רכישת סמארטפון בפעם הראשונה

Liad Alfa

New member
רכישת סמארטפון בפעם הראשונה

אהלן אנשים...
אני מאלה שעד היום עדיין השתמשו בבפלאפון הפשוט והטוב ועכשיו כשהמציאות מחייבת (לימודים וכאלה) אני מעוניין לרכוש סמארטפון...
הבעיה היא שאני לא מבין כלום בסמארטפונים ולכל מי שישאל "מה הכיוון שלך" או "מה אתה מחפש בסמארטפון" - אין לי תשובה מלבד "שיהיה אפשר לדבר בו ;)
אז בכל מקרה, אני מעדיף שלא לקנות איזה חיקוי סיני שיהרס לי אחרי שנה אלא משהו שיחזיק לכמה שנים הבאות אבל אני לא רוצה להוציא עכשיו 3000 שקל על מכשיר.

אז הצעות לאיזה מכשיר הן בראש ובראשונה ובנוגע לאיפה אז אם אתם מכירים חנות שממש כדאי בארץ אז מעולה או שעדיף לי לבקש מאח שלי שחוזר עוד חודש מארה"ב לקנות לי שם ולהביא לי?!?!

תודה מראש אנשים, אני יודע שאני לא מכוון יותר מידי אז סורי על זה...

BravoMan

Active member
אם אתה רוצה רק לדבר, אז למה לא רכוש טלפון

פשוט?
אף אחד לא באמת מחייב אותך לרכוש סמארטפון.
הוא לא תנאי קבלה לשום מוסד לימודי, והוא בהחלט לא תחליף למחשב נייד שאתה עשוי להזדקק לו בלימודים.

אם בכל זאת חשקה נפשך גם במשחקים ועוד דברים, זה כבר סיפור אחר.

אז בוא נתחיל המשאלה השנייה, אך לא פחות חשובה מ-"מה אתה רוצה":
כמה אתה מוכן לשלם?
אם תציין תקציב, אפשר יהיה להגיד לך מה האפשרויות בטווח מחירים הזה.

Liad Alfa

New member
...

חח ברור שאפחד לא מחייב...זה פשוט נראה לי הזמן וכן יש בו קצת צורך...בכל מקרה, אני חושב על תקציב של גג 2000 שקל עם שאיפה לפחות.
הנקודה שהבנתי שצריכה לעניין אותי זה הרכישה בארה"ב השאלה אם יש דרך לברר מחירים שם מהארץ ועד כמה ההפרש משמעותי?!

BravoMan

Active member
לא יודע לגבי רכישה בארה"ב, כדאי שתשאל גם

בפורום Android:
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ForumPage.aspx?ForumId=2142

אישית, רכשתי Nexus 4 בקצת פחות מ-2000 ש"ח בארץ, בלי שום סיבוכים, ואני מרוצה מאוד ממנו.
הוא אחד המכשירים הטובים ביותר בתחום (למרות שיש גדולים וחזקים ממנו), והוא זול בגלל שהוא Nexus - סדרה מיוחדת שיוצאת בשיתוף פעולה עם Google.

אבל, באמת שקשה מאוד להמליץ על מכשיר למי שאין לו מושג מה הוא רוצה...

חשבת לפחות על גודל מסך? יש לך בעיה עם מכשירים גדולים, או לחלופין עם מסך קטן?

איזה צורך בדיוק, אם לא אכפת לך לספר, יש לך במכשיר?

Liad Alfa

New member
אז כבר די נסגרתי

למען האמת אני לא מחובבי המסכים הענקיים...אני כן רוצה להסתובב עם הפלאפון בכיס...
אבל משיחה עם חבר שלי שגם קנה נקסוס 4 והוא מאוד מרוצה ממנו אז די השתכנעתי...
תאכלס הפלאפון בעיקר בשביל לדבר סמסים וואטסאפ וויז וזה סמארטפון יחסית מאוד זול וגם לא מאיזה חברה קיקיונית :)
אז אפשר להגיד שהסתדרתי אבל תודה על המאמץ :)

למעלה