רכיבת כביש אמיתית ראשונה

zzebra

New member
רכיבת כביש אמיתית ראשונה

אז אתמול בבוקר היתה רכיבת הכביש הראשונה שלי.. אחרי חודשיים בפארק הירקון עם הקבוצה של כרמי, הצטרפתי לרכיבה ה"קלה" של הקבוצה באזור עינת - מודיעין. פעם ראשונה מעל שעתיים פעם ראשונה עם אופני כביש על כביש (לזה הן מיועדות לא?) פעם ראשונה עלייה (אם לא מחשיבים את הגשר בפארק הירקון ליד המרכז לחתירה
) פעם ראשונה ירידה (אם לא מחשיבים את הצד השני של הגשר... ) אתמול ללא ספק היתה החוויה הכי מדהימה שהיתה לי על האופניים! באחת הירידות כשלא היה סביבי אף אחד, פשוט צרחתי! היה מדהים!! אין לי מילים לתאר עד כמה. איזה קבוצה מפרגנת ומדרבנת. באמת מדהים.. כמובן שעכשיו אני בקושי זזה, כל צעד כואב (ועוד עשיתי מתיחות בטירוף כשחזרתי!) אני רעבה כמו אני לא יודעת מה.. אוכלת המון! כמה מספרים שעשו אותי שמחה: 63.7 ק"מ (הכי הרבה היה 30 עד היום) 54.1 קמ"ש בירידה!!!!!! אני, הפחדנית! 1768 קלוריות! (פלא שאני רעבה) זה לא משהו שאני אעשה שוב שבוע הבא, כי זה גמר לי את השבת אחר כך.. פשוט הייתי סמרטוט על הספה. אבל לאט לאט.. נגיע רחוק! קרן.

avivar

New member
היי קרן..

נהדר... שמחה בשבילך ומקווה מאוד שהתיאבון לרכיבות רק יגדל. על כרמי יש לי רק דברים טובים לאמר. הבנאדם נחמד. מקצועי. אמפטי. סבלני.מדרבן. מתחשב. ועוד המון סופרלטיבים והכל מהתקופה בה, הוא אימן אותנו במשך שבוע לאחר שבוע בהתנדבות לקראת מירוץ הנשים. וכן, גם אני יכולה להרביץ "שאגה" בירידה טובה (50 קמש ומעלה..) למדתי לאהוב את הירידות (בהמון זהירות,ריכוז) האדרנלין במיטבו.. למדתי גם ל"התיידד" עם העליות, לא להלחם..זה קשה אבל אצלי זה עובד. שיהיו לך עוד המון רכיבות מהנות. שבוע טוב. אביבה

susieada

New member
כל הכבוד קרן! ../images/Emo140.gif

קפיצה בהעזה ויכולת! שמעתי את שאגת השמחה שלך ברעננה!
תמשיכי להנות ולהתקדם! סוזי

מדהים!!!!

קרן, מדהים!!! חייכתי ונהניתי לקרוא.... מקווה שבקרוב אצא גם אני מהפארק ויחד איתך נחווה את זה ביחד מדהים!!!!!

נשמע כיף אמיתי

מקווה למצוא את הדרך ולהצטרף לכיף על אופני כביש. נשמע מדהים. וכמובן - בתאבון....
ולא רק לאוכל....

מור שלז

New member
איזה יופי! כל הכבוד ../images/Emo140.gif

בהחלט יש לך הרבה סיבות להיות גאה בעצמך, ובשאר חברותיך על שעשיתן את זה. פרצתן את הגבולות שלכן, העזתן, והשגתן. אין, פשוט אין, כמו הפעם הראשונה
סחתיין על הירידה (אני שרה בירידות)
באסה שפספסתי את הפעם הראשונה שלכן, צריך לחזור על זה שוב בקרוב, אני רוצה להיות שם איתכן

zzebra

New member
איזה כיף לקרוא את כל התגובות שלכן! ../images/Emo13.gif

כנראה שהתאוששתי כי אני כבר מתכננת את שבת הקרובה!
מתנגן לי בראש: "אז למה לא כל יום שבת?"

bjill

New member
מזדהה לגמרי!

כל כיף היה לקרוא את התיאור שלך! ממש הזכרת לי את כל התחושות מהרכיבות הראשונה שלי...והינה עברו כמה שנים ואני עדיין מתלהבת! תהני בשבת הבאה!

למעלה