רכישת הספר - הרשימה נסגרת

רכישת הספר - הרשימה נסגרת../images/Emo70.gif

היי! אני רוצה לבצע את ההזמנה בקרוב, כך שהרשימה צריכה להיסגר עד יום חמישי, 21.2.02. רשומים, בינתיים (לפי סדר ההרשמה): ארנון הרשקוביץ דדיחתם רותי רמר nitzoops חנה גונן yoavep ornan ראם ערן אילה1 לאה קראוס shilansk mipkin abrakha צבי סיני 1. אם יש לכם הצעה לרכישה של עוד ספר, יש זמן עד יום חמישי - ואז אפשר יהיה לאחד את דמי המשלוח (אם אצטרך להיעזר במשלוח ולא אמצא מישהו שבמקרה חוזר מארה"ב בקרוב); 2. את התשלום נאסוף אחרי הזמנת הספר, בסגירת הרשימה; 3. בקרוב, אפרסם את ה"הסכם", לפי נפעל - אם יהיה מוסכם על כולם! אפשר להגיע מכאן להודעה המקורית על הספר - למי שלא מכיר את הנושא. ביי, ארנון

avitalit

New member
אני משתתף ! ../images/Emo24.gif והצעה לעוד ספר

שלום ארנון - גם אני מעוניין להשתתף ברכישת הספר . שלח פרטים . הוספתי בפורום הודעה על הספר finding our fathers של dan rottenberg . קיבלתי עליו המלצות . יש באמזון מידע עליו . אם נראה לעיניך המקצועיות שראוי לקנותו לפורום - אשמח להשתתף גם ברכישתו . בברכה איציק אביטל

עיניי אינן מקצועיות...

אני חובב, בדיוק כמו כולם כאן... בכל מקרה, אסתכל בו מאוחר יותר ואחווה את דעתי. תודה, ארנון

רשימה מעודכנת לכרגע../images/Emo70.gif

בקרוב אפרסם את הצעתי ל"הסכם הרכישה והשימוש". וקצת לפני הסגירה, הנה הרשימה המלאה (אם לא טעיתי שוב...). 1. ארנון הרשקוביץ 2. דדיחתם 3. רותי רמר 4. nitzoops 5. חנה גונן 6. yoavep 7. zazaza 8. ornan 9. ראם ערן 10. אילה1 11. לאה קראוס 12. shilansk 13. mipkin 14. abrakha 15. צבי סיני 16. avitalit 17. freimann

למעלה