רכיבת סטלבט במכתש רמון

רכיבת סטלבט במכתש רמון../images/Emo6.gif

מדד " רשף
קייטרינג " נסק לגבהים חדשים
חוץ מזה היו גם אורנה
, רונן
(זה הכי דומה למצלמה) טל
- גם פקח
אחד (שילה) המגרף והדשדשת יקירתנו שקפצה לביקור. את כל שאר הסיפור יספרו התמונות.

talctalc

New member
סטלבט??? ../images/Emo5.gif

זו הסיבה שרק אתה כותב?? לדעתי רשף בבית, שוקל התנצרות ומעבר למדינה זרה רונן...לא יודע, מחפש עליות איפשהו אורנה..מכרה את האופניים קנתה גמל ועברה לגור עם הבדואי באורחאן ואני...אני מאוד גבוה היום (כי אני יושב על שלוש כריות נגד כאבים)!!!!!!!

רֶשֶף

New member
זהו, שכנראה הפסדת את הבדיחה

של גדי בעליה הגדולה
זה נקרא "טיול סטלבט" כי... זה היה טיול וכי... גדי הסתלבט עלינו

alonaski

New member
או!!! בדיוק רציתי לשאול...

אחרי שראיתי את המסלול במפה... - מישהו מכם הצליח לרכב את העליה להר סהרונים?!!?!? (=מפער מרפק = של ציר הנפט) ??? הא????

רֶשֶף

New member
שאלה מצויינת אלונה../images/Emo70.gif

רואים שהקשבת בשיעור
רואים בתמונה בדיוק את העליה הזו שאת מדברת עליה - "שוברת" שמאלה לכיוון ציר הנפט. התשובה הכנה - לא
כמובן שלכל אחד היתך סיבה מוצדקת
גדי היה היחיד עם פוטנציאל הצלחה והוא טיפס כמעט עד הסוף, אבל הכאב ביד הכריע אותו במטרים האחרונים. אני סחבתי מאחור "ערכת קייטרינג" במשקל 5 קילו, שהרגה את מרכז הכובד והפריעה להיגוי, כך שלא טרחתי אפילו לנסות. לאורנה לא היה נעים להפקיר אותי מאחור, אז היא עזרה לי לדחוף את "משאית הקייטרינג"
רונן רצה לצלם את גדי כובש את העליה, כך שהוא נאלץ לעצור. וטל... לטל פשוט לא היה נעים להשפיל את כולנו, אז הוא שיחק אותה כאילו זה גדול עליו.
עליה "רוצחת דפקים" שחבל"ז. משהו כמו 100 ומשהו מטר על 300 מטר מרחק. לא טכני אבל תלול כמו השטן. אגב, ברגל היא קטלנית לא פחות.

alonaski

New member
חחחח... ../images/Emo13.gif תירוצים בהחלט מתקבלים

על הדעת!!!
|מאןהב|
אם אני הייתי שם... אני כבר הייתי משתמשת בתירוץ של: למצוא איזה פרח קטן ולהתלהב ממנו כאילו שהוא נורא נדיר...
או לחילופין - הייתי מוצאת איזו אבן זרוקה ומשכנעת את האחרים שזה מאובן אקסטרה-אורדינר של אקסוגירה קולומבה מתקופת הטריאס!!!
= סיבה שבהחלט מצדיקה עצירה, אפילו באמצע ה"תענוג הצרוף" (
) של עליה משובחת שכזו...
אולי, תנסה בפעם הבאה להביא עגלת גרר לקייטרינג שלך ובמקרים שכאלה - להעביר אותה על התפוח האחורי של גדי!!

אורנָה

New member
למה כריות?

קח 1 חתול ג'ינג'י, עדיף מסיגל. האכל את החתול עד שיגיע לגודל המתאים. הנח את החתול על הכסא. כופף את החתול לצורת U, כשהחלק הפתוח לכיוון המחשב. שב. מדי פעם הרם מעט את ישבנך הענוג וודא נשימה כדי לאפשר שימוש חוזר בחתול, במקרה הצורך (עוד טיול עם גדי??). שים לב לא להנשך איפה שכואב. בהצלחה
אורנה

talctalc

New member
הבעיה עם שימי חתוכה (החתול שלי)

זה שהוא בלתי כפיף לחלוטין... כבר ניסיתי לסדר אותו בכל מיני וריאציות על מנת לרכך מקומות כואבים אבל זה לא עובד..החתול מצטיין בסטאטיותו ולא מוותר עך פוזת "החתול המתוח" (כמו זאמרתי...בלתי כפיף)

Ronen B

New member
את התיאור המילולי אני משאיר לרשף...

אז הנה כמה תמונות מהטיול המדהים אתמול... אבל קודם רציתי להודות לגדי על היוזמה, ההובלה והמווווווון סבלנות. ל"רשף קיטרינג בע"מ" על הפיקניק המטורף, לאורנה וטלטל על התוכנית הבידורית ואחרונה חביבה לדשדשת בנחל נקרות (לא, לא התבלבלתי!) שבזכותה זכינו לרכוב לאור שקיעה תחת מעטה צבעים שרק המדבר יכול לייצר...

Ronen B

New member
אז נפתח בפנורמה ממצפה המכתש

ותודה לרשף, מורי הרוחני בתחום הפנורמות....

למעלה