רכישת אופני ספינינג

liortimor

New member
רכישת אופני ספינינג

היי, אני מעוניין לקנות אופני ספינינג לבית כדי להוסיף על רכיבות הסופ"ש (לצערי כבר לא ניתן לעשות אימוני אמצע שבוע בשטח או להגיע לחדר הכושר בשל מגבלות זמן...) בחדר הכושר (כאשר עשיתי ספינינג) רכבתי על Schwinn אבל אין לי מושג אילו דגמים קיימים וכן אילו חברות אחרות מומלצות. הייתי שמח אם מישהו היה עושה סדר בבלאגן וכן הייתי שמח לדעת מי היבואנים ואילו דגמים כדאיים... (כמובן במחיר סביר) וכמובן - אם מישהו יודע על חדרי כושר שמוכרים את הציוד במצב טוב, שלהם אשמח לדעת... (אני מאיזור דרום-חיפה) תודה ליאור

liortimor

New member
אין לי מושג מה זה רולר

אבל טריינר זה לא נוח, דורש שהאופניים יהיו בבית ודורש לקנות גלגל נוסף עם צמיג סליק והחליף כל הזמן... אז החלטתי שאני הולך על אופני ספינינג...

רולר על אותו סיגנון של טרינר

כנס לפה
לראות מה עושים עם רולר לגבי סוגי אופני ספינינג - כנס למאמרים

liortimor

New member
תודה, אבל תחת מאמרים בכותרת אין כתבות...

ויש לך מושג מי היבואנים בארץ?

לי אישית זה עדיין נראה יותר נח

מלהחזיק עוד מכשיר בבית אבל באמת שזה ענין אישי יותר. גם כלכלית.

liortimor

New member
תנסה לעשות את זה עם אופני 150מ"מ

וצמיגים סופר בשרניים עם קוביות גדולות...

liortimor

New member
טוב, אז אחרי הכל - מה עם קצת עזרה?

:) טוב, תבינו, זה לא שאני לא נהנה לפטפט אתכם כי אני כן... אבל אני עדיין נטול כל מידע חדש והכרס רק גדלה וגדלה מיום ליום... אני חוזר ע"מ לחדד את השאלות - מי מייבא אופני ספינינג טובות לארץ? והאם יש דגמים מומלצים יותר ופחות? תודה ליאור

Tami661

New member
היי ליאור וברוך הנכנס בשערנו הוירטואלי../images/Emo140.gif

טוב, אמרת "הכרס גדלה..." ושברת אותי
הנה עזרה בנוגע לאיתור טבלת ההשוואה בין אופני ספינינג שונים (ועל הדרך גם על ההבדל בין אופני ספינינג לאופני כושר... למרות שלא נראה לי שאתה זקוק לזה): ספינינג> מאמרים> מיכשור, ציוד, איבזור ונלווים> אופני ספינינג ו-Indoor Cycling> טבלת השוואה בין מספר דגמי אופני ספינינג וההבדלים בין... כמו כן, חברות שמוכרות אופני ספינינג 'יד שניה' (לפעמים זו יד חמישית... אבל מי סופר?
) הן ספינגו וספורט4 לייף שאת הקישור לאתרים שלהן תוכל למצוא בקישורי הפורום ולמקרה שה"קישור בתוכן ההודעה" לא יעבוד, אז גם מכאן:

liortimor

New member
היי טמי

היי, אני אנסה לעשות הקבלה בין עולם הספינינג לעולם אופני השטח - ידוע לי ש שווין ודטארטק עושים אופני ספינינג מקצועיות (חברות מקצועיות ומבוססות שמתכננות ומייצרות ציוד), בעוד שהנחת היסוד שלי היתה (כלומר לפני שנכנסתי לפורום) שיורק, אנרג'ים וחברהם הם חברות שנקרא להם לשם השוואה - חברות מדבקה (שווה ערך לאופני מדבקה...). בטבלה שנתת אני לא רואה את שני החברות היחידות שחשבתי שהם ממה שחשבתי על כ "חברות כבדות".. האם אני צודק? האם מישהו מכם התאמן/מתאמן על אילו מהם שמופיעים בטבלה? האם יש הגיון לקנות יורק על פני שווין? (למעט הבדל מחירים) בכל מקרה אני אדבר עם החברות שמוכרות יד שניה תודה ליאור

Tami661

New member
אתה צודק במיליון אחוז! הטבלה נערכה על ידי

בזמנו לאור השאלות והבקשות הרבות לאופני ספינינג "ביתיים" שאז המחיר שלהם הוא קצת יותר מתאים למה שמימלא יהפוך ל'מתקן קולט אבק'. שווין וסטארטק הם האופניים המקצועיים, כמובן שגם בהם יש דגמים (שווה ערך לאופני שנתון חולף...
), אך אלו באמת יקרים מאוד ואין בעיה להפנות אותך למשווק הרשמי, אבל גם איני רואה סיבה לא לרכוש יד שניה בפחות מחצי מחיר. החברות שמוכרות יד שניה, לרוב מתחזקות אותם מספיק טוב ונותנות גם אחריות. לדעתי, עדיף שווין יד שניה מיורק יד ראשונה

liortimor

New member
זאת בדיוק המטרה...

בכל מקרה יצרתי קשר עם ספינגו אבל אין להם כרגע משהו בחנות. הם אמרו שאולי בקרוב יגיע משהו... בקשר לספורט4לייף, הם לא ענו לטלפון בשישי... ננסה בראשון... תודה ליאור

למעלה