רכישת מעיל פליז

Sheli Sade

New member
רכישת מעיל פליז

האמת, אולי לא כ"כ קשור אבל אנסה בכל זאת
: אנחנו נוסעים לגואטמלה ומקסיקו בספטמבר הקרוב (שנראה רחוק נצח
). חשבנו לקנות לנו פליזים בצפיפות 200. לאחר בירור והשוואה של פליזים החלטנו ללכת על המיקרו-פליז של ה- North Face. הבעיה היא שאזלו כל המידות של הפליזים השחורים בכל החנויות (והיינו אצל הרבה!). נשארו מידות בודדות בצבעים בעיתיים. כל אחד שאני שואלת לגבי מתי יגיעו עוד עונה משהו אחר. חלקת אף אומרים שרק בנובמבר... נשמע לי מוזר. אז אם אני טסה בספטמבר אין לי איפה לקנות בארץ?? יש למישהו המלצה?

natyh

New member
שאלה מצוינת

תרשי לי להצטרף ולנצל את השירשור ולשאול : איך זה שכל התרמילאים שמגיעים עם מיטב הטכנולוגיה בתחום הלבוש בתוך שעתיים מרגע הגעתם לבוליביה פירו או מחיקו זורקים את המעילים הללו לפח או ... לפחות לתחתית התרמיל ורוכשים מעילי למה ואלפקה מקומיים ....
ועוד שאלה איך זה שהמקומים ממשיכים בייצור המעילים המקומיים שלהם ולא עברו לייצר פליזים ... מה הם מטומטמים ....
למי שיענה כן ראו אותה שאלה לגבי התרמילאים שהם אני ואתה.... לא נשנה את העולם ....

pako27

New member
יש לי יש לי יש לי

1)מעדיפים בגלל הצבע. 2)מעדיפים מכוון שכך פחות נראים תייר עמוס מזומנים לשוד. 3)אותנטי. 4)מחמם יופי. 5)כוס אומו דפקו אותי בחנות של.... 6)אני מחזיר ומזדכה בארץ....לא מוותר להם... 7)אוי איזה נעים זה אלפקה אורגינל. 8)זה מוצר ירוק ולכן לא מזהם כמו פליס סינטטי, לא העבידו בשבילו סיני קטן..... 9)אמא תראי אני עם מעיל אלפקה, ספרי לחבר'ה מהיחידה....
לילה טוב מספיק לעוד יום ארוך.............................

Sheli Sade

New member
../images/Emo6.gif שעשעתם אותי על הבוקר...

קודם כל - אין לי מושג מה כן ניתן להשיג שם כך שחידשתם לי. שנית - כשנסענו בזמנו לתאילנד אנשים אמרו לנו לקנות שם הכל. בסוף החלטנו לא להסתכן ולקנות בארץ את התיקים והסנדלים ואנו שמחים שכך החלטנו מכיוון שלא ידענו לזהות איפה החנויות הטובות וכל מה שנתקלנו בו הייתה סחורה סוג .... חוץ מזה שאנו מעדיפים שמגיעים לחו"ל לא להתחיל לחפש קניות אלא יותר לטייל ללא דאגות. לגבי המעיל המקומי - הוא זמין בכל חודשי השנה? לא תהיה לי בעיה בספטמבר? יש למישהו תמונה של מה זה בדיוק המעיל המקומי? אגב, עצם העובדה שאני לא נראת מיבשת אמריקה אני בספק שמעיל פליז יאמר לאנשים שאני תיירת. מהמראה שלי הם יבינו ישר שאני תיירת לא משנה מה אלבש
ותודה על התגובות

natyh

New member
בספטמבר אין ../images/Emo13.gif

המעילים מייצור מקומי אוזלים בספטמבר ... מרפי קונה את כולם ....ומתי אמרת שאתם עוזבים אז מיצרים אותם שוב ...... או שמפני שכל כך חם שם בספטמבר ... כל המעילים מיוצאים לאלסקה תמורת קרח ....
תמונה ואתר אינטרנט של המעיל ראי באתר alapaca.com ..... וברצינות לפני נסיעה לאילת באוגוסט מה תקני בחרי את התשובה הנכונה : 1 מעיל גשם 2 מגפיים 3 מעיל סערה 4 שמיכת נמילוט 5 כל התשובות נוכונות בקיצור את כל מה שתקני לקראת הנסיעה לאילת את חיבת למקסיקו . ראי תמונת המעיל

Sheli Sade

New member
../images/Emo6.gif בערבים לא קר?

באילת אני כן אשים משהו ארוך בערב...

pako27

New member
לסיכום ובלי צחוק

לכי....שאלי...מדדי ורכשי כחול לבן בארצנו....

natyh

New member
50 מעלות בצל כל הלילה

תשמעי אם את חיבת לעצמך פליז לכי ורכשי כזה את לא צריכה אותו למחיקו , וכמה שתסחבי פחות עדיף אך אם את מוכרחה לעצמך את הקניה הזו ונסיעה היא תירוץ טוב ... לקניות אז קני . אנחנו כאן כדי ליעץ , לסיכום פליז זה דבר מעולה לארץ.....
ואני עם המעיל שקניתי מחן מסתובב בכל מקום ,ובמחיקו הוא שכב בתחתית התיק.... זה לא אומר שאת לא צריכה לסחוב אותו בתחתית התיק גם ......

LunaNegra

New member
ערב בגוואטמלה

אולי תזדקקו לבגדים ארוכים שווה לקחת חולצות ארוכות ומקסימום לקנות פונצ'ו או סוודר מהמקומיים אני עוד נסחבתי עם מעיל רוח, שלא יצא אפילו פעם אחת מהאריזה במשך כל הטיול

למעלה