רכיבה באיזור באר שבע בשישי בבוקר

חוריפיש

New member
רכיבה באיזור באר שבע בשישי בבוקר

שלום לכולם,

אני רוצה לרכב לאורך כביש 358 וברצוני להגיע אליו מבאר שבע. האם רכיבה דרך כביש 60 ואז 31 היא סבירה בשישי בבוקר? האם יש אלטרנטיבות עדיפות? (כביש 40 ואז 31?)
אני יוצא מנקודת הנחה שאין בעיה לרכב בכביש 358 בשישי בבוקר. אנא תקנו אותי אם אני טועה.

תודה.

ItsikH

Member
לגבי כביש 40, איני יודע מה מצבו כעת אבל בפעם האחרונה שרכבתי
עליו לבאר שבע, בראשית הקיץ שעבר אאל"ט, היה מבעית ממש מבית קמה דרומה, ואין לי סיבה להניח שהשיפוצים לאורכו יתבטאו עם השלמתם בבטיחות רבה יותר לרכיבה. בכביש 60, לעומת זאת, לא ביקרתי כבר 30 שנה בערך, אין לי מושג מה מצבו.
לא נראה לי שרלוונטי לתכנון שלך, אבל חשוב לציין זאת, בכביש 40 הקטע עוקף באר שבע אסור לרכיבה.

חוריפיש

New member
אני ארחיב את השאלה - כביש 31 מלהבים

האם קטע הכביש מלהבים לכביש 358 הוא סביר יותר? אני רואה שיש שם תכנון להפוך אותו לחלק מכביש 6. השאלה היא אם מישהו יודע איך הוא לרכיבה כרגע.

זכיר

New member
31 40 60

בכל הכבישים האלו יש תנועה ערה. לא יודע לתת לך חתך לפי ימים ושעות בימי חול. שבת בוקר תנועהמעטה יחסית.
31 סובל משיפוצים ומצב הרכיבה שם משתנה ודינמי. לפני חודשיים בערך עברתי שם עם רכב והקטע בין צומת שוקת לתחילת 358 נראה סביר לרכיבה. אחרי חודשיים, לא יודע.
אם הייתי צריך לבחור בין 40 ל 60 הייתי בוחר ב 60. כדי לצמצם חשיפה לתנועה ב 31 שהוא כביש מסוכן לכל משתמשי הדרך.

חוריפיש

New member
לא נשמע אטרקטיבי במיוחד

שיפוצים בכביש היו החשש העיקרי בכביש 31. תודה על המידע.

זכיר

New member
עדכון למצב 31 60 בין ב"ש לבין 358

רכיבה בכיוון ההפוך (מ 358 עד לבאר שבע), קצת התקשתי להתבונן בצד השני תו"כ החושך ותו"כ התמודדות עם הדרך והתנועה.
עקב עבודות בכביש, על 31 יש 200-300 מטרים ללא שול שצריך לחלוק עם נתיב אחד של מכוניות. אבל גרוע יותר הרגישו קילומטר פה קילומטר שניים שם על 60 ללא שול שצריך לחלוק עם שני נתיבים של כלי רכב.
&nbsp
והחלקים החדשים של כביש 6 מנתבים לצירים האלו הרבה יותר תנועה ממה שידענו בעבר. לא נעים. לא מומלץ.

חוריפיש

New member
הגעת בדיוק בזמן

וירוס דחה את הרכיבה ליום שישי הקרוב. כנראה שאחליף את הכבישים האלו ביציאה מקריית גת ואז הלוך חזור על 358 ומשם הביתה. זה יוצא אותו מרחק בערך (150 קילומטר).

תודה.

Steven Gerrard8

New member
358

שישי הקרוב לא מומלץ 358 בגלל רוחות .
בכביש המצוין הזה תמיד יש רוחות אבל נראה לי שבימים האלו זה יהיה לך סיוט אחד ארוך ומתמשך ..

tkatzir

New member
זהירות באזור רמת החי"ל!

רמי נפל שם ו"נחבל בעצם צוואר הירך הימנית"

טל.

למעלה