רכישה מוצלחת Iriver H-10 סיקור
שלום חבר'ה, אתמול באתי במטרה להתיעץ וכרגע אני בא במטרה לדווח.היום רכשתי את המכשיר Iriver h-10, לכל מי שלא יודע זהו נגן Mp3 מבוסס דיסק קשיח עם נפח של 5 ג'יגהבייט(תמונות בהמשך). תחילה חשבתי שהעיצוב שלו לא משהו אבל לאחר מכן השלמתי עם זה ואמרתי שהוא די מזכיר את הCreative Zen ואל תתפלאו אם תתחילו לראות תביעות עפות באוויר מהצד של קריאטיב
.בקיצור העיצוב לא רע בכלל ואף יפה. האיכות שמע במכשיר היא מן המדהימות שראיתי יש לו 30 אקוליזרים שונים וטובים כל אחד ועם האוזניות סוני דינאמיק סטריאו שלי איאפשר לתאר בכלל איך שומעים. הוא קל משקל ומאוד ידידותי וקל לתפעל אך לצערי עשו מעשה מטופש באייריבר וחיברו את הכבל של הטעינה יחד עם הכבל של הסינכרון עם המחשב מה שהופך את זה לדי מטריד ולדעתי אייריבר פשוט רצו לחסוך כאב ראש בבניית יציאת AC למכשיר בנפרד ובנוסף בניית יציאת סינכרון אז פשוט חיברו את שניהן יחדיו ויצא מן מוטציה לא מוסברת, אבל זו ממש בעיה מזערית ביחס למה שמקבלים. יש בקופסה לא פחות ולא יותר 4 חוברות הדרכה שקראתי אך ורק שניים מהן כי השאר פשוט מיותרות ולמי שיש חוש טכנולוגי מינימלי יכול להשתלט על התיפעול של המכשיר תוך דקות. ברגעים אלו אני דוחס אליו את ספרית המוזיקה המזערית שלי(940 שירים) אך לא כולם Mp3 יש גם הופעות ארוכות באורך של שעה וכו' והכל הכל נכנס ונשאר עוד מקום. יש לנגן אופציה לשים תמונות,קבצי טקסט שאת שני אלה עדיין לא בדקתי ואבדוק בהמשך וכרגע מרוצה מאוד מהקנייה. מלבד האופציות המוסקיליות והכיפיות שלו יש לו שעון ותאריך שעור מעורר טיימר ועוד כמה שיכלולים מועילים. הנרתיק שמקבלים אותו הוא מניח את הדעת מצד אחת הוא גומי זול למדי מצד שני הוא עושה את העבודה כשזה בא להגן על הנגן מנזקי "טבע" לחות זעזועים מכות וכו'. נ.ב. האוזניות שמקבלים איתו ממש ממש גרועות כל מי שרוצה באמת להנות שישקיע עוד כמה עשרות\מאות שקלים ויקנה אוזניות איכותיות טובות יותר כי זה פשוט בדיחה מה שהביאו באריזה.
שלום חבר'ה, אתמול באתי במטרה להתיעץ וכרגע אני בא במטרה לדווח.היום רכשתי את המכשיר Iriver h-10, לכל מי שלא יודע זהו נגן Mp3 מבוסס דיסק קשיח עם נפח של 5 ג'יגהבייט(תמונות בהמשך). תחילה חשבתי שהעיצוב שלו לא משהו אבל לאחר מכן השלמתי עם זה ואמרתי שהוא די מזכיר את הCreative Zen ואל תתפלאו אם תתחילו לראות תביעות עפות באוויר מהצד של קריאטיב