רכישה, דו-לשוניות, ומה שביניהם..

danbros

New member
רכישה, דו-לשוניות, ומה שביניהם..

שלום חברים, אני עושה סמינר ברכישת שפה, עם זיקה לפונולוגיה, ורוצה לכתוב את עבודת הסמינר שלי על ילדים דו-לשוניים (אני בשלב התחלתי למדי של איסוף חומר ונתונים). האם מישהו מכם מכיר מאגר מאמרים בנושא, אתרי אינטרנט רלוונטים, או ספרים הקשורים לתחום? תודה רבה רבה דנ

קוגני

New member
הכי טוב

לך,מלבד מאמרים או ספרים כאלה או אחרים להכנס דרך האוניברסיטה למאגר המידע:ERIC ו/או LLBA UGAU, ולעשות כמה חיפושים דרך מילות מפתח כמו:bilingualism,language aquisition ועוד.כך תוכל להגיע למאמרים רלבנטיים. אגב למה דווקא פונולוגיה בהקשר של דו לשוניות?

קוגני

New member
תיקון

לרצף הסימנים UGAU אל תתיחס,טעות הקלדה.המאגר השני הואLLBAבלבד

danbros

New member
תודה!!

את LLBA אני מכירה, אבל מהו ERIC? איך מגיעים אליו? ובנוגע לפונולוגיה: הסמינר עוסק ברכישה עם זיקה לפונולוגיה (המבוא הוא בזיקה לתחביר, אגב) והזיקה הזו היא בדיוק מה שמעניין אותי. נושא הדו-לשוניות חדש לי ומסקרן מאד והייתי שמחה לחקור אותו קצת, אבל אני ממש בשלבים ראשוניים ואין לדעת לאילו כיוונים שה ייקח אותי.. שוב תודה דנ

קוגני

New member
ERIC

הוא מאגר מידע שעוסק בנושאים שונים של חינוך ,אך יש בו הרבה מאד בנושאי שפה ורכישה.הכתובת שלו היא:searcheric.org אני לא בטוחה אם יש גישה חופשית אליו,אלא אם כן את מחוברת לספריות האוניברסיטה. לא הבנתי איזו זיקה מעניינת אותך:תחביר?פונולוגיה? בכל מקרה שיהיה בהצלחה ובהנאה

למעלה