רכיבת אימון על מסלול התחרות - פרטים

AmitEr1

New member
רכיבת אימון על מסלול התחרות - פרטים

שלום לכולם. להלן הפרטים המדוייקים של הרכיבה. מסלול : אילת - -שזפון - אילת על מסלול התחרות. 160 ק"מ. יציאה לרכיבה : יום שישי 20.1 07:00 מלון מרידיאן אילת . יציאה מאזור המרכז בשיירת רכבים : צומת קסטינה יום חמישי בשעה 18:00. יש רכב ליווי לאורך כל המסלול . התשלום לנהג הרכב יתחלק בין כל המשתתפים, 50 ש"ח או פחות תלוי במספר המשתתפים. לינה באילת: ישנה אפשרות לישון באילת בלילה בין חמישי לשישי בעלות של 100 ש"ח כולל ארוחת בוקר. מי שמעוניין להעביר מסר אלי או אל ראובן מילמן להזמנת מקום. ניתן כמובן גם להזמין עצמאית למי שמעוניין. רשימת ציוד הכרחית: 2 פנימיות ספייר לפחות ערכת תיקון פנצרים 2 ליטר מים על האופניים תזונה ברכיבה : כל אחד לפי הבנתו - ג'לים,חטיפים,פיתות,איזוטוני. יהיה ניתן לשים ברכב ליווי. שאלות במסרים או במייל: [email protected] בברכת רכיבה טובה ובטוחה

רכיבת אימון

האם יש מישהו שיוצא מירושלים? או לחילופין האם ניתן להצטרף למישהו מגוש דן בנסיעה לאילת?

יציאה מקיבוץ גזר

אתה מוזמן להצטרף אלינו, יש מקום אחד. אני יוצא מגזר בסביבות 17:00 +-. אם חיובי נא אשר בהקדם, וכן הודע האם להוסיף אותך ללינה.

מקבל את ההצעה

אני אשמח להצטרף אליך אם תוכל להודיע לי איפה בדיוק להיפגש. אני אהיה שם בשעה 5. אני גם מעונין בלינה. תודה

למעלה