רכישת מערכת

domnicat

New member
רכישת מערכת

אני מתעניין לרכוש מערכת. עיקר השימוש שלי הוא cd קלאסיים+ קולנוע ביתי. השאלה- אם אפשר לוותר על מכשיר cd ולהשתמש רק ב-dvd או שיש הבדל באיכות. שאלה נוספת- יש הבדל באיכות בין רמקולים רצפתיים ומדפיים? אשמח לקבל המלצות על רסיבר ורמקולים טובים (אולי בשלב ראשון ארכוש רק את הקדמיים, כי אני לא רוצה להתפשר על איכות). אני הולך למקם את זה בחדר של 25 מ"ר. תווך המחירים בינוני- עד 10000 ש"ח (לא איכפת לי לחרוג קצת) תודה.

אם כבר אז כבר

שלום עבור קצת יותר מ-10,000 ש"ח אפשר להשיג את ה-MAGNEPAN 1.6. תוכל למצוא עבורם הגברה בערך באותו מחיר וגם DVD. אם הכוונה הייתה 10,000 עבור כל החבילה, אז זה סיפור אחר! כאן אני אבקש מהחברים האחרים לעזור (אני פחות מכיר את השוק)

ביקו

New member
מיכאל, לדעתי הוא התכוון לכל המערכת

ובנוסף, הסכום שציינת יתאים אולי למגנפאן 1.2 אבל הכיוון נכון

ביקו

New member
ובנוסף, בסכומים שציינת....

אתה יכול לדעתי להשתמש ב dvd גם כנגן cd. למערכת המיועדת למוסיקה קלאסית, הייתי ממליץ לך ללכת על רמקול מדף טוב (דגמים ספציפים בטח תקבל בהמשך) ולא על רמקול רצפתי, כך תקבל imeging, צליל מדוייק וצלול יותר, בתחום המיד והטרבל, ובאס מדוייק יותר (אך יורד פחות נמוך) בד"כ. ביקו

ביקו

New member
כן, נכון גם לגבי ג´אז.

ולטעמי לפחות, נכון גם לגבי שאר סוגי המוסיקה, חוץ מטראנס ומוסיקת מועדונים.

7stan

New member
לא לערבב טראנס ומוסיקת מועדונים

זה משהו אחר לגמרי. גם הסאונד של דיסקי טראנס הוא מושקע ביותר. יש לי כמה דיסקים שמערכת טובה פשוט תדהים אותך ברמת הפרטים שלהם ובעומק ה-soundstage. אחד מהם אפילו הולך איתי כשאני בודק ציוד.

למעלה