רכישת מכשב נייד

eladb81

New member
רכישת מכשב נייד

אני מחפש מחשב נייד לצרכי לימודים הציעו לי AMD 2800 MHZ עם מסך 15" וזיכרון 256 + HD40 GB ב- 4800 ש"ח עם צורב משולב נגן DVD אה, של חברת ACER מישהו מכיר ? יש למישהו הצעה יותר משתלמת או לחילופין העדפה למחשב אחר. בעיקרון הצרכים שלי הם OFFICE ואינטרנט קצת מוסיקה וקצת משחקים (לא להגזים בגרפיקה) עזרתכם בבקשה << ?????

duduamar

New member
לא ממליץ AMD לנייד

אני ממליץ על אחד הדגמים של IBM, מה שיכנס לך בתקציב.

Jan22

New member
לא לקחת AMD בנייד

המחשב מתחמם יותר מדי ואין מאוורר חזק פשוט יהיה לך פיצוץ של נייד ,תנסה את הSONOMA 1.73 של HP ,דגם 6110

Jan22

New member
אני שומע את זה הרבה

אבל הם משווקים מחשבים מעולים בייחוד הלפטופים שלהם ,בנוגע לשירות תמיד אפשר לקבל שירות ,רק תלוי עד כמה אתה קרציה ודורש את מה שמגיע לך .. FYI

duduamar

New member
בכיף.. אני לא הייתי קונה מהם.

תקרא בכל מיני פורומים, השירות שלהם פשוט זוועתי.

Jan22

New member
אם הוא זוועתי הם יאבדו לקוחות

איך אומרים בצבא כל הZZין להם אבל נראה לי שהם רוצים לקוחות אז יאלצו להשקיע בשירות

duduamar

New member
זהו בדיוק...

הם מאבדים המון לקוחות בגלל זה, ואפילו לקוחות פנו לHP העולמית והתלוננו. נקווה שזה ישתפר. מהסיבה הזו בדיוק בחרתי בIBM.

Jan22

New member
תזכור שהויכוח פה על AMD

המעבד הזה פשוט לא בנוי ללפטופים

Jan22

New member
ותגיד עם איזה חומר אתה מנקה

את המסך של הנייד שלך ..?

duduamar

New member
עדיין לא קיבלתי אותו...

מסכים איתך שAMD, ולא משנה מתוצרת מי המחשב - לא מתאים לניידים.

gozala

New member
../images/Emo52.gif HP מקנדה קיבלתי שירות מצוין

רכשתי מדפסת לייזר צבעונית בקנדה. בדיעבד הייתה שטות לסחוב את הפצצה הכבדה הזו מקנדה, אבל זה נעשה! כשהגיעה המדפסת (הלכה לאיבוד ב-AIR CANADA דבר של יום ביומו אצלם...) שטולטלה וקצת נישברה, לא הצלחתי להפעיל אותה. התקשרתי ל-HP בארץ - שלחו לי טכנאי לאחר יום הביתה - ללא תשלום (המדפסת נירכשה בקנדה)! בסוף התברר שהטרנספורמטור שבו השתמשתי היה חלש מדי...

eladb81

New member
אבל למה ?

תודה, אבל למה AND לא מתאימים לנייד? למישהו יש AMD ולא מרוצה ???

p k a k

New member
חום.

AMD נוטה להיות מעבד חם- ומחשבים ניידים לא מתמחים בפיזור חום (אי יכולת). המעבד יתפוצץ לך בתוך המחשב (בום)- הלך המחשב.

Jan22

New member
AMD זה מעבד מעולה אבל למחשבPC

אפשר להריץ את המעבדים של AMD מסוג ATHLON במהירות המקסימלית שהוא מגיע ,למשל 3GHZ אז אתה קובע עד 3 ג'הרץ מהירות מעבד הבעיה שנוצרת זה החום הרצחני שהמעבד יוצר בגלל זה במחשבי PC של AMD יש מערכת קירור כמו מערכת מיזוג של בניין , אבל בניידים אין מקום אז ממש לא מומלץ ,כל העסק יתפוצץ בפנים .. FYI

למעלה