רכילויות

ננ27

New member
רכילויות

אני שונאת רכילויות, אני עוד יותץר שונאת את מקום העבודה שלי ואת האנשים פה...ולצערי הרב, יש פה רכילויות שמטרידות אותי מאוד. יש פה אנשים מסוימים שמרכלים לידי וזה צורם לי מאוד, עד כדי כך שאני מרגישה וכמעט בטוחה שאומרים עליי גם דברים רעים, זה מתסכל אותי וגורם לי להרגשה רעה ביותר.. איך עליי להתמודד עם זה? איך עליי להתמודד עם האנשים האלו ? עד כה אני יושבת לידם ושותקת, זה לא ממש משרת אותי, אבל אני מרגישה שאין לי שום רצון להשתתף ובייחוד מטרידה אותי המחשבה שאותן רכילויות יהיו גם עליי ברגע שאפנה את גבי

לא

כולם אוהבים לרכל, גם אני לא אוהבת לרכל. מאידך, אי אפשר לסתום לאנשים את הפיות. אותי לא מעניין מה אנשים יגידו עלי. אני שלמה עם עצמי. פשוט תתעלמי מהרכילויות. הבעיה היא שאת שונאת את מקום העבודה שלך. האם את מחפשת מקום אחר?

ננ27

New member
תודה לביאה

אני לא מחפשת עבודה כי במקביל להיותי שכירה הקמתי עסק עצמאי פרטי (שכרגע לא רשום כמובן כי אני שכירה) שלצערי הרב לוקח לו המון זמן כניראה להבנות, מה שכן, אני כן רוצה למצוא משהו אחר יותר "בריא" עם אנשים קצת פחות רכלנים...אני מאמינה שקיים דבר כזה, נכון שזה לרוב לא מקום עבודה שיגרתי או שיש בו אולי מספר אנשים מצומצם עם הרגשה קצת יותר חמימה ואותנטית עם פחות צביעות בקרב העובדים. מה שמצחיק שדווקא בעלי החברה הם אנשים למופת....תופעה מעניינת, הם מפעילים את החברה בצורה כה יפה, ומצד שני מעסיקים אנשים שאין להם בגרות נפשית מספיק בשביל....לדעת לסתום את הפה שצריך. כמה דיעותקדומות, כמה בורות??! לעזאזל....(סליחה מראש על המילה*) זה לא רק רכילויות, זה פשוט מעבר....זה לרדת על מישהו ולעשות מזה חגיגה, ואת יודעת...לרדת על אנשים לפעמים זה מצחיק וזה כיף...גם שיורדים עליי, זה סבבה...אבל אנשים שאני מכירה !אנשים שמתחברים אליי, שמכירים אותי....ולא אנשים צבועים שבאמת חושבים "רעות" עליי הרי אף אחד לא מושלם. עכשיו חברה שלי אומרת: זה שכולם חושבים עליו שהוא מדהים זה בגלל שלא מכירים אותו בכללל וזה נכון....בתכלס,הרי תמיד יש משהו להגיד על מישהו, השאלה היא איך ...ומתי והאם הסיבה מספיק מוצדקת

BABELICIOUS

New member
גם אני שונאת רכילויות

אבל אין מקום עבודה שאין את זה. אין מה לעשות. וכשמנסים לרכל איתי על מישהי אני זורקת תגובות לא מחייבות כמו "אה-הא. אוקיי. וואלה. אמממ"

הגר שקד

New member
ננ27 יקרה,

את שונאת רכילות ויש לך הרגשה שמדברים עליך מאחורי הגב. מה הפלא שאת שונאת את מקום עבודתך? תחושת סיפוק והערכה במקום העבודה חשובה ביותר. אחרי הכל, אנחנו מבלים חלק גדול מהיום במקום העבודה ובחברת עמיתים לעבודה. נסי לדמיין את האווירה במקום עבודה כפי שאת היית רוצה. מי יהיו עמיתיך? איזה יחסים יהיו לך איתם? איך תראה סביבת עבודתך? איך תרגישי את במקום כזה? האם זה ישפיע על איכות עבודתך ויגביר שמחתך? שאלות אלה יסייעו לך להתבונן על התמונה המלאה והבין מה נכון בשבילך, ומהם הצעדים והדרך הטובה ביותר לגביך. חסרים בהודעתך פרטים כגון גודל החברה ומספר העובדים בה. האם כל העובדים שותפים לרכילות? האם ישנם לדעתך עובדים נוספים שחשים כמוך? שאלות אלה חשובות גם הן לראיית התמונה הרחבה. אם תחליטי שנכון לך לנסות לשנות את האווירה במקום העבודה נוכחי, תוכלי לנסות להתערב ברכילות ולהציע הצעות מעשיות כמו – "מה דעתכם שנפנה ל – x ונדבר איתו על הבעיה ישירות?", או "אני חושבת שיכולה להועיל לנו פגישת עובדים שבה נוכל לדבר על הדברים בגלוי". וכמובן שלא חייבים להישאר במקום לא נעים. אם את שוקלת את האפשרות להחליף מקום עבודה, אולי טוב יותר שתפני כעת את משאביך ומרצך לחיפוש מקום עבודה מספק ונעים יותר. בהצלחה, הגר שקד מאמנת אישית

שלום וחג שמח:)

אני חייבת להגיד לך שגם לך שגם בעבודה שלי זה קורה - רכילויות . וגם לי זה הפריע בהתחלה (מאותו סיבה שברגע שאני אסובב את הגב ירכלו גם עלי ). מה שאני יכולה להציע לך זה להמשיך להיות מי שאת ולא להשתנות אף אחד לא אמר שאת צריכה לשתף פעולה ... את יכולה להקשיב יכול להיות שאפילו תפיקי מידע מהרכילויות האלה . בהצלחה :)

למעלה