רכילות MSN

מעיין51

New member
קראתי רק את הפסקה האחרונה...

" גפן, בגרסה האנגלית, מאבד את כל הייחוד שלו ככותב ונשמע כמו קלישאת נעורים" רק אני חושבת שזה שטויות?

שטויות במיץ...

סתם חפירות... הבנו את דעתם של כל העיתונים והאתרים האלה...כמה אפשר לכתוב את אותו דבר במילים אחרות...

TairAtias

New member
למי שלא הבין עדיין

MSN וואלה וכל האחרים כותבים דברים בשביל לעצבן אנשים ובשביל שהם יגיבו בלקפילד2 אלבום מעולה. אולי הם קצת צדקו בסוף, הכתיבה של אביב לא במיטבה באנגלית אבל זה לא סוף העולם

nini6

New member
אנשים מסכנים.

תלמדו לקבל ביקורת גם אם אתם לא אוהבים אותה. האנשים שמבקרים הם אנשים שמבינים דבר או שניים במוזיקה אז גם אם אתם לא מסכימים לדעה שלהם לפחות תעריכו אותה מה אתם בני 3?

אוי איזה בולשיט!!

אני אישית ממש לא בת 3 ולא מתנהגת ככה.. יש אנשים מאוד מבוגרים שאוהבים לרכל על כל העולם.. מבחינתם להגיד גם דברים כל כך שקרייחם כמו זה!!! הם עושעים מצזה כסף וככה הם מרוויחים. מה לא מובן? הפורום הזה מספיחק בוגר ומספיק מעריך את אביב כדי לדעת שמה שהם כותבים בכל מיני רכילויות ואתרים זה לא נכון. בבקשה לא ללכלך יותר על הפורום. די, מנאסתם.

nini6

New member
מה שקריים מה?

איך דעה יכולה להיות שקרית? זאת הדעה שלהם מה נראה לך שהם לא באמת חושבים ככה? מותר להם לחשוב אחרת ממך ואת מתנהגת בדיוק כמו בת שלוש שלקחו לה שאומרים לה שהשמלה שלה לא יפה.

Simple Sam

New member
?!

MSN" וואלה וכל האחרים כותבים דברים בשביל לעצבן אנשים ובשביל שהם יגיבו"? אני בטוחה.

אני לא אבזבז זמן ואנרגיות

על הזבל הזה

לא יודעת..=1 לא נשמע לי טוב.

כאילו בעניין של השפה הם כל כך לא צודקים.. אביב גפן מצליח ךהעביר טוב מאוד את הכישרון שלו באנגלית.. זה בולשיט.. אבל השאר? אני לא בטוחה שהם כל כך טועים..

למעלה