רכיבה אנגלית או מערבית?

mamma1

New member
רכיבה אנגלית או מערבית?

שלום לכם, אם כבר דנתם בזה אשמח לקישור. אנחנו חזרנו לאחר הרבה שנים באנגליה. הבת שלי רכבה שם שנה רכיבה אנגלית וגם אני הצטרפתי קצת. באיזור שלנו בארץ יש חווה נהדרת אך היא מציעה רק רכיבה מערבית. האם מישהו יוכל לאמר לי האם זה משנה מה הבת שלי תלמד? האם קל לעבור בין סגנון סגנון (אם בעתיד נוסעים למקום אחר בו יש חווה בסגנון אחר למשל או סתם במסגרת טיול או חופשה)). אין לנו תוכניות אולימפיות, היא רוכבת למטרות הנאה ופיתוח הביטחון, אני רק רוצה לדעת איזה סגנון מקובל יותר ויהיה לה קל יותר לרכב (אם זה בכלל משנה). מה יש ברוב החוות בארץ? תודה

ToryMaster

New member
זה משתנה מאוד בין אזורים בארץ, לדעתי

באיזור בו אני גרה יש די הרבה חוות ווסטרן מעולות, ויחסית מעט חוות אינגליש טובות, אבל חצי שעה דרומה מוצאים כמה וכמה חוות אינגליש טובות מאוד. זו שאלה של בחירה, מנסיוני האישי כרוכבת אינגליש, זה לא קל לעבור פתאום לווסטרן, לטעמי זו גם מנטליות די שונה שלא מתאימה לי. אם אין משהו אחר, הייתי אומרת לא לחשוב פעמיים וללכת לחוות הווסטרן, עצם הרכיבה חשובה יותר מאיזה סגנון, בעיקר כשהמטרות הן כפי שתיארת. בכל מקרה, מאוד כדאי שהיא תנסה כמה רכיבות בחווה ההיא, ותראה אם זה מתאים לה. זה מאוד אינדיבידואלי, ותלוי בהרבה פקטורים, לדוגמה - גיל, בת כמה היא? לילדים או בני נוער צעירים בדרך כלל יותר קל עם השינוי הזה, ובכלל עם שינויים, כידוע. עוד שאלה - מה דעתה שלה על הנושא?

mamma1

New member
תודה ותשובה

היא סך הכל בת 6 ורוכבת רק שנה, כך שלא יהיה לה קשה לשנות. היא הלכה לשיעור אחד ברכיבה מערבית ולמרות שהיה קשה לה עם המושכות היא הרגישה מצויין וביקשה עוד שיעורי רכיבה (באופן כללי, אין לה העדפה לסגנון). אני פשוט לא רוצה לשנות לה את סגנון הרכיבה אם זה פחות טוב ומקובל. החווה וההדרכה נראים טוב יותר מהחווה בה היתה באנגליה.

ToryMaster

New member
את יכולה להגיד גם את שם החווה

אולי תקבלי פה חוות דעת מקיפות
. לדעתי אם היא כל כך צעירה, והרגישה בנוח על הסוס בחווה הזו, אין שום סיבה לא להעביר אותה, ממה שאני ראיתי זה דווקא צעד די נפוץ. בכל מקרה, סחתן על תשומת הלב
.

mamma1

New member
חוות נטלי בגבעת ניל"י

זאת החווה החדשה בא לקחה שיעור פעם אחת ברכיבה מערבית

XDarkwolFX

New member
חווה מעולה../images/Emo70.gif../images/Emo187.gif

שם התחלתי לרכב,אני מאוד ממליצה

למעלה