רכישת משקפי ראייה באתר האינטרנט שבחו"ל?

Borisyo

Member
בוקר טוב,

אני יודע שאנשים שנוסעים לחו"ל מנצלים את הזדמנות מזמינים שם כי יוצא פי 3-4 יותר זול מאשר בארץ וגם שירות לקוחות מעל.
מישהו פה רוכש משקפי ראייה באינטרנט שבחו"ל על בסיס מרשם של אופטומטריס ישראלי? שמעתי שמועות שאנשים מזמינים באינטרנט שגם זול יותר מבארץ אבל זה מבלי למדוד מסגרת ואין בדיקת אופטומטריס. איך מוודאים התאמה ויודעים שמשקפיים שיקבלו ישבו טוב על הפנים? מה אם לא יסתגלו? שווה את זה?

כוכבית מצויה

Well-known member
גם בישראל זה אפשרי ,
זה מתאים למי שאין הבדל גדול במספרים של 2 העיניים,
זה גם מתאים למי שמספר המשקפיים מתחלף בערך כל חצי שנה.(כמו חולי סוכרת למשל.)

ניתן להשיג משקפיים כאלה ממש בזול בחלק מהסופרים הגדולים ויש גם בסופרפארם
וללא בדיקת אופטמטריסט, אתה רק מודד ומחליט לפי מה שאתה רואה ויכול לקרוא.
הוא לא מדבר על משקפי קריאה.

Borisyo

Member
אתה צריך לדעת את המרשם ואת המרחק בין האישונים ואז תזמין ....
למשל זה אתר טוב ומומלץ :
כמה פעמים הזמנת משם? הגיע פעם משהו שלא התאים לך ומה עשית לגבי זה? נגיד מסגרת שלא התאימה או עדשות?

SicTransit

Active member
כמה פעמים הזמנת משם? הגיע פעם משהו שלא התאים לך ומה עשית לגבי זה? נגיד מסגרת שלא התאימה או עדשות?
אני הזמנתי משם פעמיים (בכל פעם שני זוגות: אחד לקריאה והשני לראיה מרחוק) וקיבלתי בדיוק את מה שהזמנתי. חשוב רק לשים לב למרחק שבין העדשות (הרווח שבו האף נכנס) - בהזמנה הראשונה לא שמתי לב לכך וקיבלתי משקפיים שאינם נוחים עבורי, אבל זאת בהחלט לא אשמת האתר.

(מי שמסיק מהאמור שיש לי אף גדול עושה זאת על אחריותו בלבד)

Borisyo

Member
חשוב רק לשים לב למרחק שבין העדשות (הרווח שבו האף נכנס) - בהזמנה הראשונה לא שמתי לב לכך וקיבלתי משקפיים שאינם נוחים עבורי, אבל זאת בהחלט לא אשמת האתר.
מדבר על גשר של מסגרת או ערך PD שבתמונה?

tinymceuploadsimagetools0.jpg

Borisyo

Member
@SicTransit איך הם שלחו לך? דואר סיני? המשלוח מבוטח? כדאי להזמין החודש או לחכות עד סוף הפברואר שעומס יירד במשלוחים ומכס?

SicTransit

Active member

ai27

Well-known member
@SicTransit איך הם שלחו לך? דואר סיני? המשלוח מבוטח? כדאי להזמין החודש או לחכות עד סוף הפברואר שעומס יירד במשלוחים ומכס?
לפני 3 שבועות הזמנתי (כשראיתי את ההצעה). עכשיו קיבלתי.
2 משקפיים ב100 שקל בערך.
שלחו לי דרך דואר ישראל, כל זוג משקפיים סגור בנפרד בניילון, ושניהם ביחד בניילון נוסף עם מספיק אוויר למנוע מחיצה.

Borisyo

Member
לפני 3 שבועות הזמנתי (כשראיתי את ההצעה). עכשיו קיבלתי.
2 משקפיים ב100 שקל בערך.
שלחו לי דרך דואר ישראל, כל זוג משקפיים סגור בנפרד בניילון, ושניהם ביחד בניילון נוסף עם מספיק אוויר למנוע מחיצה.
רק 100 ש"ח?? הזמנת מוכנים או סיפקת מרשם באינטרנט? קנית בזני אופטיקה שנמצאים בהונג קונג?
המשקפיים שהתאמתי שם עלו 80$ בזמנם שדחיתי להזמין כל הזמן.

החודש קניתי משקפי ראייה בחנות אופטיקה מקומית ב-600 ש"ח... כן...

ai27

Well-known member
רק 100 ש"ח?? הזמנת מוכנים או סיפקת מרשם באינטרנט? קנית בזני אופטיקה שנמצאים בהונג קונג?
המשקפיים שהתאמתי שם עלו 80$ בזמנם שדחיתי להזמין כל הזמן.
רשמתי את המספר בטופס.
₪ 32.89 55%OFF | Men Blue Light Blocking Reading Glasses Myopia Prescription Eyeglasses Frames Women Polarized Sunglasses Photochromic Eyewear

Srulikg

Member
אני מנצל את השרשור.
אני מחפש רק את המסגרות של המשקפיים ובפרט מסגרות עם ידיות עבות.
אפשר לקבל המלצה על אתר טוב?

אני מנצל את השרשור.
אני מחפש רק את המסגרות של המשקפיים ובפרט מסגרות עם ידיות עבות.
אפשר לקבל המלצה על אתר טוב?
כמו שרשמתי למעלה :

למעלה