רכיבת נשים יום ראשון אחה"צ וגם טלוויזיה

danny zaken

New member
רכיבת נשים יום ראשון אחה"צ וגם טלוויזיה

הגברת הראשונה חוזרת -- לורי קופנס מחדשת את רכיבות הנשים ובהתרעה קצרה רכיבה ביום ראשון עם צילום לכתבה לערוץ הראשון. הנה ההודעה של לורי מושאלת ממקום אחר: "קודם כל, מי רוצה להיות בטלוויזיה? אם כן, תמשיכו לקרוא עד למטה. כן כן אני ודני והילדים רועי ונטע חזרנו ארצה. אנחנו לא משוגעים - התגעגענו כל כך לנופים, לטבע, לשבילים (ולעוד הרבה דברים קטנים וגדולים). אני גם חוזרת לטיולים ובגדול. החלטתי לשנות מקצוע, מעיתונאות להדרכת טיולים (גם למשפחות) וגם להוראה. והאירוע הראשון שלנו כבר יום א' עם רכיבה עם כתב של ערוץ אחד! הם עושים כתבה על אופניים וכמובן מאוד מתעניינים בנשים הרוכבות המדליקות שלנו. מי שיכולה, נפגש במושב בצרה (בשרון, צפונית מרעננה) בשעה 5:30 בערב. פרטים נוספים נא לשלוח מייל אל: [email protected]. ומיד אחרי החגים נצא שוב לטיולים! וגם נזמין את המשפחות, בימי שבת. לורי קופנס"

מור שלז

New member
ברוכה הבאה לורי קופנס ../images/Emo140.gif

אנחנו לא מכירות, אבל בהחלט שמעתי עליך. יופי שחזרתם לארץ, ויופי שגיליתם את הפורום הזה. בהצלחה

dganitm

New member
WOW הכבוד הוא לנו ../images/Emo24.gif לורי קופנס

כבוד לרכוב שוב עם האישה הראשונה של האופניים
לורי קופנס אקדים ואספר שבתחילת דרכי באופניים רכבתי כמה פעמים עם הקבוצה של לורי, היא נתנה לי את הניצוץ הראשוני לרכיבת אופניים. ללורי הייתה קבוצת נשים מדהימה. איזה כייף שחזרת לישראל, מזמינות אותך לפורום לתת מניסיונך העשיר ולהיות פעילה. דגנית אה, ברור שאגיע מחר! זה מטר מהבית... אגיע ברכיבה

dganitm

New member
../images/Emo208.gif../images/Emo208.gif../images/Emo208.gif

ההודעה הזו אכן שווה הקפצה נוספת למעלה לורי קופנס המקסימה שתרמה כל כך הרבה לקידום נשים בענף האופניים, מי שהחזיקה המון שנים בתואר אלופת ישראל, והקימה בהתנדבות את קבוצת WOW נשים רוכבות, מקפיצה את ההודעה למעלה...

למעלה