רכיבת הזדהות עם תושבי שדרות...

Gad86

New member
יורם../images/Emo124.gif כמה זה מת"א לשדרות

אולי נארגן ביום שישי בבוקר קבוצת רכיבה של פורום אופני כביש מת"א לשדרות , כל הדרומיים יצטרפו בדרך , סיבוב קל בשדרות (יש לנו קסדות) וחזרה , נראה לי אחלה, לא בעיה להפיץ את הרעיון לפורומים השכנים אפשר שנחבור כמו מטוסי קרב לריצת ההזדהות של פורום הטריאתלון. אז מה נהיה ?????

Gad86

New member
נו רבותיי להתעורר

מה זה 140 ק"מ ? טלפונים לכמה עיתונאים,כמה דגלי ישראל ויש הפקה מכובדת עם נוכחות רק הכל בתנאי שיבואו כמה שיותר,אז בואו ניקח פרוייקט שבועי מי שמכיר את קבוצות הרכיבה : מצמן ומיניהם, וולו קלאב, רוזן מינץ וכו' תדמיינו 200 רוכבים + בדרך לשדרות ... בתקווה למזג אויר טוב....

adilevi

New member
הקבוצה הדרומית בפנים

אנחנו נהיה שם קדימה להגיע ולתאם צירפתי המלצה למסלול שם. בהודעה הראשית

bike3

New member
מתי יוצאים?

או יותר נכון... באיזה שעה תגיעו למחלף יבנה?

דני כ

New member
רעיון יפה, אבל...

לא מספיק פעם אחת. אני נוהג מפעם לפעם בחודשים האחרונים לעבור בשדרות. הכבישים באזור ריקים יחסית והשומרים של אריק לא מזמינים לקפה
כתוספת לרכיבה הקבוצתית, כדאי לפקוד את המקום ספונטנית, כדי לעודד בנוכחות. לצערי יום ו' הקרוב לא אוכל להצטרף.

arieleco

New member
אני אארגן תה עם נענע לרוכבים

אצל סבא שלי בגינה, ברחוב רון שוקרון בשדרות, עם נוף צופה לבית חנון

adilevi

New member
לכל הרוכבים

נצא מבאר-שבע לכיוון שדרות אני מחכה לשעה משוערת של ההתכנסות בכדי לתכנו שעת יציאה.

Gad86

New member
נו.. אז עושים את זה או ???

רכיבת נפח עם טעם, צומת הכפר הירוק יום שישי 6:00 להגיע עם אפודים וציוד מלא (קסדות יש), בפאתי שדרות נתפצל בהתגנבות יחידים בין הטילים ונשיב ארטילריה מסיבית לחיפוי. יש קונים ??

למעלה