האם יש אפשרות לעשות רכישה עסקת אינטרנט עם כרטיס אשראי של אמי באישורה?. אנחנו לא גרות באותה כתובת אז כל הפרטים אני ממלאה שלי ורק בפרטי תשלום אני רושמת את הפרטים שלה. האם זה חוקי? האם יש סיכוי שתהיה בעיה עם זה?
האם יש אפשרות לעשות רכישה עסקת אינטרנט עם כרטיס אשראי של אמי באישורה?. אנחנו לא גרות באותה כתובת אז כל הפרטים אני ממלאה שלי ורק בפרטי תשלום אני רושמת את הפרטים שלה. האם זה חוקי? האם יש סיכוי שתהיה בעיה עם זה?
אם זה בהסכמת המשלם, אין שום בעיה עם זה. לעומת זאת אם הכתובות ממש שונות, למשל אם נניח מזמינים פיצה לחבר בחו"ל באתר של הפיצריה המקומית שלו, חברת האשראי בטח תתקשר אל המשלם לוודא שפרטי הכרטיס לא נגנבו והמשלם מזהה את העסקה
לא אחת רכשתי בעזרת כרטיס של חבר או של בת זוגי. מעולם לא נתקלתי בבעיה, גם באירוע בו הכרטיס נוצל כדי להשלים את המסגרת שהכרטיס שלי
לא אפשרה. כמובן שהעסקאות נעשו תמיד בהסכמת בעל הכרטיס, כך שמעולם א נצפו בעיות.
לא אחת רכשתי בעזרת כרטיס של חבר או של בת זוגי. מעולם לא נתקלתי בבעיה, גם באירוע בו הכרטיס נוצל כדי להשלים את המסגרת שהכרטיס שלי
לא אפשרה. כמובן שהעסקאות נעשו תמיד בהסכמת בעל הכרטיס, כך שמעולם א נצפו בעיות.