רכיבה בשישי

הרושמת

New member
אולי הדוד,אבל לא נורא

yules

New member
רושמת: התחלת, אני אסיים.

א. אמרתי לכולם גם שנתת לי בראש. נתתי כבוד - תבדקי טוב טוב לפני שאת מקרקרת. ב. בלי קשר, אפילו אלופינד אם כמות האימונים שלך היה נותן לי בראש. למה? כי אימונים זה משתלם. ג. סופרמוטו זה משעמם. אמרתי את זה, ואני עומד מאחורי זה. אם אחרי שלוש הקפות אני מתחיל לאבד ריכוז ומשתעמם, זה לא קשור למהירות. (עוד פעם הפנייה ההיא?) ד. ולכל מי שמשווה לפטוצ'ינים למיניהם - לא אותו דבר. בפטוצ'אטו בדרך כלל יש גם עליות, ירידות, קפיצות, ולפחות אחד או שני אתגרי עבירות. ה. חוזר ואומר - באתי ללמוד יום שישי שעבר. לא לתת בראש לאף אחד, ולא להתחרות עם אף אחד. ראיתי, רכבתי, השתעממתי. יום לפני זה לקחתי את האופנוע לנס הרים והסביבה (שם את מוזמנת לנסות לתת לי בראש) ונהניתי הרבה יותר. (למרות ש180 ק"מ על הדרוזי זה לא ממש כיף) לא לקחת את זה אישית - סופרמוטו זה באמת לא לכל אחד. יש כאלה שלא חושבים שזה הדבר הכי מאאאאאאגניב עלי אדמות, וזה שמפמפמים סופרמוטו בקצת תקשורת שיש פה (שלושה וחצי עיתונאים), לא אומר שזה הכי טוב שיש. תתרגלו.

הרושמת

New member
איזה גנוב אתה |פוזל מוציא לשון|

איפה נעלם חוש ההומור שלך?? נשאב לתוך מסך המחשב של העבודה??? מילקשייק דחוף!!!!!!!!!!!!

yules

New member
מילקשייק עליי.

כי חובות מחזירים. תגידי זמן, המקום ידוע. ולגבי "קרביות היתר" שלי על הבוקר - ככה זה, לפעמים אני
קטן.

STIVENZ 426

New member
מתי נכנס יום כיפור?

עם השבת? סטיבנס אולי מצטרפת.. לילך מבריזה לו, יש לה הרבה חטאים, היא צמה יום קודם... ס.

nono79

New member
שאלה קטנה

תסלחו לי על הבורות אבל..איפה הפארק הזה? איזה סגנון רכיבה זה? דיונות? חמרה?

סגנון רכיבה

הפארק ליד ניר אליהו. סגנון רכיבה בפארק - טכני, חמרה. סגנון רכיבה ביער - סלעים שבילים. שלך לתמיד, בתיה עוזיאל

enigo

New member
טכני?

אולי אני טועה בהגדרה, אבל המסלול שם ממש לא טכני. פטוצ'טו זורם, לא צפוף מדי, בלי אתגרי עבירות (אלא אם אתה עם צמיגי כביש...). לא רואה מה מזכה אותו בתואר "טכני"...

shaylin

New member
דווקא יש בעיה בעבירות../images/Emo26.gif

יש זירמי אוויר שמקשים על התנועה ומקמטים את האופנוע...

אתה לא טועה... אין שום דבר טכני

בפארקגלוזון הפארק הוא פטוצאטו זורם שאכן מאפשר לעבוד על ה טכניקה אבל בהחלט אינו טכני ובלי להעליב - יש עוד מקומות בארץ שאפשר לרכב בהם כדאי לגוון מדי פעם.

godsfather

New member
איפה זה הפארק הזה שכל הזמן אתם

מדברים עליו? למה זה כזה סוד שאי אפשר לפרסם את זה פה אחת ולתמיד?

JHON דיר

New member
לא סוד ולא נעליים

הפארק נמצא ליד ניר אליהו (כפר סבא). הכי טוב יהיה לשלוח מסר למישהו מהאנשים שמתכוון להגיע ולקבוע איתם באחת הצמתים באזור.לא ככה?

godsfather

New member
האמת נשמע פשוט

אבל לצערי אני עובד עד 14:00 ולחזור אחרי כניסת יום כיפור לבית שלי לא יכולה להתבצע כי השכנים / הקהל המתהלך ברחוב יאכל אותי חי / לא ייתן לי לעבור

dannylior1

New member
מה הלו"ז?

מתחילים ברכיבה קלילה בפארק עצמו? ואז יוצאים ליערות...??? נשמע לי יופי יופי. מי מביא מצלמה???

למעלה