רכזת קישור וגיוס

רכזת קישור וגיוס

אהלן! היום קיבלתי זימון לתאריך עדכני לגיוס
התפקיד שנבחר הוא- רכזת גיוס וקישור. חיפשתי קצת מידע על התפקיד והבנתי שהוא ממש על הפנים. אשמח לקצת עידוד? :(
הוא באמת עד כדי כך גרוע ? ובכללי אשמח לשמוע מידע עליו ומה הוא כולל...יומיות? ובעקרון לשמוע עליו בכללי
תודה !:)

היי :)

הנה מעט מידע שמצאתי במאקו... אני מניח שאם את טובה ביחסי אנוש התפקיד יכול להתאים לך... לגבי הטיב, באמת תלוי באישיות שלך, יכול להיות שוחק ויכול להיות ממצה... בהצלחה!!

״אחריות על הניהול, הארגון והטיפול במערך המילואים ביחידות צה"ל השונות. החולייה המרכזית המקשרת בין צה"ל לבין חיילי המילואים, המהווים מערך חשוב וחיוני בצבא. העבודה משלבת עדכון נתונים על אנשי המילואים, טיפול בזימון חיילי המילואים לתעסוקות, יציאה עם אנשי המילואים לתעסוקות לשטח, עדכון רשתות הגיוס, וכן אחריות להפצה ראשונית בזמן חירום או תרגיל. משך ההכשרה חמישה שבועות (כולל טירונות). שיבוץ במשרדי קישור ברחבי הארץ.
תנאי קבלה: שיבוץ בעקבות יום המא"ה״.

תודה :) קראתי את זה גם :p

עוד מישהו רוצה לתרום לי מידע ? :\
אולי מישהי \ מישהו שמכיר מישהי שעוסקת בזה בצבא?

Solopeak

New member
לא אביא לך קישורים

אלא אספר מנקודת המבט שלי על התפקיד.
התפקיד מהווה את החוליה המקשרת בין הצבא לחיילי המילואים. במיוחד בתקופה הזו בה אנחנו נמצאים, התפקיד והסיפוק בו צוברים תאוצה לאור המצב בישראל.
הטיפול שאת מעניקה הוא טיפול אישי, בבני אדם ולא בעוד כלי, אלקטורני או מחשבים, הוא טיפול באנשים, בחיילי מילואים שבאים כשקוראים להם ומתייצבים על מנת להגן או לעזור לצה"ל ואת זו שפוגשת אותם לראשונה, דואגת להם וכשיש שאלה - יפנו אלייך.
מציע לך לא לשלול ולא להבין דברים שאינם נכונים. לקראת גיוסך, קצין מחיל השלישות יבקר בביתך, יספר לך עוד על התפקיד אך כרגע - השארי רגועה והביני כי את מגיעה לתפקיד ולאחלה חיל שדואג לאנשים.

shwolff

New member
היי,

אני יודעת קצת מנקודת מבט של בחורה שמשרתת בתפקיד הזה...מקווה שזה יעזור לך :)

הסיפור הוא שביום יום את יושבת מול טלפון ויוצרת קשר עם מילואימניקים, מוודאת שהם יודעים שהם צריכים לבוא למילואים, אם הם יודעים מתי, איך, איפה, אם יש להם שאלות...
הם ימציאו תירוצים (לדוגמא היא סיפרה לי על אחד שאמר שהוא התאסלם...הוא לא.) אבל זה עלייך לוודא שהם באמת יבואו. יהיו לך גם ימי שטח, שבהם תצטרכי להיות איפה שהחברה מתגייסים ותצטרכי ללוות אותם, לדאוג להם...הבחורה שדיברתי איתה לא הכי התלהבה כשהיא סיפרה לי על התפקיד...היא לדוגמא סיפרה לי שהיא משרתת בטירת הכרמל והיא גם גרה שם, אז זה נקודה חיובית.

מאיך שאני רואה את זה, לא התפקיד לא כזה טוב, אבל יש תפקידים יותר גרועים. ידאגו לך, סביר להניח שינסו להיות כמה שיותר בסדר איתך (כדי שלא תברחי)..
תנסי לדבר עם מיטב, אפילו שהסיכוי שישנו את השיבוץ לא כל כך גדול...במקרה הכי גרוע את יכולה לדבר עם קצין מיון ביום הגיוס.
אבל חשוב להגיד עוד משהו וזה העובדה שרוב החיילים לא מרוצים מהשיבוץ שלהם, יש חיילים עם קבא ברצפה שיגיעו לחרא תפקיד אבל ייהנו ממנו כי הם מסתכלים על חצי הכוס המלאה, ויש חיילים עם קבא 56 שנפלו בין הכיסאות ויאשימו את כולם ויסבלו עד השחרור...מה שחשוב בשירות זה האנשים שאת איתם ותנצלי את זה ותנסי להכיר חברים לכל החיים, זאת דעתי הכנה :)

בהצלחה!!

Solopeak

New member
אם יומיות זה מה שמפריע לך אז כן

ואת רוצה שירות משמעותי יותר ושירות רל"ב, בהחלט מעריך זאת ולכן רצוי ומומלץ לבקש תפקיד אחר, לדוגמא, תצפיתנית או מאבחנת מעברים או סמב"צית לצורך העניין. אך אם היומיות אינם הבעיה אצלך - אין שום סיבה לבקש שינוי תפקיד כי יש לך תפקיד מ-ע-ו-ל-ה.

יש כל כך הרבה תגובות...

כולן ממש קיצוניות. קראתי שחלק מאוד נהנו מהתפקיד הזה וחלק פשוט רושמים לברוח ושעדיף ממש להשתמט ולא לשרת בתפקיד הזה.
מקווה לטוב :\

shwolff

New member
אני מניחה שזה תלוי בבן אדם

את היחדיה שיכולה לדעת איזה תפקיד יעשה לך טוב, אבל תוכלי לדעת רק כשתחווי אותו ממקור ראשון...
אז אם התפקיד נראה לך כמו משהו שאת יכולה להתמודד איתו ושבפוטנציה יכול לעניין אותך אני ממליצה לקחת את הסיכון ולהישאר איתו, את לא יכולה לדעת על איזה תפקיד אחר את יכולה ליפול ואם הוא יהיה יותר גרוע או לא...

למעלה