רכיבה בעמידה

טופ גים

New member
רכיבה בעמידה

ראשית, כל הכבוד למדריך על היחס וההשקעה. יחד עם זאת, זה לא תקין שהוא יוצא מהסטודיו לפרקי זמן ארוכים כדי למלאת מים..... לגבי הרכיבה בעמידה. אין כל פסול בכך ולא כל נזק בכלל, אם רוכבים נכון. אם לא נועלים ברכיים ולא מיישרים גב לחלוטין אין כל סכנה. הסכנה היחידה בסוג כזה של שיעור היא- שיעמום. נקודה. (הכותב הינו מאמן כושר ומדריך ספינינג ותיק ומנוסה מאוד) !!!

אכן, כל הכבוד למאמן על היחס, ההשקעה וגם

על המסירות שלו. אמרתי שהוא מאמן מסוג שונה? כן אמרתי.... אמממ, אי אפשר לומר שהמתאמנים משתעממים באימון שלו, כיון שב-10 דקות הללו הוא מחליף בין מצב 2 ל-3 , מחליף את הקצב, וגם את העומס - הכל תוך כדי רכיבה בעמידה, וכולם מרוכזים ברצון להצליח לסיים אותם. זה בהחלט לא קל. לציין שהוא רוכב שטח מקצועי, ( ואם אינני טועה מאמן רוכבי שטח..) לגבי יצאה מחוץ לסטודיו למלא בקבוקי מים... הוא לא היחידי שעושה זאת. פעולה זאת קוטעת את רצף האימון. יש סניפים ברשת שאני מתאמנת ,שמתקן המים נמצא בתוך הסטודיו, ואז שאפו למאמן שמסייע, והמתאמן לא צריך להפסיק את האימון ולרדת מהאופנים. אם יש פה חברים גולשים שהם מנהלי/בעלי חדרי כושר - לתשומת ליבכם. מתקן מים בתוך הסטודיו נותן את המענה הנכון לנקודה זו.

loc luc

New member
רק תיקון קטן:

אין בערץ לצערינו אף רוכב (כביש או שטח כאחד) שאפשר להגדיר אותו "מיקצועי. ההסבר: עדיין אינם בארץ רוכבים שמתפרנסים ברכיבה...אין דבר כזה עד היום. ישנם הרבה רוכבים תחרותיים, מנוסים וכל שאר הדברים היפים...אבל אין בזה מה שנקראה פרנסה וזה מה שקובע בעניין זה. אישית אני מאוד מקווה שזה יקרה בקרוב...הבעיה שאין מספיק נוער בשורות הספורט בקטגורית עלית והטובים ביותר כדי להתקדם נשלחים להתאמן וקצת להתחרותאצל קבוצות בחול כדי לצבור ניסייון...ואולי להפוק למקצוענים...כמובן גם הממשלה תצתרך להתערב ולהקציב קצת "פאפלים " לאופניים...כרגע הגזרה שותקת. קצת עצוב אבל זה המציאות חג שמח לוקה

loc luc

New member
איזה קטע!!

יצאה לי "ארץ" ב"ע"...הגזמת לוקה...אפילו למשורר כמו "דנטה אליגיארי" אין אישור כזה...וואלה אני מפתיע את עצמי!!|
יופי לוקה.. העברית שלך משתפרת

Tami661

New member
חחחחחחח... סוף סוף מישהו העלה לי חיוך בשעה

האחרונה תוך כדי שאני מתעמקת בשרשורים של היממה האחרונה. אמנם, נהניתי לקרוא את התשובות המקצועיות וההדגשים הקשורים למה שמשותף לחברי הפורום הנפלא הזה, אבל... אוווףףף... זה רק אני או שעוד מישהו קולט שיש מדריכים שלא מסוגלים להגיד "תודה... למדתי משהו חדש... " מבלי לפחד שזה יצניח את המניות שלהם?

Tami661

New member
מותק... אם אני אעשה סדר... נראה לי שלא

תצליח לקרוא את הסיכום של מה שלמדתי... עדיף שישאר בלאגן

loc luc

New member
מה...אני והמקלדת שלי?? חיוכים...

איך את מעיזה...זה עניין מאוד חשוב
...אין מה לצחוק... או שכן יש??
lol חחחחחחחחחחח
אם כך...תודה תמי...גם אותי זה מצחיק...ותאמיני לי שיותר קשה לי לכתוב בפורום
מלטפס צובה על הפטה
ciao וחג שמח luca

loc luc

New member
נכון , אבל זה לא מגדיר אותם כמיקצועים...

מקצועי הוא רוכב שמתפרנס מהרכיבה..לא מפרסום (נכון שזה ה "בחטה" אבל זה נלווה), אביזרים, רשתות וכול היתר...רכיבה, חוזה שכולל משכורת או תשלום פר טור או תחרות, עונה או פשוט אימונים (ישנם רוכבים שמתגייסים לקבוצות כדי לאמן רוכבים חזקים יותר )...בקיצור מקבלים כסף על זה שמפדלים... חלום חיי...אבל לצערי עבר זמני בשביל זה ciao luca

Tami661

New member
היא התכוונה 'מקצוענים'... סחטיין על השיפור

המדהים בעברית שלך... השליטה והבקיאות ברזי ההגדרה המילונית של המילה 'מקצועי' ראויה לשבח

Tami661

New member
מישהו אמר משהו על מוחות גדולים וחשיבה מקבילה

ואם זה עושה לנו טוב... אז בוא נאמץ את זה

הם כן!!!!!!!!!!!!

רן מרגליות - מדווש בקבוצת הפרו-טור הספרדית FOOTON-SERVETTO דרור פקאץ' - GARY-FISHER-SUBARU שלומי חיימי - קבוצת SWISS POWER כולם מתחרים בקבוצות בחו"ל באופן מקצועי

loc luc

New member
הם בארץ? לא נראה לי...

הם עובדים בחו"ל...וכרגע הם שייכים לאיגודים אחרים ולקבוצות שם... כאן לא עובדים מקצוענים...זה מה שאני מנסה להגיד...כי אין להם ממה לחיות כאן וגם אין מספיק מסגרת של אימונים ותחרויות לעורך השנה ברמה כמו שיש בחו"ל (פה ושם נופל איזה שהו תחרות בינלאומית ....שבקושי מקבלת פרסום אפילו באתרים של התחום ואל תגידו שלא )...כאן עדיין הכל "קטן" כדי לספק פרנסה לרוכב מקצועי לשנה שלמה...בקושי ישנם משתתפים לתחרויות של הליגה...ורוב האלויות על הרוכבים...פרסים כספיים אין ואם יש ...תעשו לי טובה : 1200 שקל למנצח בכיכר המדינה..אחרי שהשקיע לפחות פי 4 באימונים ובמצרכים ולציוד ליום התחרות...וזה אפילו תחרות לא קשורה לליגות אלה הופעה חד שנתית של יוזמים פרטיים...בחסות עירית ת"א...יענה....שאו ולא יותר מזה בוא נהיה אוביקטיבים :אנחנו עדיין רחוקים...מאוד מלהיות "על המפה" של עולם האופניים לצערי הרב
buonanotte luca

למעלה