סגרי את החלון ותשקוט הרוח אחרינו. דקה אחר דקה נמלא את שנות הריקנות. אני כאן עכשיו נסגר איתך בחדרייך. אצבעות ששכחו פורמות את שרוכי הגעגוע. ואם בחלוף הרגע אפנה לעזוב - החזיקי.
נימי הלב הלוכדות אותנו בחלוף הרגע הן המעברים שדרכם אחדור אל שנת הלילה שלך להרטיב את צערך עד שורשיו הכהים לרחוץ את גופך הנפרם מגעגועיו. נעטפים עכשיו בכל כוחנו אנחנו מיטהרים, נותרים מחוץ לזמן. שיתקתק לו.
עיניי פקוחות לרווחה מחכות לבואך. אך אתה מבכר שאשקע בשינה. אז- מופיע במלוא הדרך. מרטיט את חושיי, משכיח געגועיי. שוטף צערי, משמח גופי. שקוף הוא הזמן אינו קיים. אך, לעת שחר עת אקיץ מחלום. כל סימן שנותר, לא אמצא לא קיים. אחכה כה כמהה ללילה הבא.
שנתך שקופה כמו הזמן שנותר מאחורינו. אני יכול לראות מתי אני נחלם אצלך, מתי לא. עכשיו אני רואה את החלום נשטף מעל גופך המתרוקן מגעגועיו עד לצער הבא. הקיצי ! אינך רואה ?
עפעפיי כבדים מעונג סוגרים על לילה קסום. קורים אחרונים אלייך קושרים. כאשר תיפקחנה עיניי ימוג חלומי יעלם במשא הימים במציאות בנויה מצבעי שיגרה. אוחזת עוד קט במה שהיה לוגמת עוד טיפה מפנטזיה נפלאה. מסרבת להרפות, אל תתן לשמש לעלות.