם זה אמת או להפך, וכמובן שמוניות זה הוצאה אדירה, מה עושים האם מישהו יודע שיהיה לנו קצת מושג, האם אנחנו זכאים לקבל מכונית או בהנחה שיקל לפחות החלק הזה. והאם כדאי כבר עכשיו ללכת ולהתחיל ללמוד נהיגה אני או אשתי ? מה אתם אומרים חברים ידידינו. תודה מזינג

עמיקםרז

New member
שלום רב

שלום רב, ספק אם ניתן לעשות משהו בגיל כל כך צעיר (3 חודשים), אבל העברתי שאלה בנדון ואני ממתין לתשובה. שבןע טוב וחג שמח, עמיקם

עמיקםרז

New member
תגובה

שלום רב, בתגובה לשאלתי, קיבלתי את ההודעה הבאה מעו"ד שרונה מזרחי מאקים: שבוע טוב וחג שמח עמיקם! מאחר והמדובר בתינוק בעל תסמונת דאון, הוריו זכאים לקבל גמלת ילד נכה. הורים (/אפוטרופסים) לתינוק עם תסמונת דאון, זכאים לגימלה זו מיום היוולדו של הילד. על מנת לקבל את הגימלה, יש להגיש תביעה למוסד לביטוח לאומי. בשלב התחלתי זכאים ההורים ל - 30% מהגימלה, אשר עשויה לגדול לאחר מכן, עפ"י איבחוני ההתפתחות המאוחרים וגורמים נוספים. מכל מקום, כאמור, רצוי כי ההורים יפנו בהקדם למוסד לביטוח לאומי, ע"מ לתבוע את תשלום הגימלה. בברכה, שרונה

zing21

New member
לעמיקם

לגבי גימלה אני יודע שאנחנו זכאים והיינו כבר שם לאיבחון רפואי ואנחנו מחכים לתשובה מהם. השאלה שלי בעיקר היתה לגבי קבלת רכב כי אז כשהיגשתי הבקשה פשוט לא חשבתי על אוטו והיום אני מתחיל להרגיש את הצורך לזהדה

עמיקםרז

New member
גמלת ניידות וסיוע ברכישת רכב מגיל 3

שלום רב, עו"ד שרונה מזרחי מאקים מוסרת שרק מגיל 3 חלה הזכאות לגמלת ניידות, וכך גם הזכאות להלוואה עומדת לרכישת רכב. ב ב ר כ ה , עמיקם

למעלה