רכישת מכשיר מארה"ב

usafun

New member
רכישת מכשיר מארה"ב

קרוב משפחה מגיע מארה"ב ורוצה לפנק אותי בטלפון מתקדם. מחשבה ראשונה היא האייפון, אבל אני יודע שיש מכשירי אנדרואיד של HTC שלא נופלים ממנו. אז הבחור מאזור NY, מה הייתם ממליצים שירכוש לי והיכן? מה המחירים הצפויים? אילו התאמות אצטרך לעשות בארץ אם אני רוצה ממשק בעברית? (וכמה זה יעלה..)?

yaron gates

New member
המלצות לטלפון ANDROID

שלום, טלפון האנדרויד הטוב ביותר היום הוא הטלפון של גוגל (אשר מיוצר ע"י HTC) אשר עונה לשם NEXUS ONE. לפי דעתי הוא עולה על הIPHONE (אבל הדעות עליו ברשת חלוקות). המסך שלו הרבה יותר טוב מהמתחרה AMOLED מול TFT, מעבד חזק יותר 1 GHZ מול 600MHZ, מצלמה טובה יותר ועוד. בנוסף יהיו לך את כל השירותים של גוגל (VOICE, GOGGELS GMAIL ועוד). מערכת האנדרויד הינה מערכת פתוחה ולכן גוגל לא רק מרשה למפתחים חיצוניים "להתעסק איתה" היא אפילו מעודדת אותם. לגבי העברית אתה יכול לבקר באתר iandroid.com ויש מדריך על עדכון עברית המכשיר (לוקח 5 דקות). בקיצור טלפון טוב. הטלפון לא מגיע ללא חסרונות, יש לו פחות אפליקציות מה IPHONE כ- 150,000 מול 30,000 בלבד, העברית לא מובנית כמו הUPHONE ועל מנת שממש תהנה ממנו אתה אמור להתעסק איתו קצת (הוא דורש יותר הבנה בסיסית מאשר הIPHONE) קונים אותו דרך אתר google.com/phone עולה 530$ (פתוח) והוא מגיע תוך יום יומיים.

למעלה