רכיבה מעניינת באמצע השבוע ????

tiranm1

New member
רכיבה מעניינת באמצע השבוע ????

אני מתכנן לקחת יום חופש באמצע השבוע (שלישי או רביעי) למעט סידורים בבוקר ורכיבה אחה"צ. מישהו רוכב באיזור המרכז ?? אשמח להצטרף לרכיבה באיזור כרמי-יוסף או בן-שמן וכדומה. מישהו שמכיר את השטח (כי אני ממש לא) לרכיבה בינונית (לא FR ולא עליות בקצב של הטור-דה).

noamavnon

New member
מעולה ...גם לי יש מנשא ...

טוב ...אם מחר אני לא מרויח גרושים בעבודה ..יש על מה לדבר . נעם 054619207 דבר איתי בערב את בן שמן אני מכיר ...מספיק טוב אבל אם תרצה אפשר להרביץ את נחל כיסלון שהוא סביר מאוד .

tiranm1

New member
איפה כל המובטלים ???

נועם, אני רוצה לקוות שכן תעשה כמה גרושים...... בכל מקרה, אני מעדיף לעשות היכרות עם בן-שמן או כרמי-יוסף, אז אם יצא לנו לרכוב יחד נעשה את בן-שמן (ברשותך). יש עוד הצעות/מצטרפים ?

Dorthi

New member
יש פרטים לגבי שעה, יום ,מסלול?

אם יסתדר לי אשמח להצטרף. דורית

S h u g i

New member
יושנים שנת צהריים ../images/Emo1.gif

לי מתאים גם שלישי ורביעי .. את אזור בין שמן אני לא ממש מכיר פעמיים הובילו אותי ב"ארץ הסינגלים" אבל אין לי מושג איך מגיעים לשם לבד אני ממש לא חזק חזק בהתמצאות מינימלית בשטח ... אבל בכרמי יוסף יש לי יותר "שעות רכיבה " והאזור קטן יותר כך שאין בעיה יוסי 056-460280

AdriAnV

New member
מתאים - שלישי בבן שמן?

בכל אופן תן קריאה במסר אם זה יוצא אל הפועל....

tiranm1

New member
טוב, אז התכנון הוא כזה (בינתיים)...

יום שלישי. שעת יציאה (התחלת רכיבה) : 16:00 (ייתכן שינוי +- חצי שעה) מיקום : בן-שמן או כרמי-יוסף (על פי מוביל מתנדב הבקיא בשטח). חסר לנו מוביל, רוכבים (ברוך השם) יש כבר כמה....

tiranm1

New member
המוביל הראשון שיצוץ....

יזכה להוביל את הקבוצה הספונטנית בחצרו האחורית....

tiranm1

New member
סיכום ביניים (לא סופי)....

יום שלישי (15.7) רוכבים ביער בן-שמן. מוביל : נועם שעת יציאה : 16:00 - התחלת רכיבה. אופי הרכיבה : הקבוצה ספונטנית ומורכבת מרוכבים ברמות שונות, לכן, הרכיבה תהיה בהתאם, נינוחה, קלילה. מצטרפים, נא לשלוח אלי מסר/מייל/להגיב כאן (להשאיר פרטי התקשרות בבקשה כדי להודיע על שינויים)

kanshoof

New member
אני אשמח להצטרף !

אמנם אין לי רכב ואני לא יכול להוביל אבל בכל זאת... תודה מראש. כָּנשוּף 053482813

elieber

New member
טיול

עם יש משהוא למחר בבוקר אני מעוניין להצטרף לטיול 066422238 אלי

למעלה