רכיבה ממושכת

רכיבה ממושכת

הנה שאלה שמתאימה רק לפורום נשים בספורט

אחרי רכיבה ממושכת יש לי צריבה ולעיתים ממש חתכים קטנים באיבר המין. ברכיבות ארוכות זה ממש הופך לסיוט. האם גם לכן זה קורה? איך אפשר להמנע מזה? אולי להחליף כסא?

כמה אפשרויות

מכנס רכיבה- חייב להיות מדגם שמתאים לנשים, עם פד איכותי. מכנס איכותי איננו מוצר זול, אבל יש מחיר לאיכות חיים.
אוכף- ישנם כיום אוכפים מותאמים לנשים. אני משתמשת באוכף לנשים של חברת בונטרגר, אבל ישנם רבים אחרים. ישנם גם אוכפים מאד מפנקים של חברת velo במחירים מצחיקים יחסית (סביב 100 ש"ח), רכבתי עליהם אלפי ק"מ עד שמצאתי את הבונטרגר.
שימי לב לזוית האוכף, לפעמים אם מורידים את חלקו הקדמי מעט למטה, זה מוריד עומס מהאיזור הרגיש (רק לא להגזים כדי לא לייצר עומס וכאבי ידיים וכתפיים).
משחות- ישנן משחות ייעודיות למריחה במקומות הקדושים, למניעת שפשפות, צריבות וכו'. ישנן משחות יקרות בחנויות אופניים (למשל של assos ואחרות), אני משתמשת שנים במשחות של תינוקות (ד"ר פישר וכו'). לא מצאתי הבדל בינן ובין המשחות שקניתי בחנויות אופניים. במקרים קשים אפשר להשתמש במשחות לתינוקות מהסוגים היותר טיפוליים כמו דזיטין, לתקופה מוגבלת. שמעתי המלצות על משחות קלנדולה, אצלי זה לא הרגיש שונה. לאחרונה גיליתי את המשחה נגד שפשפות של מורז ואני לוקחת אותה בכיס החולצה לרכיבות ארוכות לתחזוקה שוטפת.
ועכשיו לשוס- לפני גילוי המשחה של מורז, ניסיתי ברגע של ייאוש לשים על המקום הצורב KY GEL (כן, ההוא מהסקס). זה עבד פלאים והרגיע מיידית את המקום ויכולתי להמשיך ברכיבה בחיוך ענק...

למעלה