רכיבה אחרי צום ! גדול !!

מאדמאן

New member
רכיבה אחרי צום ! גדול !!

אז ככה, היה צום קל. בבית הכנסת היה נעים ואקסטאזה של התפילות של יום כיפור זו חוויה שמי שלא חווה אותה מפסיד. חזרתי הביתה, שתיתי לימודה אכלתי כמה פרוסות עוגה. נחתי. הוחלט שנוסעים לנתניה להורים. טוב. חשבתי, הסתכלתי במבט עורג לאופניים המבריקות שלי ואמרתי אני יוצא באופניים אתם ברכב. מה ? מי ? לא טוב - עוד לא אכלתי... טוב: לקחתי פרוסה עם ריבת חבושים, לעסתי, שתיתי שוב לימונדה. ילללא, זזתי. ההתחלה היתה קשה, בעליות לפני בית ליד כמעט נשברתי, היה לי חם במצח, דחפתי ועליתי. הגעתי לבית ליד משם הלך חלק. ליד נתניה עברו אותי זאטוטאי ורעייתי ואני עם חיוך דוחף את התשעים ומשהו ק"ג ואומר לעצמי, על נסיון כזה היית מעניש את הילדים שלך.. טוב. הגעתי. בנתניה ירדתי על מרק עוף, פשטידת ביצים ואיטריות - כשהציעו לי עוד משהו נשברתי. לא. אני צריך לחזור. או. קיי. השעה 21:00 שתיתי גם קפה עלא כיפאק והופ - להתראות אני רוכב חזרה. חזרתי, ישר למקלחת. איזה יום !!

מאדמאן

New member
צרה מתרחשת...

היום יש לי כאבים נוראיים ברצועות של העכב. האם זה קשור לרכיבה אחרי הצום ?? מה עם זקני השבט ?? המצב הוא כזה: לפני שישה חודשים שברתי את אחד הפטישונים בעכב. החלמתי באופן ממושך ביותר בגלל כאבי תופת. לפני חודש וחצי חזרתי לרכב .. סבבה... כיף ! אתמול הרביצותי את הרכיבה הזו והיה מענג. היום הכאבים ברצועות של העכב חזרו (יש כזה דבר ???). יש נפיחות ורגישות ויש לי הרגשה שהעצם שם שורטת כל הזמן את הרצועות וגורמת להמטומות ... מה דעתכם ? האם הרסתי ? האם לנצח ? מה ?

איתי נ

New member
רצועות בקרסול?

האם הכוונה לגיד אכילס (בחלק האחורי-תחתון של הרגל) או לאתת הרצועות שמחזיקות את הקרסול (תראה בקישור)? אני קרעתי רצועה בקרסול ואחרי שנה וחצי כאבים עדיין חוזרים מידי פעם. אם יש נפיחות כדאי להתייעץ עם אורטופד. אם הכאבים מהפעלה של שרירים\גידים\רצועות שנחלשו מהפציעה (ובעיקר מהמנוחה שאחריה) אז כדאי פשוט להוריד קצת קצב ברכיבה ולתת להם להתחזק. בענין הזה כדאי גם להפגש עם פיזיותרפיסט. משחות לשימוש חיצוני (דוגמה וולטרן או דומה) יעזרו להקלת הכאבים. עוד אפשרות היא להשתמש בנעליים\פדלים שיקטינו את העומסים (בעיקר צידיים) על הקרסול. כדאי שבעל מקצוע יראה אותך על האופניים וייעץ בענין.

מאדמאן

New member
נראה לי שזה הקלקאנלאונס משהו...

ותודה - נפיחות קלה משבשת את היופי הקלאסי של המקום ופוגעת גם בריח...

למעלה