רכיבה ספונטנית בירקון למתחילים!!

yasigal

New member
רכיבה ספונטנית בירקון למתחילים!!

הי לכולם, מחר יום רביעי, אני יוצאת לרכיבה עם שתי רוכבות חדשות. מי מכם אשר רוצה להביא את אשתו, חברתו, חברו, אחותו, אחיו על מנת לרכוב בכיף בירקון נשמח מאוד נסיים בגבעת נפוליאון. נקודת מפגש: גשר המכבייה. - ליד קניון איילון (הצד של שער הגן) זמןמפגש: 9:00 בבוקר משך רכיבה: שלוש שעות. טלפון: 056-657774 אשמח מאוד אם למישהו שמגיע יש קסדה נוספת שיתקשר אליי! תודה מקרב לב! סיגל

alonaski

New member
סיגל???!!! ../images/Emo6.gif ../images/Emo2.gif

איך עושים דבר כזה???!!! איך בדיוק רוכבים מגשר המכביה לגבעת נפוליאון משך 3 שעות???!!! אני מבינה... רוכבות מתחילות... אבל בכל זאת... אפילו להולכי רגל מתחילים המרחק הזה יגמר בתוך פחות מ 40 דקות גם אם יהיו ממש ממש הולכי-רגל מתחילים!!!...

yasigal

New member
צריך לקחת בחשבון שצריך לנווט ../images/Emo3.gif

בין כל המנגלים והמנגליסטים והמנגליסטים ג'וניורס שהיינו צריכים לעבור.. היתה לנו מפה מדוקדקת של כל המנגלים בירקון, אבל היא לא היתה מספיק מדוייקת וחוץ מזה הן היו צריכות להתחשב גם בי..

אני מכיר אותן ../images/Emo26.gif../images/Emo8.gif

הן עוצרות כל 3 דקות ומתווכחות למי יש נאבות יותר מבריקות - ברקסים יותר דיסקיים - XTR ים יותר חזקים - צמיגים יותר קוביתיים - גלגלים יותר עגולים - סתמים יותר סתמיים - כידונים יותר מכודנים - ועוד לא דיברנו על המוט כסא ועל הג'יפה בגלגלים.... ואני שולח לכן
וגם

kraps

New member
כן, בטח

אנחנו הגברים, לעומת זאת, לא מדברים על דברים כאלו בזמן הרכיבה. אנחנו מתרכזים ברכיבה בלבד. פעם פעם, באיזו רכיבה קדומה בירקון, אמר לי חבר יקר - "הגברים המציאו את ספורט הרכיבה, כדי שלא יאלצו לדבר אחד עם השני". זה היה אחרי שעתיים וחצי של דיון נוקב בסוגיית הקימה באמצע הלילה לצורך החלפת טיטול לעולל שסרח. Go figure.

kraps

New member
התכוונת שאני.. "פטיש לשניצלים"? ../images/Emo123.gif

Blabla99

New member
../images/Emo3.gif התכוונתי שאתה השניצל ../images/Emo58.gif

לפחות ע"פ הדו ראשי שלך. ו ה-
שכמעט נתן לך
.

alonaski

New member
- נו... נשים (רוכבות)! אתה יודע!...

זה לא חדש!!!
כאלה אנחנו...
מה רצית, שכמוכם - נרכב ונבזבז את כל הרכיבה על בשיחות על מתכונים לקוסקוס, לטארט טאטאן, חווויות על הקיש קישואים האחרון?!!... או (רחמנא ליצלן!!!) - נדבר על הסייל האחרון אצל דורין פרנקפורט בבן יהודה?!...
יאלללה......!!!!
פחחחחח..... תן לנו קצת קרדיט - אנחנו קצת יותר מעניינות ו"עמוקות" מכם!!!

רמי לשם

New member
מתכון לטארט טאטאן דווקא יש לי מצוין

ומה רע לדבר על מתכונים באמצע רכיבה? מה זה לא עמוק?

alonaski

New member
רמי לשם!!! ../images/Emo13.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo99.gif

כ"כ רחוק... ועם זאת ------------------>>> כ"כ קרוב!!!
כאילו שלא עזבת אותנו כלל!!!
יש לך מתכון לטארט טאטאן???!!! - למה אתה מחכה!!??!! שלח לי מיד!!!
(טוב, זה לא בשבילי ממש... זה כדי להרחיב את נושאי השיחות שלי עם רוכבים גברים, ברכיבות הבאות...
)

רמי לשם

New member
האמת רימיתי ../images/Emo10.gif

אין לי מתכון לטארט טאטאן, כי תמיד אני מכין לפי המתכון מהספר של אהרוני "מנות אחרונות" ויוצא אחלה. אחת העוגות האהובות עלי, בצירוף גלידה וניל שאני מכין זה מדהים.

alonaski

New member
אוי נו!! לא צריך להיות קטנוניים!

לא חשבתי שיש לך מתכון שהמצאת בעצמך!
אבל אם הוא מוצלח - אז שלח לי!!! אני הכנתי שלשום טארט טאטאן ראשון שלי. יצא נחמד אבל לא כמו בבית קפה האחרון שאכלתי אותו...
אשמח לקבל את המתכון שאצלך!
יאללה - שלח!
(וואייי... זה מדהים!!!
כאילו שאתה בארץ... אני בכלל לא אתפלא אם אראה אותך מחר בניווט הרכוב בפרק בריטניה!
..... )

Eli R

New member
אלונה, יש לי מתכון מצויין של

טארט טאטאן מאיזה עיתון שמצאתי פעם והוא עבר איזה 100 שינויים עד שהגענו הלום. דרך אגב - הוא מעולה! יש לי גם מתכון מעולה של עוגת גבינה מדהימה (כמעט בלי קמח). את רואה, גברים מדברים ברכיבה על דברים מאוד מעניינים. מעוניינת במתכונים? אלי

למעלה