רכישת מכשיר סמסונג גלאקסי

spirit78

New member
רכישת מכשיר סמסונג גלאקסי

אני מעוניין לרכוש סמסונג גלאקסי. אני מחפש מכשיר עם 16GB ולפחות תמיכה בעברית. 1. האם זה קריטי לשלם עוד 50 שקל בשביל עברית מלאה? נראה לי מספיק רק תמיכה בעברית, לא? 2. איזו חנות מומלצת? בדקתי בזאפ את האפשרויות ולאחר צמצומם נשארתי עם החנויות הבאות. אשמח לשמוע מכם המלצות איזו חנות יותר טובה, בדגש על אחריות (לא רוצה שישלחו אותי מת"א לחיפה בשביל לממש אחריות, או שיעשו בעיות עם האחריות). 220v - עלות כוללת 2,600 ש"ח gadget-mobile - עלות כוללת 2,748 ש"ח smart-phone - עלות כוללת 2,748 ש"ח תודה!

Or Amit

New member
היי

דבר ראשון הייתי מנסה להבין מה זה אומר עברית מלאה? האם מדובר גם על תפריטים בעברית (כלומר ROM בעברית) או שמדובר רק על מקלדת? אם מדובר רק על מקלדת זה מיותר לחלוטין כי זו אפליקציה שאפשר להוריד בחינם. אם מדובר בROM תלוי כבר כמה זה חשוב לך ועד כמה אתה מתכוון להתעסק עם רוטים, התקנות רומים וכו'. בקשר לשאלה השניה, אני אאמץ כאן המלצה של פורום אחר - אל תסמוך על אף אחד שיענה לך כאן. יש את אלו שכותבים בפורום באופן קבוע (ואתה יכול לראות כמה דפים אחורה כדי לוודא את הקרדביליות שלהם) אבל אתה לא יכול לדעת מי 'בעל עניין' בחנות כזו או אחרת. אלא אם זה מישהו שעבדתי איתו בעבר, תמיד אעדיף להגיע פיזית למקום כדי לראות את המכשיר בעיניים, לראות שהוא מגיע עם העטיפה המקורית ושלא עובדים עליי. סה"כ זה כבר לא מעט כסף, ושווה לך 'לבזבז' על זה שעתיים מהחיים כדי לוודא שאתה מקבל את מה ששילמת עליו.

spirit78

New member
ROM

אני לא מתכוון להתעסק עם רוט, כי אני לא רוצה לאבד את האחריות על השנה הראשונה. עברית מלאה לפי מה שהבנתי כוללת את הROM, ותמיכה בעברית זה רק מקדלת. השאלה אם צריך יותר מרק מקדלת? לגבי המלצה - אני מבין. עדיף לקבל אחריות של החנות ולא של הספק, נכון?

ronengeles

New member
לא בדקתי כל החנויות שכתבת

ולמען האמת אני לא מכיר אף אחת מהן, אבל הסתכלתי עכשיו על ההצעה של גאדג'ט מובייל. הם לוקחים 150 שקל על התקנת מקלדת בעברית. שרק יהיה ברור לך, אנדרואיד 2.2 תומכת בעברית מהקופסא (למרות שיש כמה באגים קטנים). הדבר היחידי שצריך לעשות זה להוריד מקלדת (בחינם) מהמרקט, תהליך שלוקח בערך 2 דקות (פעם ראשונה, אז ייקח לך כמה שניות להבין איך לחפש במרקט, ואז עוד כמה שניות בשביל ההתקנה, הורדה של החבילה בעברית והגדרה). על זה הם לוקחים 150 שקל...

spirit78

New member
גירסה 2.2

גירסה 2.1 גם כן תומכת עברית מהקופסא? התקנת מקלדת זה כמו התקנת אפליקציה? (אני לא רוצה לאבד אחריות)

Or Amit

New member
היי

גרסה 2.1 לא תומכת עברית 'מהקופסה', אלא מצריכה התקנת רום. לגבי אחריות - אני לא יודע. אישית הייתי מעדיף לסמוך על החברה המייבאת ולא על החנות שמכרה לי את המכשיר, אבל זה רק אני. להתקין מקלדת זה כמו להתקין אפליקציה, כן.

למעלה