רכיבת שבת

רכיבת שבת

נו מישהו מצטרף או ש-3800 מטר זה קצת גבוה לשטוחונים(מישורניקים)? עמיעד-צפת-מנרה-חורשת טל (הפסקת מים)-חרמון. קצב בינוני. אני חושב שמערכת קומפניולו לא תחזיק מעמד. מה אתה אומר ארז????????????????????????????????????????????????????

levinerez

New member
בקשר לקמפניולו אין לי מושג בקשר לרג

לרגליים שלי - הם לא אולי יחזיקו מעמד בקשר לקשר שלי עם אישתי הוא בטח לא יחזיק מעמד אם אני אעשה את זה
תודה אני אעשה משהוא יותר "שפוי" ארז

גם יער-הנשיא יכול להכאיב לך,באחריות

בשביל זה לא צריך חרמון. אתה מוזמן ל7:00 בשבת בבוקר, רחבת החנייה של מפעל "נשר"(קשרי משפחה...?) שאל על הקבוצה של ערן כספי. אני אישית מבטיח לך סבל בכל גבעה. אם יהיו הרים(כמו שאני אוהב) עוד יותר טוב... ולמה כל זה נכתב, עקב ה"רעש" המוגזם שאתה משמיע בקשר לעליות לקראת כל סופשבוע. אז דע לך שישנם לא מעט מטפסים טובים מאוד ו"שקטים". לכן קצת צניעות לא תזיק. ושוב זה לא אישי כיוון שאנני מכירך.

Yarnin

New member
וזאת רק דעתי...

כפי שאתם בטח יודעים. כיום הרוכבים מחולקים לכמה דיסיפלינות. יש את אלו שרואים עליה והריר שלהם מתחיל ליזלוג. יש את אלו שיתנו לכוווווולם בראש בספרינט ויש את האלו שיכולים במישור ולהכתיב קצב רצחני למשך זמן וגם בגבעות להשאר עם הקלילים יותר ואולי אפילו לברוח לרבים אחרי שהאחרונים כבר אפסו כוחותיהם מהקצב עד לגבעות או תוך כדי הגבעות. אני אישית משתיך לקבוצה האחרונה יכול לשבת ולהנות מרכיבת שבת ארוכה (או שישי) עם החברה ולא ליסבול כל-כך מהקצב ואפילו להוביל. אלא שברגע שהשיפוע מתחיל לעלות אני מתחיל לנשור לאחור. האם הקלאסיקנים שביננו רוכבים פחות טוב, הרכיבות שלנו פחות מהנות? אני לא חושב כך. כן אנכנו גם לפעמים, ומשתדלים לעיטים תכופות יותר, רוכבים מסלולים הררים יותר. למשל נחשון/נשר-צובה-נס הרים-נחשון/נשר ואולי ערד-מלונות-ערד-ועוד לכיוון הבית. אולי, אבל רק אולי אם הייתי גר באזור יותר הררי הייתי מפתח יכולות טובות יותר בהרים. אבל מה לעשות שאני גר בבארי והשטח פה הוא מישורי ורוחני - וכך התפתח פה זן מעט שונה של רוכבים. והעיקר שלכווווווולנו יהיה סופ"ש מהנה ועם הרבה קלומטרים. אין בכוונתי לפגוע או לערער על מה שכתב מי מבאי הפורום. רק רציתי להעלות נקודה. בבקשה אל תבחרו להעלב.

וזאת רק דעתי.....

רבותיי קצת נימוס ואורך רוח.אף אחד לא משתחצן ואף אחד לא מתרברב.איני רוכב "שקט" ואיני מתכוון להיות כזה. קצת נימוס ותבדקו את העובדות לפני שאתם אומרים דברים אישיים ומאוד מיותרים.לא אני לא מתכוון לפגוש אותך מר בלחסן היות ואיני מתחרה בחברים שרוכבים איתי ולא משנה אם זה חבר לרכיבת שבת. זוהי היתה הצעה ידידותית בלבד וכנראה שאין צורך להציע הצעות לאנשים לא מנומסים.וכן הערתך היתה אישית ופוגעת!!!!!!!!!!!!!!

צונמי יקר,תמשיך "להרעיש" בבקשה..

אחרת הפורום יהיה עלון טכני יבש שמסונף לאיגוד פועלי המתכת בהסתדרות הכללית של העובדים בישראל. ובקשה קטנה,תשתדל לא להעלב. זה המהות של הפורום,לא צריך רק בובות מחייכות ומתללקקות.

למעלה