רכוש משותף

רכוש משותף ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

האם הייתם מוכנים להיות בעלים משותפים של רכוש, כמו מכונית
או דירה
ביחד עם האחים/ות שלכם או לפחות חלק מהם
מה יגרום לכם כן לרכוש משהו ביחד עם האחים ומה ירתיע אותכם ברכישה המשותפת

זה תלוי כמובן בסוג הרכוש

אבל בגדול נראה לי שאני אהיה מוכנה. כמובן שזה קצת בהיסוס כי קשה לערב כסף ומשפחה, ואם אני אחשוד שזה יסכסך ביננו אני אוותר.

אני נגד רכוש משותף

עם אחים, חברים ובכלל- זה רק פתח לצרות וריבים. אומרת את זה ממרום גילי (נראה לי שאני הרבה יותר מבוגרת מהמשתתפים פה בפורום) וניסיון החיים שלי. - לא האישי, אבל של מכריי. לא מומלץ!

תלוי..

תלוי מה ועם איזה אח... בעיקרון,עם האח הגדול שלי(השני,בן ה-33) לא אכפת לי לשתף הכל,בתנאי שזה רק אני והוא בעסקה(אם הילדים שלו מעורבים אז ממש לא-הם רק יודעים להרוס כל דבר,וגיסתי אישה נהדרת,אבל היא לא מייחסת חשיבות לדברים והכל נהרס בקלות). עם האחים האחרים שלי יש דברים שלא אכפת לי לשתף אבל לא כל דבר...אבל האחים הגדולים שלי לפחות יודעים לשמור על דברים,אחי הקטן שומר אותם שלמים,אבל מעלים אותם בבלאגן בחדר על הדרך... מה שירתיע אותי ברכישה משותפת זה אם האח גר רחוק,ויש לי אח שגר רחוק(45 דקות בערך..אבל אם הוא נוהג אז זה 20 דקות...חחחח) ויש לי עד היום דברים אצלו..וכל פעם מישהו מאיתנו שוכח--כשאני אצלו אני שוכחת ואין לי איך לחזור לקחת,וכשהוא בא אני שוכחת... דברים יקרים שאני לא יכולה לסמוך על האחים שלי שישמרו לי זה גם ירתיע אותי משיתוף,אני ממש ממש שומרת על דברים שאני קונה,אם משהו נשבר לי או נשרט לי אני חודשיים באבל ובא לי להרוג את מי שעשה את זה,בגלל זה אני לא נותנת לאחיינים שלי אפילו להיכנס אלי לחדר,זה ממש מסוכן..חחח מה שיגרום לי לרכוש איתם משהו ביחד-כל דבר יכול ליהיות,פעמים רבות גיסתי רצתה לקנות דברים לילדים שלה ולא היה לה כסף,כי המצב הכלכלי של אחי ממש ממש קשה,אז בלי לספר לאף אחד אפילו לא לאחי אני שילמתי או הוספתי סכומים לא קטנים מהכסף שלי(ולי אין הכנסה,ואם אח שלי היה יודע את זה הוא היה מקרקרף אותי...כי הוא היה מרגיש חייב לי אחר כך,אז גיסתי ואני שמרנו את זה בסוף וכשהוא שאל מאיפה הכסף,היא אמרה לו שזה מ"חסכונות" שלה למיניהם...)כמובן שגם את זה הפסקתי,כי הם לא שומרים על כלום וזה כמו לזרוק את הכסף שלי לזבל,אח שלי כ"כ צדק שהוא תמיד אמר לי להפסיק לקנות להם... ניסיתי פעם אחת לשתף עם גיסתי דיסקים של סרטים מקוריים שאני קניתי בכסף רב,וכשראיתי איך זה נופל בקלות לידיים של האחיינים שלי פחדתי פחד מוות....הרי אם הם היו הורסים לי את זה לא הייתי דורשת כסף מאחי, זה לא מנומס, אז הפסקתי להשאיל להם,אם זה היה אחי לבד לא היתה בעיה עם זה...

למעלה