רכישת נדלן בתור ישראלי ו\או אמריקאי

DanielVI

New member
רכישת נדלן בתור ישראלי ו\או אמריקאי

מחפש עצה טובה לאבא שלי.

יש לו מציאה טובה לרכישת בית. הוא כרגע ישראלי ומן הסתם יכול רק דרך LLC.

בעוד כמה חודשים הוא יקבל גרין קארד דרך איחוד משפחות ומתכנן לרכוש עוד בתים.

האם כדאי לו להמתין עם הרכישה בתור ישראלי המחזיק LLC ואז להרים LLC בתור אמריקאי ולבצע הכל או שיש פתרון קל לנושא במידה וירצה להעביר את הנכס מה LLC שהוא הרים בתור ישראלי ל LLC שהרים בתור אמריקאי?

אני מנסה להמנע מאירוע מס ולכן מנסה למצוא את הפתרון הטוב ביותר.

zuki3

New member
מצא את ההבדלים (גירסאת טרולי אינטרנט)

בשרשור הקודם : "ההורים והאחים הקטנים קיבלו גרין דרך "
בשרשור הזה :"אבא שלי ... בעוד כמה חודשים הוא יקבל גרין קארד"

בשרשור הקודם :"אני אתגורר אצל ההורים שלי או באחד מהדירות שלהם (יש להם המון)"
בשרשור הזה :"מחפש עצה טובה לאבא שלי. יש לו מציאה טובה לרכישת בית. הוא כרגע ישראלי ומן הסתם יכול רק דרך LLC"

בהצלחה טרול יקר, או סתם פנטזיונר משועמם.
העיצה, תגיד לאבא שלך לקנות את לוס אנגלס, את כולה,ואז הוא יהיה המלך של לוס אנגלס ואתה תהיה נסיך

DanielVI

New member
תתבגר.

נראה לי שאתה משועמם בצורה יוצאת דופן.

הם אמרו לי שהם קיבלו אישור לפני כמה שבועות וחשבתי שהם קיבלו את הגרין אבל אתמול הסבירו לי שזה תהליך שהם צריכים לעבור.

למה, לעזעזל - נראה לך שאני אבזבז את הזמן שלי להטריל או להמציא כאן פוסטים?

מקווה שאנשים לא לוקחים אותך ברצינות כי אתה עושה בדיוק את מה שאתה סולד ממנו.

ולאחי יש הרבה דירות שם וכן אני יוכל להיות באחת הדירות או אצל ההורים שלי, לא מסובך.

Boston Guy

New member
אנשים בהחלט לוקחים אותו ברצינות. אותך - קצת פחות.

למה?
כי בכל הודעה שאתה כותב, אתה משנה את הסיפור שלך. עכשיו פתאום להורים שלך אין גרין קארד, אלא "זה תהליך שהם צריכים לעבור"...

אם מחברים בין הסיפור שכתבת בהודעה הקודמת שלך לסיפור הנוכחי, כבר אי אפשר בכלל להבין איפה ההורים שלך נמצאים כרגע (בארץ או בארה"ב), ואם הם בארה"ב על איזה סטטוס הם נמצאים. למען האמת - לי יש ניחוש מה התשובה...

מה שמסתמן מהסיפור הוא שכנראה בני המשפחה האחרים שלך הצליחו לקבל ויזת תייר לארה"ב והם נכנסו לארה"ב כתיירים, ולך לא הסכימו לתת ויזת תייר, ולכן נאלצת להישאר בישראל.

zuki3

New member
לאן הסיפור יתפתח מכאן ?

התחלת כשסיפרת שכל המשפחה שלך גרה בארצות הברית כבר הרבה זמן והם מרובי נכסים, עכשיו מסתבר שהם בכלל גרים בישראל ,אין להם סטטוס בארצות הברית, וגם אין להם רכוש בארצות הברית,
מעניין אם בפרק הבא, יסתבר שגירשו אותם מארצות הברית, כי הם היו תיירים והגישו בקשה אחרי חודש או חודשיים אחרי ההגעה, או שהאחים שלך נרשמו לבית ספר ציבורי, או שאתם בונים על הגירה דרך האח האזרח שלך, אבל הוא בכלל עדיין רק תושב קבע, ובכלל ,הרכוש הרב זה דירה אחת בחדרה שצריך למכור ומולה לקנות בית אחר.

ההודעות שלך כאן לא מזיקות, אבל יש סיכוי שזה תרבות משפחתית ים תיכונית, חבל שהמציאות האמריקאית לא כזו.

DanielVI

New member
הזיה.

אני חושב שאנשים קצת צריכים לצאת קצת מהבית.
כל כך הרבה אנרגיות בתאוריות קונספירציה, הזוי לגמרי.

שיהיה להם בהצלחה בכל מקרה.

למעלה