רכיבת קריטריום אתמול

חניתס

New member
רכיבת קריטריום אתמול

אני חיבת לציין שבשבילי זה הי`ה אתגר כי רכבתי עם רוכבים חזקים ועמדתי בזה בכבוד. במיוחד אחרי שהרכיבו לי בחנות האופניים רוזן ומינץ בנתני`ה מכשיר בלק בורן שמשלב את כל הפרמטרים הדרושים לכל רוכב אופניים הכולל גם מד דופק וגם סל`ד (דגנית ישמתי את עצתך בפועל) קיבלתי אינדיקצי`ה כבר ברכיבה המידית- איזה כיף!

susieada

New member
HR and Cadence

שלום חנה! כל הכבוד על יישום המידי של ההמלצות של דגנית! רוב העבודה שלי על אופניים מתבצעת על בסיס cadence - מספר (מהירות) סיבובי רגליים לדקה משולב עם עומס, שרואים ב HR - heart rate או פעימות לב לדקה. המהירות הממוצע משחק פחות תפקיד בהרבה מן האימונים שלי. אז... כל הכבוד על החידוש וההתמדה עם רוכבים "חזקים" ממך! זה אתגר, וככה אנו משתפרים! חיבוק, סוזי

חניתס

New member
סוזיל`ה תודה /tapuzforum/images/emo24.gif

אני חיבת לציין שהחיזוקים מהחברות/רים הרוכבים נותנים הרבה כוח ומוטיבצי`ה להניע את המנועים. כל הכבוד!

טליטר

New member
גם אני גם אני ../images/Emo13.gif

כל פעם שאת כותבת אנ עונה לך גם אני
אז עוד לא התחברתי עם הנעליים אבל קניתי מד דופק לאופניים (POLAR RS 200 ) אבל עוד לא חיברתי אותו- באמת מתוך מטרה להשתפר ברכיבה עכשיו רק לטפל בכיסא (לא יכולה לסבול את הכאבים יותר) להתחבר עם הנעליים להתגבר על הפחדים לשפר את הכושר
והכל יהיה בסדר מתי הפעם הבאה בנתניה? אני מאד רוצה להגיע אולי איזה יום בתשע בערב?

חניתס

New member
/tapuzforum/images/emo6.gif

איזה חמודה את, איך שאת מזכירה לי את עצמי בהתחלה... אני מאוד מרוצה מההתקדמות שלי וזה אודות למשמעת העצמית שיש לי. לא ויתרתי ולא עשיתי הנחות. נשאר לך רק ליישם. יאלה לעבודה שבוע הבא ניפגש ואפשר גם בתשע. בכיף

למעלה