רכיבה בדנמרק? למה לא?!

RockhopperJudy

New member
רכיבה בדנמרק? למה לא?!

צ'מעו קטע: בעודי משוטטת, צדה עיני את האתר הרצ"ב... לאור הכרותי עם נפלאות המדינה השטוחה והמקסימה הזו, אני שואלת כאן, קבל עם ועדה: מישהו\מישהי רוצה להצטרף? אז ככה: מחליטים על מסלול ומתחברים לרשת ההוסטלים שמקושרת למסלול. מקבלים מפות וכד" ותמורת תשלום פעוט ניתן לקבל שרות של העברת הציוד הנלווה להוסטל הבא שבוחרים בו ללינה בלילה הבא. המחירים (ע"פ האתר) עד 200 קרונות ללילה (קרונה דנית = 0.70 ש"ח) ומחיר העברת הציוד היה בשנה שעברה 35 קרונות להעברה אחת. ואם מישהו מהקוראים הנכבדים "נדלק" על הרעיון, אז באותה הזדמנות תבדקו את האי האגדי "ברונהולם" ששיך לדנמרק אבל נמצא ליד שבדיה. סגרנו???? הנה הקישור: http://www.dcf.dk/touring/cycho-gb.htm

aFish

New member
תהרגי אותי אם אני מבין...

למה ללכת לדווש בארץ שההר הגבוה ביותר שלה זה איזה גבעה שיותר נמוכה מתלולית עפר שטוחה. איפה סינגלים? איפה ירידות? ויש שיגידו איפה הכושר בעליות? חוץ מאיזה זיכרון מתוק במיוחד שיש לי משם (אח...היו ימים והיינו רוקים) אני זוכר ארץ קצת משמימה מהבחינה הנופית. אנשים נחמדים לבטח יש שם ואוכל לא רע...אבל מכאן ועד פרוייקט כזה...יאללה בהצלחה, ספרי חוויות
לשמוע ולראות תמונות...תמיד כיף

RockhopperJudy

New member
צ'מע, פיש... אמרת: היו ימים????

נכון, היו ימים... יש אנשים שמאחוריהם ימים רבים.... והם לא ממש מסוגלים לקחת בקלות כל סינגל רענן... ולכן הם נהנים מרכיבת "הייטא" (=זה כמו טרנקילו, אבל בדנית, כמה שיכולתי לכתוב את זה בעברית) מישורית, ורוצים לראות ירוק רענן בעיניים, ולקחת את החיים ב"איזי" במיוחד בקיץ, וללגום בירה דנית פה ושם... אני רואה המון רוכבי אופניים בדנמרק ובכל פעם מחדש צובטת לי הקנאה. ויש לי אליך, פיש שאלה אחרת, אבל היא מחכה לך בתיבת המסרים האישית. יהודית

RockhopperJudy

New member
אווווווווופסלה

קפצנו למעלה. (אופסלה: ה"בירה ההיסטורית" של שבדיה).

למעלה