רכישה מוצלחת Iriver H-10 סיקור

DrLecter

New member
רכישה מוצלחת Iriver H-10 סיקור

שלום חבר'ה, אתמול באתי במטרה להתיעץ וכרגע אני בא במטרה לדווח.היום רכשתי את המכשיר Iriver h-10, לכל מי שלא יודע זהו נגן Mp3 מבוסס דיסק קשיח עם נפח של 5 ג'יגהבייט(תמונות בהמשך). תחילה חשבתי שהעיצוב שלו לא משהו אבל לאחר מכן השלמתי עם זה ואמרתי שהוא די מזכיר את הCreative Zen ואל תתפלאו אם תתחילו לראות תביעות עפות באוויר מהצד של קריאטיב:p.בקיצור העיצוב לא רע בכלל ואף יפה. האיכות שמע במכשיר היא מן המדהימות שראיתי יש לו 30 אקוליזרים שונים וטובים כל אחד ועם האוזניות סוני דינאמיק סטריאו שלי איאפשר לתאר בכלל איך שומעים. הוא קל משקל ומאוד ידידותי וקל לתפעל אך לצערי עשו מעשה מטופש באייריבר וחיברו את הכבל של הטעינה יחד עם הכבל של הסינכרון עם המחשב מה שהופך את זה לדי מטריד ולדעתי אייריבר פשוט רצו לחסוך כאב ראש בבניית יציאת AC למכשיר בנפרד ובנוסף בניית יציאת סינכרון אז פשוט חיברו את שניהן יחדיו ויצא מן מוטציה לא מוסברת, אבל זו ממש בעיה מזערית ביחס למה שמקבלים. יש בקופסה לא פחות ולא יותר 4 חוברות הדרכה שקראתי אך ורק שניים מהן כי השאר פשוט מיותרות ולמי שיש חוש טכנולוגי מינימלי יכול להשתלט על התיפעול של המכשיר תוך דקות. ברגעים אלו אני דוחס אליו את ספרית המוזיקה המזערית שלי(940 שירים) אך לא כולם Mp3 יש גם הופעות ארוכות באורך של שעה וכו' והכל הכל נכנס ונשאר עוד מקום. יש לנגן אופציה לשים תמונות,קבצי טקסט שאת שני אלה עדיין לא בדקתי ואבדוק בהמשך וכרגע מרוצה מאוד מהקנייה. מלבד האופציות המוסקיליות והכיפיות שלו יש לו שעון ותאריך שעור מעורר טיימר ועוד כמה שיכלולים מועילים. הנרתיק שמקבלים אותו הוא מניח את הדעת מצד אחת הוא גומי זול למדי מצד שני הוא עושה את העבודה כשזה בא להגן על הנגן מנזקי "טבע" לחות זעזועים מכות וכו'. נ.ב. האוזניות שמקבלים איתו ממש ממש גרועות כל מי שרוצה באמת להנות שישקיע עוד כמה עשרות\מאות שקלים ויקנה אוזניות איכותיות טובות יותר כי זה פשוט בדיחה מה שהביאו באריזה.

bitonano

New member
נרתיק סיליקון איכותי אחי...

גם לי יש... וולקאם טו דה קלאב! תתחדש... ותתקין פירמוור קוריאני כי האירופי מוריד את עוצמת הוויליום באיזה 20...

bitonano

New member
הנה:

http://www.iriver.com/html/support/download/sudw_view.asp?idx=692 תוריד את הלא צרפתי!

TheRealDeal

New member
../images/Emo45.gif אחלה סיקור

קצר ולעניין, ונותן חוות דעת כללית לגבי הנגן, תהנה איתו!!! נ.ב איזה אוזניות יש לך? סתם לידע כללי, האוזניות שמסופקות עם האייריבר נחשבות לטובות (
), אח שלי הביא לי את האוזניות מהאייריבר שלו, ולא אהבתי, ועם האייפוד בכלל האוזניות גרועות, בסוף קניתי סוני MDR-EX81SL, חביבות, לא טובות מדי, אבל יותר טובות מהאוזניות האחרות שהיו לי, ובזמן האחרון אני מחפש אוזניות חדשות
עסק קשה אוזניות...

DrLecter

New member
יש לי שניים ממש טובות של סוני

אפילו שלושה אבל אחת לא בשימוש. MDR-v300 עוד דגם שלא כתוב עליו את המס'\שם אבל גם לא עלה בזול. אחי ממליץ לך לקנות עם החיבור זהב זה מעלה את האיכות משמעותית.

TheRealDeal

New member
יש לי אוזניות עם חיבור זהב

לכל אוזניה כמעט של סוני שעולה יותר מ30$ יש חיבור מוזהב. אני כנראה מתכוון לקנות את האודיו טכניקה ATH-A900, עולות 200$, אבל נחשבות לאוזניות מעולות, ובהשוואה מול הסנהייזר HD600 (שעולות בערך 300-350 דולר), הן עמדו יפה מאוד במבחן, וכנראה שאלה האוזניות שאני אקח.

DrLecter

New member
אווו איכותי ביותר...

הבעיתיות עם אוזניות כאלה שהם מגושמות והכבל שלהם כל כך ארוך שאתה יכול פשוט להשאיר את הנגן בבית ולהתחיל ללכת ברחוב. אבל על איכות איאפשר להתפשר...בהצלחה!

TheRealDeal

New member
../images/Emo3.gif זה לא אוזניות לצאת מהבית

הן ענקיות והחוט שלהן הוא של 3 מטר, חבל על הזמן בכלל לנסות... בשביל לצאת מהבית יש לי את הMDR-EX81SL של סוני

bitonano

New member
רגע! האוזניות שלהם ממש גרועות!?!?

זה סנהייזר mx400 הם אחלה של אוזניות! מה כל כך גרוע בהן?

TheRealDeal

New member
נחשבות לEARBUDS טובות

אבל EARBUDS זה סוג שפחות משקיעים עליו מסוגים אחרים, ולכן הן לא נחשבות לטובות לעומת כמעט כל אוזניה שעולה למעלה מ20 דולר...

bitonano

New member
אני רואה שיש לך ידע, כנס שנייה...

מה יותר טוב: eytomic e6i או אוזנייה לא inear של 50 דולר?

TheRealDeal

New member
זה תלוי איזו אוזניה, ולאיזה שימוש

האטימוטיק נחשבות לאוזניות אודיו-פיליות מעולות, אבל לצרכן הממוצע הן לא יהיו כיפיות במיוחד, כי הסאונד שלהן יותר הדוק, ויותר "קר" גם, לצרכן הממוצע עדיף לקנות אוזניות עם סאונד חם יותר, באס פחות הדוק ויותר חזק אולי. בעיקרון, אין מה להשוות בין אוזניות IN-EAR לאוזניות רגילות או לאוזניות בגודל מלא, בטח שלא בהפרש מחירים כזה. אוזניות INEAR מספקות בידוד מהסביבה החיצונית, מה שאומר שאתה תשמע את המוזיקה שלך, ורק את המוזיקה שלך, לחלק הETYMOTIC ER-6I לא יהיו נוחות בגלל הTRIPLE FLANGE TIP שלהן, הרוב גוזרים את החלק השלישי והקטן, מה שמשפר את הנוחות. אם אתה באמת רציני בקשר לאוזניות, אז אני אתן לך מספר המלצות לאוזניות שעולות פחות מ100$: לאוזניות IN-EAR: הSHURE E2C נחשבות למעולות למחיר שלהן, שהמחיר הרשמי הוא 100$, אבל ניתן למצוא גם ב60 דולר בלא מעט אתרים בארה"ב. ETYMOTIC ER-6I מחיר רשמי הוא אומנם 150$, אבל אפשר למצוא אותם גם ב90$, לצרכן הממוצע עדיף כבר לקנות את הSHURE E2C לאוזניות קשת רגילות: Koss PortaPro או Sennheiser PX100, הPX200 נשמעות פחות טוב. לאוזניות בגודל מלא: GRADO SR60/80, אוזניות מעולות, עדיף את הSR60 לשימוש ישיר עם נגן MP3 בלי מגבר חיצוני. SENNHEISER HD280PRO - דורשות המון BURN-IN (זמן ניגון לפני שהן נשמעות כמו שהיצרן תיכנן שהן ישמעו), משהו כמו 500 שעות (!!!!), אבל אחרי זה הן נשמעות מעולה לפי מה שאומרים. יש עוד דיי הרבה אוזניות של סנהייזר שטובות בטווח המחירים הזה, אבל אלה הן האוזניות שאני ממליץ עליהן, הGRADO הן בעיצוב פתוח, מה שאומר שכולם מסביבך ישמעו את המוזיקה שלך, ולהפך, והסנהייזר בעיצוב סגור, מה שאומר שזה גם מבודד אותך מהסביבה, אלה הן ההמלצות לאוזניות בגודל מלא בעיצוב פתוח וסגור מתחת ל100$, בלי צורך במגבר חיצוני. אם יש עוד שאלות, אז תרגיש חופשי לשאול, אם אתה מחפש אוזניות מסוג כלשהו ואתה סגור על תקציב, תרשום אותו וננסה לעזור לך

bitonano

New member
זה הי סתם מסקרנות... בגלל השדרוג ל-

20 ג'יגה אני הקפאתי את קניית האוזניות. בכל מקרה עמדתי ללכת על השור... השאלה היתה סתם מסקרנות בגלל שהשוות לפני ז את ה-mx400 של סנהייזר ואוזניות ב-20 דולר...

DrLecter

New member
אני אישית לא התרגשתי מהן...

דבר ראשון חצי שעה אחרי ששמתי את הספוגים של האוזן עליהן הם נפלו לי והסאונד אומנם נחמד בהן אבל אין מה להשוות אותן ביחס לסוני שלי או לסוני האחרות. האופציות אקולייזר שיש בh-10 פשוט מדהימות שומעים כאילו אתה בתוך מועדון לייב עם באסים וכו'. במיוחד ששמים קצת עופרה ניסים ואינפקטד

bitonano

New member
טיפ ממני...

שאתה משתמש ב-srs wow שזה בין הדברים היותר מגניבים שם... תגדיר אותו ככה (בהגדרות): הכל על 0, באס על 8 ועל 40 איפה שיש את המספרים הגדולים ותשתמש באוזניות סטוק ותראה איך שומעים.

weird dust

New member
הסיקור נוסף לכתבות הפורום

כמו כן נפתחה גלריה למשתמש ויש בה את התמונות שפורסמו כאן. כל מי שרוצה לפתוח גלריה או לשפר את הגלריה על שמו מוזמן לפנות אלי ואני יעשה כמיטב יכולתי. אתם יכולים להוסיף קבצים באופן עצמאי לגלריות ע"י לחיצה על הקישור הוספת קובץ בגלריות.

למעלה