רכיבת אילת-שיזפון-אילת

עמרקרפ

New member
רכיבת אילת-שיזפון-אילת

קודם כל, תודה לעמית ולראובן על היוזמה והארגון. היה מצוין והיה קשה!! אני ממליץ לכל משתתפי איש הברזל לעשות את המסלול, או לפחות להתעדכן אצל אילו שהשתתפו ברכיבה אתמול.

עומר, שכחת את תואר הפועל..

"מאוד" ...(X2 לפחות..) א. הטעתי אותך.. באתר התחרות רשום 9 וחצי ולא 8 וחצי... אז זה די סביר. ב. בתוכנית שלנו לרדת לפחות עוד פעמים למסלול, אבל לצערי זה יהיה במתכונת שלכם, בטיסה וביום חול.. נודיע את המועד ואם תרצו נתאם. (יציאה בבוקר מוקדם, חזרה אחה"צ). בכל מקרה, היתה חויה, ממנה רק למדתי כמה עוד יש להתאמן ב 50 הימים הבאים... מצטרף להמלצתך , שחובה לרכב את המסלול לפני התחרות.

trainer111

New member
תודה לראובן ועמית וכל שאר החברים

המופלאים שהכרתי אתמול כשרכבנו באילת.......עומר, דורון, ליאור, גדעון, יעל, אורי, דוד, ואלו שאת שמם שכחתי.......... היתה חוויה מאלפת (ומעלפת), וקיבלתי ממכם השראה להמשך הדרך.........

trainer111

New member
דא, איבדתי משאבת כביש רגע לפני

שנפרדתי מכם ברחבת החנייה.....אז אם מישהו מצא....משאבת אינוביישן......אשמח למסר בעניין. תודה.

AmitEr1

New member
תודה רבה רבה

תודה רכב לכל החברים על השתתפותם ברכיבה. היה תענוג גדול עבורי. נתראה בפעמים הבאות עמית

Salzerit

New member
Amit, I think I won the bet ../images/Emo6.gif

..right?

WildBoar

New member
Amit, Reuven, thanks a lot !!!

Amit, Reuven and all the collegues, first of all, thank you, it was great! And, what is about to repeat the riding, say, one month from today? It will be approx. one month before the Israman. And, you remember of course, we're going to ride this HILL after the swimming...

עמרקרפ

New member
To WildBoar

The way you rode the up-hill you should change your name from WildBoar to MountainGoat And BTW, what is the name of your friend for the riding?

WildBoar

New member
לעמרקרפ

תודה רבה :) אבל לא היבנתי, חבר שלי? באתי לבד.. אז מישהוא מצטרף אלי? אני מתכוון לעשות את זה עוד פעם בסוף שבוע ראשון או שני של פברואר...

עמרקרפ

New member
כנראה טעיתי

כשפגשנו אותכם ליד מלון מרידיאן הייתם שניים, ולכן ההנחתי שהגעתם ביחד.

WildBoar

New member
לעמרקרפ

פשוט פגשתי את עמיתנו כמה דקות קודם, הוא מלהבים

liorsion

New member
כל הכבוד

תודה לראובן שאירגן ורוס שפירפר עם הרכב, היה מעולה, מלמד, ויעיל.. אה, וקשה :) נתראה בכבישים..

למעלה