רכוש חדש -5 מסרגות

KUKACC

New member
רכוש חדש -5 מסרגות

אף פעם לא היו לי 5 מסרגות . היום קניתי במזל טוב 5מסרגות כפול 2 מיספר 3.5 ו4.5 ןכבר שעתיים מנסה ליסרוג דוגמית ולא הולך לי חבל שאין לי מצלמה דיגיטלית להראות איך זה ניראה (הדוגמית) אולי יש מישהיא שתדריך אותי ?

88hentai88

New member
טוב אז לא אמרת במה בדיוק את מתקשה

את מעלה את מס העיניים הדרוש על 2 מסרגות יחד, נומר בשביל דוגמית 40 עיניים. ואז את לוקחת מסרגה אחת וסורגת 10, מסרגה אחרת עוד 10, עוד מסרגה עוד 10 ובאחרונה את ה 10 האחרונות, נישארה לך מסרגה אחת ביד. כי לסגור לעיגול, סירגי כמה עיניים מהמסרגה האחרונה בראשונה והמשיכי עם המסרגה החושיה שיש לך ביד...

KUKACC

New member
אני סורגת ויש כבר סמתוחה

אבל עדיין סמתוחה בקו ישר אני עושה מה שהימלצת לי בתיקווה שיצא משהוא

KUKACC

New member
לא להאמין יוצה משהוא כמו 8

טוב אני פורמת יש לי זמן עד הבוקר

כן, בגלל זה תמיד אומרים

כשסורגים במסרגות עגולות (שזה בעצם אותו דבר כמו לסרוג ב-5 מסרגות) - לשים לב לא לסובב את העיניים כשמחברים את העיגול. מה שאת צריכה לעשות, כדי להמנע ממצב כזה של 8 - כשאת מחברת את המעגל (כלומר, ממשיכה מהמסרגה הרביעית למסרגה הראשונה בלי לסובב את העבודה), תבדקי שכל העיניים פונות לאותו כיוון (הקשר של העין, הלמטה שלה). בכל אופן, יש באתר הנפלא http://www.knittinghelp.com הסבר מעולה כולל וידאו.

tatia

New member
כשאת סורגת בעיגול (5 מסרגות)

את סורגת כל הזמן רק מצד אחד(ברוב המקראים ימין), אז את צריכה לקחת את זה לחשבון. אם את רוצה סריגה חלקה(במסרגות רגילות זה שורה ימין , שורה שמואל) אז את סורגת הכל ימין ,בלי שמואל בכלל, אם את רוצה סריגה הכי פשוטה( במסרגות הרגילות - הכל ימין) , אז את צריכה לסרוג שורה אחד ימין, אחד שמאול.פטנטים למינהם- את סורגת כמו שאת רואה את הע'. אני אוהבת לסרוג על 5 מסרגות גרביים ו נעליים לתינוקות ומבוגרים, כשתהיי מוכנה :)) אני אתרגם נעלי תינוקות ל5 מסרגות שאני תמיד סורגת למתנות.

KUKACC

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gifסיימתיתיק קטן

עבור הפלפון עם 5 מסרגות אני מאוד גאה בעצמי

למעלה