רכיבה היום ומסקנה

avitzurel

New member
רכיבה היום ומסקנה

היום יצאתי ב10:00 בבוקר לרכיבת כביש. אכלתי דגני בוקר לפני ויצאתי לדרך (בלי כסף) עם ג'ל אחד ובקבוק איזוטון+בקבוק מים. הדרך הייתה כזו. מקרית אתא (מקום מגורי) דרך צומת אעבלין עד צומת אחיהוד ואז ימינה לכרמיאל. העלייה לכרמיאל (נחמדה) ממש לפני כרמיאל פנייה שמאלה לכיוון לבון, טיפוס ללבון משם להר חלוץ ירידה קלה ואז טיפוס חזרה לתפן. מתפן לכיוון מעלות נהריה, המשך למעלות ועלייה לשם, ירידה לכיוון נהריה ומנהריה חזרה הביתה סה"כ 80 ק"מ. והטעות ברכיבה שרפתי 3500 קלוריות וחוץ מהג'ל ובקבוק איזוטון לא לקחתי איתי כלום. בנהריה הייתי שרוף ועשיתי את הדרך הביתה (מישור) על 20 קמ"ש ממוצע. מסקנה. לקחת פחמימות לדרך לנסיעה כזו. או חטיפים או ממש משהו לאכול כמו סנדויץ' ואם לא רוצים להסחב אז לפחות לקחת כסף (ומילוי איזוטון) ולא לעשות את הרכיבה הזו אחרי רכיבה יום קודם (אימון סיבולת) אבל הייתי חייב את זה לעצמי ועשיתי מצורף גרף הרכיבה. מותר גם לציין כי היה ממש ממש חם. מזג אויר נפלא לרכיבה. הטיפוס לתפן חושף נוף מדהים.

קח פירות יבשים ותכרסם תוך כדי

רכיבה (בעיקר תמרים). וכמובן שמומלץ לקחת גם בננה לרכיבה, בננה היא פצצת אנרגיה.

גחנון 22

New member
וואוווו חידשת לי את אמריקה

אחד כמוך עם ניסיון לא צריך לעשות טעיות של טירון

avitzurel

New member
אני יודע...

ברור שאני לא אמור לעשות כאלה טעויות אבל אני גם אנושי וטועה לפעמים. מה לשעות. אולי לך לא חידשתי את אמריקה וזו גם אולי לא הייתה הכוונה...

לוי אסף

New member
אבי, פעם הבאה שאתה מגיע לכרמיאל...

תן טיפוס קטן להר כמון ( ההר הגבוהה שמול לבון/הר חלוץ ) גם תקבל אוכל חינם, וגם תרוויח נוף.

yoram232

New member
אפשר גם?

גם מהיום,להתעלם ממד המהירות - הוא דרוש כיוון, האיזורים של ירידת הדופק הם לצורך תיקון שרשרת קרועה.

למעלה