רכישה

האמיתית

New member
היי
אני צריכה לקנות מחשב
צריכה את עזרתכם/ן בבחירת הרכיבים והמאפיינים
הצרכים שלנו: אחסון עשרות אלפי קבצים (בינהם המון תמונות). הילדים משחקים קצת. כמעט ולא מורידים סרטים. נועד בעיקר לעבודה (כתיבת מסמכים), הרבה ZOOM

מה יתאים?:
מערכת הפעלה
מעבד
לוח אם
RAM
גודל מסך (לא קטן)
כונן קשיח
רזולוציית מסך
כרטיס מסך
סוג מסך

תקציב עד 3,500ש"ח

תודה רבה מראש לכל סיוע

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
היי
אני צריכה לקנות מחשב
צריכה את עזרתכם/ן בבחירת הרכיבים והמאפיינים
הצרכים שלנו: אחסון עשרות אלפי קבצים (בינהם המון תמונות). הילדים משחקים קצת. כמעט ולא מורידים סרטים. נועד בעיקר לעבודה (כתיבת מסמכים), הרבה ZOOM

מה יתאים?:
מערכת הפעלה
מעבד
לוח אם
RAM
גודל מסך (לא קטן)
כונן קשיח
רזולוציית מסך
כרטיס מסך
סוג מסך

תקציב עד 3,500ש"ח

תודה רבה מראש לכל סיוע
מראש אומר לך שאין חיה כזו ב3500 ש"ח ובטח לא עם מסך...רק מחשב יעלה לך בסביבות 5000 ש"ח עם כרטיס מסך ווינדוס, איחסון אפשר לקנות גדול ואפשר להוסיף אחר כך זה לא ממש בעייתי . מסך עולה עוד כ700 בערך...ואפילו יותר..בכל מקרה איזה משחקים הם משחקים? של רשת או התקנה צריך לדעת להתאים את חוזק החומרה למשחקים..תביאי שלושה משחקים שלהם ונראה

האמיתית

New member
תודה רבה ירון
רכישת מחשב נייד עם מאפיינים דומים עשויה להוזחל את הרכישה?

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
תודה רבה ירון
רכישת מחשב נייד עם מאפיינים דומים עשויה להוזחל את הרכישה?
לא ממש ..זה עשוי להעלות דווקא.

המחשב שהצעתי לך ללא הכרטיס הגרפי , הרבה יורת טוב ניתן לשדרוג לאוך זמן מסך גדול בהרבה...הייתי הולך על נייח גם בעלות גם בנפח איחסון..גם מבחינת שימושיות ביצועים לאורך שנים

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
תודה רבה ירון
אגב אם המחשב לילדים קטנים אפשר לעשות קצת שינוים ועשיתי..הכללתי גם מקלדת ועכבר אלחוטיים. אותו מסך. מה שאמרתי שיחברו ויתנו את כל מהירות הזיכרון תופס גם פה. מעבד קצת יותר חלש אך מספק ( אני משתמש בו הוא טוב גם למשחקים יותר כבדים ממשחקי רשת יוטיוב יפה מאוד סרטים וכדומה אני מאוד מרוצה הרבה יותר מאינטל ) חבילה יפה שתחסוך לך ....זה 3273 בחנות זו כמובן לא חייב לקנות שם . מה שכן באותו מחיר כמו של הקודם אפשר לקנות
כונן קשיח חיצוני Western Digital Elements WDBUZG0010BBK 1TB USB 3.0 בעלות של 209 ש"ח
זה יצא 3482 ש"ח. מה זה נותן ? גיבוי בטוח לקבצים שלא יהיו רק על המחשב. כולל גיבוי תמונה של הווינדוס אפשר שבמקרה הצורך משחזרים אותו מלא כפי שהותקן ( עושים את זה מייד אחרי ההתקנה של ווינדוס ותוכנות בסיס שמשתמשים לאחר כל העידכונים וכו' במקרה של בלאגן במחשב בכמה דקות משחזרים, עושים עידכוני ווינדוס ותוכנות וחוזרים לנורמל. המידע האחר שיש מאז ההתקנה לא יישמר לכן חשוב לגבות כל הזמן תמונות מסמכים וכו' לדיסק הקשיח ורצוי גם לרשת )

זה משתלם לך. אם תרצי עם או בלי הדיסק החיצוני. יספיק ויחסוך קצת עלויות

בתמונה זה כולל את דיסק הגיבוי פשוט הוא לא נכנס במסך..

קבצים מצורפים

• ‏‏צילום מסך (20).png
    ‏‏צילום מסך (20).png
    KB 104.9 · צפיות: 5

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
אוקי ..עשיתי לך משהו אפשרי ב3500 ש"ח. ללא כרטיס מסך, אלא מה הכרטיס המובנה של AMD די חזק ואפשר לשחק בו לא מעט משחקים בFPS טוב. ספק הכוח מוכן לכרטיס מסך...שקשה למצוא בימינו...
בעיקרו כרטיס מסך ראשוני סביר מאוד לילדים

Gigabyte GeForce GTX 1650 D6 OC 4G​

עולה בפני עצמו 1650 ש"ח ( ניתן למצוא באייבורי בקייאספי אין...יש חוסרים גדולים ומחירים גבוהים מאוד של חומרה מאז הקורונה)
שוב, יש לא מעט משחקים שבכרטיס המובנה ישוחקו טוב מאוד פורטנייט למשל שהוא פופולארי..
היתר הכי בסיסי שאפשר לחיות איתו, כמובן מערכת הפעלה שיקללתי ומסך בסיסי..אך טוב 27 אינטש גודל מאוד נחמד.

היתרון שאפשר לשדרג...גם נפח איחסון . גם כרטיס מסך לכרטיס שציינתי מעבר לזה אולי צריך מעבד יותר חזק. כמו כן אם את קונה דירשי ובידקי שהזיכרון מותקן ומאופשר בUEFI על כל המהירות שלו ( 3600 ) זה קריטי למשחקים ובכלל..ולא כל הטכנאים לצערי עושים את ההרכבה וההגדרה הנכונה

בכל מקרה זו הצעה סבירה בעיניי למערכת בסיסית למשחקים. אגב המארז במקרה מהמציאון יש אחרים שאפשר באותו מחיר ..זה לא ממש עקרוני ברמת המחיר הזו של 180 ש"ח מארז כזה או אחר...פשוט המחיר טוב יחסית לתמורה כי זה מציאון

ואני מצרף סרטון וידאו שמראה את המעבד עם זיכרון 16 גיגה כמו שבחרתי לך איך פועל על כמה וכמה משחקים...והיטב לכן זו לא ממש פשרה כרגע לוותר על כ. מסך.

קבצים מצורפים

• ‏‏צילום מסך (19).png
    ‏‏צילום מסך (19).png
    KB 112.8 · צפיות: 4
נערך לאחרונה ב:
למעלה