רכיבות ראשונות בארץ

nachshon4

New member
רכיבות ראשונות בארץ

להלן ההתרשמויות הראשונות:1. השילוב של החום והלחות פשוט בלתי נסבל, גם ב-6 בבוקר. בקטעים שבהם אני קצת לוחץ, ממש מרגיש כאילו נחנק. אולי בגלל שאני בא מחורף, כולל רכיבות אחרונות במעלות בודדות. אבל הי, אני כבר 3 שבועות כאן, אמור להתאקלם... מצד שני, כמעט לא רכבתי ב-3 שבועות הללו, אז גם הכושר כנראה לא משהו, וזו אולי הסיבה.2. למרות ה׳הבטחות׳, הכבישים עדיין די ריקים מרוכבים. חוץ משבת באזור רמות מנשה, ששם כבר פגשתי קצת יותר.3. התרשמות: הרוכבים בארץ רוכבים בקדנס נמוך להחריד. הרבה מהם גם מושכים ברכיים לצדדים, אפילו שאינם שמנים.4. הנהגים מפתיעים בינתיים לטובה, לא נתקלתי בתופעות מכוערות.5. כמות הרוכבות מפתיעה גם היא לטובה.בתקווה להתקררות משמעותית...

oferlev9

New member
החדשות הטובות הן שמכאן מזג באויר יתחיל להשתפר

אמנם לאט , אבל ישתפר .....

YotamKa

New member
הקור שאתה מתאר מגביל יותר את הרכיבה מאשר

החום כאן בשש בבוקר ואפילו אחרי הצהריים, צריך רק להסתגל ואם אתה סובל באופן אלרגי אז לרכב באיזורים יותר יבשים. בחבל יהודה למשל בבוקר קריר ביותר ואת החום מתחילים להרגיש משעה 10 ואילך.

אלו רכיבות ראשונות שלך בכלל בארץ, או רק מאז שחזרת?

nachshon4

New member
רכבתי כבר בארץ

זה היה בינואר שנה שעברה. היה נעים ונוח. לא יודע מה אתה קורה יהודה, אבל עכשיו רכבתי גם באיזור צומת נחשון, גם ברמות מנשה. חשבתי שזה מספיק רחוק מהחוף כדי להיות יבש, ולא היא, גם ב-6 בבוקר. ב-0 מעלות צריך להתלבש טוב. אם אין גשם, הרכיבה בכיף. מפני קור אפשר להתמודד. כשחם ולח אין לי מה לעשות.

ItsikH

Member
הלחות היא זו שקטלנית לרכיבה. אין שום בעיה לרכוב בשרב
בחום יבש, וכזה תמצא בהרים ובנגב, לא באזור החוף. ודווקא עכשיו, כש"החום יורד והלחות עולה" הזמן הקשה והמסוכן ביותר לרכיבה. ואכן, הלחות לא מוגבלת לשעות היום, גם בלילה [שש "בבוקר" זה לא בוקר!] הלחות מכבידה.

nachshon4

New member
מתאים להרגשה שלי

כי כבר רכבתי בטמפרטורות גבוהות בהרבה, אבל ללא לחות, ואני לא זוכר כזו תחושת מועקה.

יעקב 471

New member
האמת שלא ברור לי על מה אתה מתלונן, ובפני מי .

זה מזג האויר כאן בתקופה הזאת , אלו התנאים וזה מה יש. אתה רואה רוכבים בקדנס נמוך , מה לעשות אם ככה בא להם לרכוב, כנ"ל לגבי שאר המגרעות . דוגרי האמת היא שאני ממש לא מבין מה אתה רוצה , אם כבר אז הכתובת לתלונה היא הקב"ה . בהצלחה.

nachshon4

New member
האמת שאני ממש לא מתלונן

כפי שכתבתי למעלה, רשמתי מספר רשמים מרכיבותי הראשונות כאן.
דוגרי, אני לא רוצה כלום.

ronenn14

New member
נחשון

מעבר ללחות וכו אתה צריך להתרגל גם לאנשים חסרי סובלנות .........
רונן

למעלה