רכיבת פרסומת - יש דבר כזה?

mosheby

New member
רכיבת פרסומת - יש דבר כזה?

מה לעשות שנשרטתי והתחלתי להיות מכור לעניין. חשבתי לעצמי שדרך נהדרת לעזוב את העבודה ולהתמכר לחלוטין לאופניים ועדיין לפרנס את המשפחה ללא צורך להשתתף בתחרות ( אני אדם לא כל כך תחרותי ) היא באמצעות רכיבה של קבוצה נניח 10 אנשים הממומנת על ידי חברות תעשייתיות ( קוקה קולה, תנובה, וכד' ) לבושה כמובן בבגדי פרסומת ופשוט רוכבת כל יום 150 ק"מ בכבישי הארץ. נראה לי יופי של רעיון ויחס עלות תועלת פנטסטי לפרסומאים. אז מה אתם אומרים ? יש כזה דבר בחו"ל? יש מצטרפים לזה בארץ? יורם אתה נראה לי קנדידט מצויין לעניין?

ענק../images/Emo6.gif

רק מה. לא חושב שיש מי שהצליח להביא את זה לדרגת פרנסה. אני מקווה שתצליח. אישית נפגשתי עם כמה וכמה חברות וניסיתי לנמק בפניהן את הסיבה הזו בדיוק למען שיתנו חסות לקבוצה שהייתה אז הגדולה ביותר בצפון. לא בקשתי משכורות לרכובים. הרבה פחות בקשנו. מקווה שתצליח (בלי ציניות) אני מצטרף מיד אם יקבלו אותי - רק תגיד כמה צריך לרכוב. באירופה? ברור- כל הקבוצות בדרג ראשון, שני,שלישי, רביעי וכן הלאה, נושאות שמות של חברות מסחריות. אבל אל תתן למצב בארץ זבת להוציא את הרוח ממפרשי רעיונך. אני רציני לגמרי. נסה למצוא את החברה שתרצה פרסום כזה. אם תצליח אני איתך. ושוב - אני רציני לגמרי.

cipo 1

New member
אני כבר הודעתי בעבודה שאני מצטרף

אבל אולי לא יקבלו אותי כי נשארו לי "רק" עוד 15 שנה לפנסיה . אז אני מבטיח לפרוש מהעבודה ללא תנאי ולרכב כל היום אולי סוף סוף עוד חלום יתגשם. שבת שלום !! עודד

בשלב זה זה לא עובד....אני כבר בפנים

ונמצא בקשר עם כל מי שהזכרת ועוד רבים אחרים. התמונה שפורסמה כאן ממגזין מסע אחר בזכרון יעקב היא אותה הפגישה בה החלטנו לעשות את מה שאתה מציע. הרעיון היה שלי והוא לדעתי נפלא....רק שכנראה בצד השני לא כל כך מהר מגיבים. אני בקשר ממשי עם הרבה גופים וחברות,כולל מיילים וטלפונים. נאדה. חבל. יורם

mosheby

New member
יורם..אולי כדאי להתחיל בלי ספונסר

נניח שהקבוצה שנרתמה לעניין כעת דרך הפורום, תקנה באופן אישי חולצות של קוקה קולה למשל ותבצע רכיבה מהסוג שאתה עושה בסוף שבוע- מטולה אילת נצלם תמונות ונשלח אותם למנהל הפרסום של החברה( יאיר נחמד אם הוא עדיין שם) כעובד לשעבר של החברה אני יודע איך להגיע אליהם. אולי זה ימריץ אותם לתרום משהו וכך אפשר אולי להמשיך להתגלגל. אתה הרי יודע שחלק גדול מהאינטרנט כולל הפורום הזה מתגלגים כמעט רק מפרסומות והם התחילו מכלום. מה אתה אומר??? מה אתם אומרים???

אני בעד.

אגב,המחלקה בקוקה קולה שמתעסקת עם ספונסרים וכו' היא למעשה "נביעות", במשרדים הממוקמים באיזור נתב"ג. אגב, הבחור שמטפל בנושאים האלה הוא דרור רובינשטיין 03-9777715 מחלקת שיווק ופרסום- נביעות

כמות ה-אגב"-ים ממש דורשת קנס

על בזבוז משאבים...

אבל יש בעיה שלא לקחת בחשבון

רכב מלווה . הרעיון שלי היה שאני עם עוד שני חברים,סה"כ שלושה שגם רוכבים נפחים גדולים גם רוכבים לילות וגם לא מעוניינים בכלל ברכב ליווי לשום מסלול שלנו,זה היה אידאלי מכל בחינה. 10 רוכבים זה קצת הרבה על כביש,ישנם כבישים עם שוליים צרים או ללא שולים כלל אני לא בטוח שכל מי שהרים ידו יהיה מוכן לרכב ללא רכב ליווי. רכב ליווי יכול להיות טוב באופן חד פעמי לצרכי צילום להנעת העניין. מה הלאה? כל יום רכב ליווי? לא לעניין. אם יש קבוצה בגודל סביר שמוכנה לוותר ברמת העיקרון על רכב מלווה זה יתחיל להשמע טוב יותר.

odedbc

New member
רעיון גדול, ולא רק למשתתפים. כל

הופעה ממוסדת של ציבור\קבוצת רוכבי אופניים על הכבישים ובמדיה, רק תתרום להעלאת המודעות הציבורית לקיומנו, והפוטנציאל של הרוכבים והרכיבה בכלל.

אתה צודק ויש מה לעשות

במקום לדבר על העלאת המודעות צריך לנסות ולהחליט כאן בפורום לקחת אחריות ויוזמה ולהתארגן לרכיבה ממוסדת ומאסיבית למשל פעם בחודש כמובן שלא בכבישי המשולש....

אם אינך יכול איתם, הלחם בהם.

תרגום מאפן, אני יודע. דרך פעולה מוצעת: 1) לברר איפה גר הממונה על הפרסום בתנובה, איפה הוא עובד, באיזו דרך הוא נוסע ומתי. זה כמובן מצריך שאחד המובטלים ישרוף שלושה ימים באיסוף נתונים. 2) להתארגן כמות גדולה של רוכבים (כולל חברה שלא מתכוונים להמשיך) עם חולצות טריקו "טרה בשביל הבריאות" ולהטריף לו את השכל 3 ימים. 3) להתקשר אליו ולהציע. אפשר לעשות דברים דומים לאנשים אחרים. בהצלחה

רחל צ

New member
יש כמה פרסומאים בין הכותבים בפורום

הם יידעו אם משהו כזה אפקטיבי... בסופו של דבר הצלחה בפרסום נמדדת בכמות החשיפה ביחס לתשלום ולמאמץ שהושקע בהפקתו ובקשר שבין תוכן הפרסום לדרך העברתו... משהו כזה... לפחות בעיניי

Eyal Hershtik

New member
יש פעילות כזו בארץ

גם אני חשבתי על כך בעבר ועשיתי מחקר שווקי קטן בנושא ,יש משרדי פירסום שנוקטים בשיטה הזו . לפני כחודש וחצי ראיתי 3 רוכבים מדשדשים להם במדרחוב נחלת בנימין עם פירסום נרחב לעיתון "לאישה" . אני הייתי שותף בעבר למסע שווקי של חברת תנובה שהצליח מעל ומעבר. אייל

Eyal Hershtik

New member
גם שטראוס עשתה צעד כזה

ורוכבים שלה (בעיקר על תלת אופן) נצפו בפסטיבל האוכל מפרסמים ומחלקים מילקי . הבעייה העיקרית היא העלות של זה אל מול התועלת הפירסומית (אל תשכח את הביטוחים וכל ההוצאות הנלוות שיש ויש הרבה ....)

אייל,מדובר בפעילות אחרת

פרסום תדמיתי בעל אופי שוטף כחלק מקמפיין פרסומי,בעיקר של חברות ענק, ולא לצורך נקודתי של קידום מכירת מוצר זה או אחר. היום זה מתבטא בעיקר בספורט התחרותי שם אותה חברת חסות מקבלת את הפרסום דרך רישום המותג על בגדי הרוכבים. אבל גם זה מיועד לארועים בודדים ולא כחלק מקמפיין פרסום הנהנה מחלוקת "עוגת הכסף" המופנית בתקציב הפרסום באופן שיטתי.

מפלצות

New member
אני חושב

שזה יעבוד לשני הכיוונים כי אם נגיד ויראו רוכבים עם פרסומת של קוקה קולה זה גם יעזור לרוכבים כי ישמו אליהם יותר צומת לב וגם לקוקה קולה ואם זה מה שיכניס אותנו בתור רוכבים למדיות השונות דיינו!

למעלה