רכיבה טיפולית, דיון.

GrEeNwOmAn

New member
רכיבה טיפולית, דיון.../images/Emo179.gif

רכיבה טיפולית- האם בחוותכם יש אפשרות לרכיבה טיפולית? כמה זה עולה? ומה אורך השיעור? מה אתם חושבים על ה- "בית ספר" הזה שלומדים בו את זה, זה נחוץ לאלה שמעוניינים להיות בעתיד מדריכים של רכיבה טיפולית? איזה חוות אתם מכירים ש רכיבה טיפולית? האם לדעתכם זה חשוב? מה דעתכם בעניין? האם אתם חושבים שזה כיף לילדים? למה לדעתכם הרכיבה הטיפולית עוזרת? *הדיון על הרכיבות הטיפוליות היה המון פעמים בשני הפורומים אבל זה חשוב!

GrEeNwOmAn

New member
תשובות לדיון על הרכיבה הטיפולית...

יש בעמק זוהר אפשרות לרכיבה טיפולית. עולה 100 ש"ח. אורך השיעור הוא חצי שעה. לפעמים יוצאים לטיול ולפעמים עובדים במגרש. אני חושבת שזה מאד נחוץ, חוצמזה סיפרו לי שמורים מאד מיומנים עושים את הקורסים למדריכים שרוצים לתרום, ליזום ולעזור לילדים האלה כתחביב וכמקצוע. תל-מונד, חוות עמק זוהר. מאד חשוב! מאד כיף. אבל לצערנו יש ילדים שפוחדים או שכל הזמן מתעסקים בהורים שמסתכלים מהצד. וזה ממש מפריע לפעמים. לשיווי המשקל, להקשבה, לריכוז ולהאקורדינציה (אם כותבים את זה כך). תענו חבר'ה, מנסים להחיות את הפורום הזה, ולנחזיר את נטוש'!

niko girl

New member
תשובות!!!!!!

אמ כן יש אפשרות אבל אל כלכ ך רוצים שיהיו בגלל שזה עבודה קשה מאוד! פעם היה לנו ילד ברכיבה טיפולית ויש לנו עכשיו ילד אחר ברכיבה טיפולית אבל זה במינון קטן! זה עולה כמו שיעור רגיל אבל אורכו של השיעור הוא חצי שעה. וכן! זה אפשרי וזה החרכי ללמוד שמה אם אתם רוצים להיות מדירכי רכיבה טיפולית! אממ חות גרופית.ששהיא חווה רק של רכיבה טיפולית אבל יש גם קצת שיעורי רכיבה רגילים. לפי דעתי זה חשוב לילדים ולאנשים שיש להם בעיות. לפי מה ששמעתי מילדים הם אורמים שזה כיף! ויש כאלה שממשיכים עם הרכיבה הטיפולית אפילו אם הם כבר לא צריכיים. הרכיבה הטיפולית עוזרת בשווי משקל של האנשים וכו'.

niko girl

New member
מקפיצההההההההההההההההה

ארק כדי שהדיון יעלה מעל כל השטויות למעלה!

חוות אמיר- המרכז לרכיבה טיפולית.

ובכן בחווה שלי בהחלט יש רכיבה טיפולית, כמובן שזה עוזר!!!! כאשר ילד בעל הפרעה כלשהיא עולה על סוס, הוא מקבל: ביטחון עצמי: הוא רואה שהוא גבוה יותר, הוא שולט במישהו אחר ויכול לעשות דברים שאחרת הוא לא יכול. כמובן שהילד נהנה!!! אחרת לא היו עושים את זה. כאשר ילד לא מוכן לעלות ולא רוצה, לא מעלים אותו, חד וחלק. מדריך לא יכול לרכב בטיפולית, כיון שהפגיעה משפיעה על הילדים נפשית, מדריך בלי שום בעיה לא יוכל לעולם להבין ילד בעל בעיות למיניהן. לא יודעת כמה זה עולה אבל השיעורים לרוב מתקיימים בקבוצה לשעה.

למעלה