רכישה
מרוכזת מלטשת אקצנטרית

yulevi

New member
רכישה ../images/Emo240.gifמרוכזת מלטשת אקצנטרית../images/Emo41.gif

לאור ההצלחה ברכישת 11 טרימרים לחברי הקהילה הרכישה בוצעה אצל צלח אספקה טכנית,המחיר היה אטרקטיבי שאסור לי לפרסמו ובנוסף כל רוכש קיבל מתנה מצלח ביט איכותי תוצרת boche תודה לאבירם מנהל החנות. התבקשתי על ידי בני ומתי לרכז רכישה חדשה של המלטשת שבקישור,חברים המעוניינים כתבו למייל [email protected] לקבוצה יכולים להרשם רק חברים מהפורום והקהילה אתמול ביקרתי בחנות והופתעתי מרמתה עוד לא ראיתי חנות ברמה כזו וצוות מקצועי שכזה בארץ.

yulevi

New member
../images/Emo244.gif../images/Emo92.gif

לחברים שהפנו את הבקשה אלי אישית,אנא הפנו את הבקשה למייל [email protected] זו הכתובת לריכוז הבקשות,עודכנתי שישנם 5 מעוניינים

יש סיכוי לרכישה מרוכזת של מסור שולחני של בוש

אם תהיה רכישה מרוכזת של המסור השולחני של בוש שראינו בהדרכה, אני בפנים

yulevi

New member
לכל דבר יש סיכוי

בכל אופן לחברי הקהילה יהיו מחירים נוחים,ואחד החברים קנה מסור בתוספת העגלה במחיר אטרקטיבי בזכות חברותו בפורום. כצעד ראשון אשמח לרכז גם קניה כזו ובמתקונת הרגילה למי שיש עניין כיתבו למייל [email protected] דרך אגב עופר רכש עם הטרימר דרמל במחיר הרבה יותר זול מאשר במחירון משה בן עמי ראשון ברשימה למסור שולחני ואבדוק בשילוב סטנד נייד

צלח אור יהודה

בעקבות הפרסומים באתר הייתי השבוע בחנות בהחלט מרשימה מבחר גדול וכל מיני מכשירי עזר שחשבתי שכבר לא אראה יותר .התעניניתי במקצוע . הם היבואנים של אירוין ומוכנים ליבא כל פרט שמופיע בקטלוג אפילו יחידה אחת . רק חבל שהמנהל לא הזכיר את הנושא של הנחות לחברי הפורום אחרת הייתי רוכש דורון

yulevi

New member
הנחות

כרגע ההנחות הן לקניה מרוכזת של חברי הקהילה,וזו פריבילגיה של החברים שלנו,כרגע בבדיקה נושא ההנחות בהתאם לרשימה של חברים פעילים בקהילה,בכל אופן הנושא בבדיקה כרגע ואין שום הבטחה להנחות כלליות ואותך דורון נדמה לי שאנו רואים אותך לראשונה כאן

למעלה