רכישת דירות בפריפריה ובארה"ב

joshgr

New member
רכישת דירות בפריפריה ובארה"ב

שלום רב,

אשמח לשמוע קצת דעות מאנשים שיש ברשותם דירה/דירות להשקעה בפריפריה (והם בעצמם לא גרים קרוב), איך ההתנהלות, כמה פעמים יוצא לכם לנסוע לשם ובאיזה מקרים ובאופן כללי איך מפחיתים את ההתעסקות למינימום.

לגבי ארה"ב, החברה שדרכה הרכישה מתבצעת היא פסיפיק הולדינגס, אשמח לחווד במידה ומישהו שמע עליה ומעבר לזה אם יש לכם דגשים על מה לבדוק כדי להפחית את הסיכון, אשמח לשמוע.

תודה רבה

or7474

New member
תשובות

1. יש לי מספר דירות שרחוקות ממקום מגוריי ב 100 ק”מ. ההתעסקות הגדולה זה אם צריך לשפץ. אז צריך ללכת כל כמה ימים לפקח מה קורה. חשוב מאוד שיהיו לך כמה אנשי מקצוע שאתה סומך עליהם. במקרה של תקלה , אתה מדבר עם בעל המקצוע ומקשר בינו לבין השוכר. איש המקצוע מתקן את התקלה. מבחינת תשלום זה שאן הדייר משלם ואתה עושה ךו העברה. או שאתה עושה העברה לבעל המקצוע. באמת לא מסובך. במידה והדירה לא מושכרת יש לך אופצייה לתת את המפתח למתווך או להראות בעצמך. בדר”כ אני מראה בעצמי. או שלוקח יום חופש מהעבודה. או שאחרי שעה 17:00 נוסע 100 ק”מ ומגיע ליעד. לי זה לא בעיה אני אוהב לנהוג ונהנה מכל החוויה של זה. בקיצור לא סיפור גדול. בנוגע לפסיפק הולדינגס. השתעשעתי עם הרעיון שלרכוש דירה בארה”ב. אני אומר לך דבר כזה. לא לקנות דרך מתווך ישראלי. דוגמה ספציפית על בית שבדקתי שפסיפיק פירסמו ב 100.000 דולר למכירה. הדירה נמכרה בפועל ב 40.000 דולר. משמע החברה לוקחת רווח מטורף על מחיר הקנייה ובגלל זה היא יכולה להבטיח לך תשואה ל 4 שנים. בפועל אתה משלם על התשואה של עצמך וקונה נכס לפעמים בפי 2 ממה שהוא שווה בפועל.

joshgr

New member
תודה רבה! עזרת לי מאוד

שלחתי לך ה"פ, אשמח אם תעיף מבט.

sagic55

New member
שאלה בבקשה

אני גם מתעניין בארה"ב וזה מטריד מה שאתה כותב...

אז כדי להימנע ממצב שבו מתווך העסקה יכול לרמות אותי:
1. יש אפשרות לדבר ישירות מול מוכר הנכס ולשמוע ממנו מה המחיר?
2. כתבת שהם ביקשו 100 אלף בעוד המחיר הסופי היה 40 אלף. יש בארה"ב אפשרות לדעת בכמה נמכרו הנכסים באותו האזור ? (כמו האתר של רשות המיסים שיש בארץ)

תודה!

למעלה