רכיבת שטח

siani37

New member
רכיבת שטח

אני אשמח להצטרף לקבוצת רוכבות שטח באזור המרכז.אשמח לפרטים דליה לכתובת מייל [email protected]

הי דליה,

נסי להיות יותר מדוייקת כשאת אומרת "מרכז"... יש המון רוכבות שטח ואנחנו מתאמות רכיבות במהלך כל שבוע. כולל הדרכות למיניהן. טלי.

siani37

New member
רכיבת שטח

אני גרה במושב בני עטרות מחפשת בנות מהסביבה ואף קצת יותר רחוק ,רכבתי לא מעט אבל לא בחבורה, אשמח להצטרף לקבוצה נחמדה. תודה שענית לי דליה

avivar

New member
רכיבת שטח

דליה, תמי היא ממושב בני עטרות, רוכבת שטח. אם תרצי אצור איתה קשר. יש גם בנות שוהם הרוכבות שטח כעט מעט פחות בגלל החום יותר אחורי החגים. אם את מעוניינת אברר עבורך. ויש את יוסי מ"רוכבות אוריון "מיהוד,ק.אונו והסביבה שגם איתו אפשר לברר הניק שלו כאן בפורום YFITNES. קצת יותר רחוק יש הרבה רוכבות באיזור מודיעין שזה גם פחות או יותר בסביבה שלך.

siani37

New member
היי

תמי ממושב בני עטרות?אני לא מכירה אף אחת מכאן שרוכבת.אני גרה במושב לא מעט שנים. אשמח אם תבררי לי איתה.אם היא וותיקה היא בוודאי מכירה אותי. אשמח לפרטים.ואנסה גם לברר עם יוסי. המון תודות

doline

New member
בני עטרות מסלול הבית הקבוע שלי

היי דליה, אני מנווה מונוסון ולאחרונה יוצאת לרכיבה מהבית דרך בני עטרות (3.5 ק"מ מהבית שלי) ומשם לכל מקום שרק בא,לכוון ראש העין ,לכווון שוהם ,לבפטיסטים ואפילו עד ת"א,מה שמתחשק ולפי אופי הרכיבה שבא באותו יום, מכירה את האזור ממש טוב ואפשר לקבוע. כרגע רוכבת או בבוקר או אחה"צ כי בחופשה.אקבע איתך בשמחה. נירית

avivar

New member
רוצי דליה רוצי..

דליה, זכית בלוטו. נירית דולין מציעה לך רכיבה משותפת. אם הייתי שטיחונית לא הייתי מוותרת על ההזדמנות ללמוד ממשהי שהיא אומן בשטח שלה. בהצלחה בנות. חוצמזה יש את יוסי שהוא מאמן של קבוצת נשים רוכבות באיזור שלכן שיוצא לרכיבה כל יום לפעמים שטח לפעמים כביש (לא עקבתי אחר התוכנית שלו לא בטוחה בימים) בכל אופן יש להם/להן קומונה בתפוז "ORION CYCLING CLUB".. אשלח לך את הנייד של תמי במסרים.

מארשמלו

New member
גם אני אשמח להצטרף

מגיעה מיהוד, רוכבת שטח די מתחילה. נדמה לי שרכבתי איתך ועם קבוצה ממונוסון פעם (לאיזור יער קולה נדמה לי). יש ימים קבועים שאת יוצאת לרכב? תמר

doline

New member
נחמד

אם כך את מכירה קצת את האזור למרות שאפשר לגוון על פי הזמן שיש לנו והמטרה כמובן. בכל אופן אני יוצאת לרכיבה שבילונית ביום א' הקרוב בשעה 17:00 ממונוסון,כך שאהיה ב17:10 בכניסה לבני עטרות. לכל מי שמעונינת להצטרף. הרכיבה תארך שעה וחצי בקצב נינוח. אם יש מצטרפות אנא הודיעו לי כדי שאצא בזמן מהבית. נתראה נירית.

למעלה