רכישת מקלות וניל

ronnie 123

New member
רכישת מקלות וניל

אני רוצה לקנות מקלות וניל ב e-bay. מישהו יכול לתת לי המלצה לגבי איזה סוג עדיף - מדגסקר וכו'... על מה צריך להקפיד עדיף ארוכים קצרים, שמנים או עבים? או פר משקל? .. אני אשמח לכל תובנה

אם יש המלצה על ספק זה בכלל יהיה טוב. ואין בעיה לרכישה מספק ששולח רק לארה"ב. גיסתי מגיעה לארץ..

bali

New member
מנהל
היי

לגבי הזן - סוג הוניל שבד"כ מוכרים בארץ הוא BOURBON ממדגסקר. גם הבורבון מטהיטי הוא סבבה, אבל ממדגסקר הם הכי טובים.

באי-ביי מחלקים את מקלות הוניל לדרגות איכות. המקלות הארוכים והשמנמנים יותר הם המשובחים. מקלות יותר קצרים ורזים מתאימים יותר לתמציות מאשר לשימוש בגרגירים שלהם, כי יש בהם פחות תוכן. באיביי תראי שזה רשום כ GRADE A, GRADE B FOR EXTRACT

ככל שהכמות שתקני תהיה יותר גדולה, המחיר למקל יהיה זול יותר, השאלה היא איזו כמות את צריכה. את זה כדאי לך להחליט פשוט לפי המחיר.

אני קניתי ממש מזמן מקלות וניל ממוכר אמריקאי, USA PRODUCTS או משהו דומה, אבל עכשיו אני רואה שרוב הוניל שמוכרים באי-ביי הוא מצרפת, ושהחנות שממנה קניתי לא נמצאת שם. פשוט תקראי את הפירוט לגבי המקלות עצמם ותבחרי כמות ומחיר שמתאימים לך.

salo22

New member
Tahitian הוא זן

נדיר מאוד למצוא בורבון מטאהיטי, מאוד. זן Tahitian מגיע או מטאהיטי, ויש מקלות כאלו שהם יקרים מאוד ובין המוצלחים ביותר שניתן למצוא, אבל ברוב המקרים מדובר במקלות שיגיעו מפפואה ניו גיני, ואז איכותם נמוכה הרבה יותר. בורבון מקלות שכיחים יחסית, אלו ממדגסקר נחמדים, אך לבטח אינם מקלות הוניל המעניינים ביותר שניתן למצוא. הבורבון המוצלח ביותר שניתן למצוא היום, מקורו כנראה מאוגנדה. ישנם גם מקלות נהדרים ממקסיקו.
אני מזמין לרוב באיביי לארה"ב מ vanilla products
http://stores.ebay.com/Vanilla-Products-USA
הוא אמין מאוד והפסיק לשלוח לארץ כי הוא טוען שבאופן תמוה אנשים רבים מידי ניצלו מדיניות הזיכוי שלו והודיעו שלכאורה המשלוח לא הגיע אליהם, בקיצור רימו אותו כנראה, אז נמאס לו.
הוא נותן בונוסים של מקלות מאיכות נמוכה יותר על כמויות משתנות שמזמינים - ככה שבסופו של דבר מקבלים ממנו כמות עצומה של מקלות אפילו אם הבונוסים הם גרייד B tahitian מפפואה ניו גיני וכדומה.. הוא ספק נהדר.

ronnie 123

New member
הי SALO

נכנסתי עכשיו לספק שאתה ממליץ. מה זה Planifolia יש מדגסקר עם זה ובלי זה.
בשלב זה אני מתכוונת לעשות תמצית וניל אז לא מאוד חשוב לי שהמקלות יהיו משובחים מאוד ו- B יספיק.
אני רואה עיסקאות של 50 יח' ב- 14.99.
זה סביר?

salo22

New member
זה הרבה יותר מסביר

אלו מחירים מהטובים ביותר שניתן למצוא. וניליה פליניפוליה הוא זן, כמו ה Tahitian שהזכרתי. בורבון הוא סוג של שם נרדף לזן הפלניפוליה,שימי לב תחת תג free beans תוכלי לראות שעל סכומי כסף שונים את מקבלת מתנה מקלות, אומנם לרוב מזן ואיכות נחותים יותר, אך עדיין נפלאים לכל שימוש. אני לרוב מזמין באיזור 40-70 דולר בהזמנה על מקלות מדגסקר בורבון גרייד A ולרוב גם אורגני, ויחד עם מתנות המקלות גרייד B זה מספיק לי להמון שימושים לשנה. אם את מזמינה כמות גדולה בסביבות המחירים שהזכרתי, אפשר לבקש ממנו לארוז בכמה קבוצות בואקום במקום שקית אחת גדולה.

1גליה

New member
הסתכלת טוב על המשלוחים?

כי על רובם ראיתי שכתוב ששולחים לכל העולם-
חוץ מישראל. תבדקי טוב.

ronnie 123

New member
ל- 40-70 דולר אני בטוח לא הגיע

50 מקלות בהחלט יספיק כרגע. אם אני רוצה לשמור חלק מהם זה אפשרי בפריזר בשקית אטומה? או בדרך אחרת?

salo22

New member
תלוי

כל מה שבואקום ולא נפתח, אפשר לשמור ללא בעיה בארון חשוך. מה שפותחים - נראה שעדיף לשמור עם ניילון נצמד בהקפאה.

למעלה